От Смолян до... "Топлофикация София" – как се става длъжник от разстояние!?

Стефан дори не живее в столицата, но съдия изпълнител блокира пенсията му
Обновена: 21 ное 2017 10:00 | 21 ное 2017 09:30,
46

Мъж от Смолян се оказа длъжник на "Топлофикация - София" с близо 1000 лева без дори да е абонат на дружеството, разказва Bulgaria ON AIR.

Стефан Иванов разбира за дълга си преди година, когато частен съдия изпълнител от София му запорира пенсията.

Решава сам да разкрива случая и открива изпълнителния лист, в който е посочено неговото име, ЕГН и непознат адрес в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
4
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Не първо топлофикация да докажат, че това им е длъжника, а човека трябва да доказва, че не е той!!!!!Тази държава трябва да я запалим за да я изградим от пепелта чиста.
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарение на Мая Манолова плащането на сградна инсталация е гарантирано на всеки.Толкоз за тази "боркиня за народни правдини", назначена за омбудсман от Банкянското слънце, дето не залязва по 25 часа в денонощието.
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, то от Топлофикация София и по-големи чудеса могат да се очакват! :))
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"летище София-обект от националната ни сигурност" LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL!!!!!!По-корав виц не бях чувал от много време!
34
0
 
22
 
! Отговори
Африка преди 6 години
До АнонименЩото топлофикация бута пари на съдии,висши полицаи,спец служби и политици казват му корупция,мафия или политически чадър та затова няма да приватизират топлофикация!
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо искат да дадат на концесия летище София-обект от националната ни сигурност,а си правят оглушки за топлофикация?Не е ли по-добре да дойде някой читав мениджър и да спре мъките и на потребителите и на дружеството.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има решение на въпроса,което никой не иска да вземе.Например,да поставят измервателни уреди на всеки радиатор,които могат да се отчитат дистанционно и които да са с ясни за гражданите резултати,така както е с ВиК и с енегоснабдяването.Всеки месец да отчитат потреблението,а сградната инсталация и загубите по трасето да бъдат за сметка на "Топлофикация".Не може да не ви търсят с месеци и години,а после другите да плащат заради вас.
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдебната система и "Топлофикация"участват в обща схема за ограбване на невинни граждани с благословията на правителство и община,тъй като дружеството е държавно.Изглежбда всеки по веригата получава своя пай,иначе как да си обясним факта,че в съда не си правят труда да проверяват фактите,а сляпо преписват претенциите на топлофикация и ви осъждат за нищо.
30
1
 
16
 
! Отговори
пенсионер 450 преди 6 години
А какво ще кажете за това: Съседите дължаха 25 ХИЛЯДИ на Топлофикация (не плащали повече от 10 години) и никой не ги търсеше - известията се пускаха в пощенската кутия и толкова. Лично писах, ходих на срещи с представители на Топлофикацията и показвах извлечения от партидата им. Нищо. За това пък преди месец или два ме потърсиха по телефона да ме предупредят, че дължа около 150лв. Сега съм на чисто. Е, и какво?
29
1
 
23
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
На топлофикация-София не е нужно да си действителен длъжник за да те направят длъжник.Достатъчно е само да не сте били у дома или в съответното помещение/поради пътуване,заболяване и др./и без да сте ползвали никога парно,да ви начислят огромни суми и дори да ви осъдят без да знаете.Това се случва в "правовата" държава България,член на ЕС и радетел за "европейските цености".
28
1
 
20
 
! Отговори
Йосиф преди 6 години
П***ртията и Топлофикация винаги са прави и никога не бъркат. Могат да сбъркат само отделни Членове!
27
3
 
18
 
! Отговори
... преди 6 години
Абе ясно е! То това да е единсртвен случай дакажеш айде! Ама не е! Нали наскоро в господарите показваха некъв дето топлофикация му пратили сметка за 3-4клв пък той никога не е имал топлофикациа и не бил чувал за нея! А и го били осъдили без той да знае дори че го съдят! Ама щом топлофикация ви каже, че и дължите после и съдът го каже особено БГ съд нали, то независимо, че може и на сатурн да живеете значи требе да се замислите дали не се топлите от топлофикация софия! Това е положението тука!
26
8
 
0
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Аз пък съм за връщане на марсианското жителство и такива като тебе да си ходят на марс където им е мястото.
25
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на стефан иванов адреса му може и в африка да е............топлофикация си е топлофикация ! какво ми се глезоти - ще трябва и африканското слънце да плаща,щом топлофикация софия го казва !
24
5
 
13
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
успокойте си простодушната емоция. Ако вчера сте гледали новините - в имотната партида в Агенция по Вписванията на апартамента с парното излиза това ЕГН и този човек, като собственик. Кое точно не ви е ясно да ви го набия? Каква вина има Топлофикация и как очаквате да е действала?Човека не е виновен, но вината е на ***..чките в Агенция по Вписвания /който не е ходил той не знае кво е вътре/, а не на Топлофикация и нейните юристи. Абсурдистан наистина, противна държава, махайте се от тука...
23
1
 
7
 
! Отговори
адвокат преди 6 години
Господина тррябва да се издължи на Топлофикация-София при единственото условие това да стане на първи пурон на ЖП-гара Смолян.
22
3
 
40
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
М-у другото само да информирам:Това е старо дело,при ,което можеше да те съдят без да знаеш.Благодарение на МАя Манолова,това вече няма как да стане.Не БОйко,не 3-те му мандата, а МАя го реши това.Не съм симпатизант на БСП обаче !!!Ослушваха се 3 мандата за да лапат на хорицата имотите мутрите от ГЕРБ!!!
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е абсолюХотно възможно! Топлофикация използва различни "дупки" в закона за да те осъди без твое знание и да нямаш възможност да се защитиш, изпускайки всички срокове за възраждане! Това разбира се може да се случи само с "любезното" съдействие на съда с който очевидно са в комбина!
20
0
 
19
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Що се ядосва човека?Като е негов имота ,да го продава :) С едните пари се издължава, с другите бейгиби в Смолян? :) Нали е негов бе? :) Ахахахаха
19
2
 
18
 
! Отговори
баба ви преди 6 години
До Анонимен 16Не разбрахте ли,че той никога не е притежавал и не притежава жилище в София ?!