Попове на учение: Как се гаси пожар

Вратите на черквите в разрез с правилата за безопасност
15 дек 2017 08:24, Петя Славова
3
Попове на учение: Как се гаси пожар
Снимка: архив, Булфото

Свещеници минават инструктаж по противопожарна безопасност и кратък курс по гасене на пожари. Обучението е както за по-младите, които досега не са били обучавани, така и за по-възрастните, които отдавна не са били инструктирани, съобщиха от Синодалната палата.

Обучението не е задължително, а където органите на противопожарната безопасност установят, че трябва да бъде проведено, уточниха от там, пише "Монитор".

Указания и инструктажи за ограничаване предпоставките за възникване на пожари вече се правят във Варненска епархия. Курсовете се водят от действащи пожарникари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Гечо преди 6 години
Поповете най-добре знаят как се усвояват еврофондове. Сутринта даваха как едни 200 хил. евро са усвоени през *** фирма която е свършила работ за има няма 200 евро. Обаче на тиквата не му пука от тази работа.
2
1
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен1 Говорил съм с хора, запознати с това, за което пишеш.Знаеш ли какъв е отговорът? По конституция , църквата е отделна от държавата, и не важи това, за касовите апарати за нея.Невероятно, но факт.Църквите нямат нито данъчен номер, нито булстат. На коя фирма да се издаде касов апарат, и да се регистрира?
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо да минат инструктаж как се издават касови бонове, че що пара сгъват под божият взгляд, не е истина. Пишат в тефтера и там си остава.