Нов инцидент с куче: Питбул нахапа 4-годишно дете

Пострадала е и възрастна жена, случаят - от Дупница
13 фев 2018 20:54, Петя Славова
35

Отново инцидент с питбул. Този път кучето е нападнало 4-годишно дете и възрастна жена от Дупница.

Инцидентът става в късния следобед на вчерашния ден. Кучето напада малката Никол пред дома на баба ѝ, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата


В опит да спаси внучката си, Стефанка е повалена от питбула на съседите си.

Свидетели на случката стават майката на Никол и другата и дъщеря, която наблюдава случващото се от колата.

Оказва се, че 9-годишното куче Нерон е регистрирано по надлежния ред. Все пак на собственичката е съставен акт.

Финансовата санкция ще бъде в размер до 250 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Особено рано сутрин.Нито един не се е навел да си събере кучешките фекалии. Разчитат, че толкова рано никой не ги вижда.Веднага щом приемат закона, видя ли някой да не си чисти след кучето почвам да звъня на полицията.До кога ще газиме в....Поне да си плащат глобите.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Домашните кучета задължително на училище.Веднъж в Германия се разръмжа един пес в метрото.Хората скочиха и викнаха полиция.От там нататък,сещайте се.В Англия е 1000 лири глобата,ако куче се изходи на тротоара и собственика не почисти.Няма да ви казвам,че ако в Судан куче нападне човек,се убива с камъни.Въпроса е да намерим баланс така, че да няма подобни инциденти. Не е редно да се замърсява повече.Няма къде стъпим от кучешки красоти.Отивам парка,сядам.Вадя сандвич и започват едни косми да летят
24
3
 
1
 
! Отговори
Катя преди 6 години
На никого нищо не натрапвам просто това не са коментари на хора които гледат животни
23
1
 
0
 
! Отговори
Катя преди 6 години
Нещо не разбрах за натрапването
22
1
 
6
 
! Отговори
До Катя преди 6 години
Не мразим животните, Катя, отглеждаме такива, но не натрапваме животните си на другите хора.
21
4
 
4
 
! Отговори
Ала преди 6 години
Кучето може да се превъзпита но за вас е много късно
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 15Да! Ама нашия *** от 4лапи обясни,че кучето може да се превъзпита. Виктор Николаев по НОВА много готино го затапи. Дай да пробваме с друго дета."Ааа! Не!" Нали ги вземате и ги превъзпивате? И това, и предишното куче не са държани вързани в дворовете. Така, че поредната теза на сектантите рухва. А иначе любимите им улични кучета са възпитавани като домашни любимци?! Мой познат с овчарка на двора и друга в къщата като домашен любимец. Втората постоянно я лекуват. Грижа!!??
19
5
 
2
 
! Отговори
Катя преди 6 години
Сиде вие дето мразите животни се спрете вие мразите и хората . какво да кажа за тия дето газят децата дрогини и пияни.и на тях ли черен дроб с антифриз.***
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БлакГлупаво е да поставяш всички под общ знаменател. Все едно аз да мисля че си ***, само защото си лапал на баща си вчера ... Разбираш ли ми логиката :)
17
0
 
12
 
! Отговори
Блак преди 6 години
Тези, които се натискат да отглеждат куче-убиец, са убийци на свобода, социопати и психопати.
16
1
 
3
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Ще има вендета ми се струва..
15
5
 
17
 
! Отговори
НПО Кучелюб 101 преди 6 години
Кучето добре ли е? Дано да не е стресирано. Ще изпратим екип от специалисти да го прегледат.Ако състоянието му е критично веднага можем да организираме кампания за набиране на средства със СМС-си.
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нормално,резонно и напълно допустимо.Само за кучкарите това е най-изненадващото действие на това кротко ,мило и напълно безопасно,тревопасно кученце,как тъй е скочило да яде детето
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение питбул ли е или друго голямо куче. Ако е от опасна порода навън трябва да се разхожда с каишка и намордник. Поне така е в белите страни. Живея в страна където питбулите не са забранени. Но никога не съм чувала за разкъсани хора от домашни кучета. Тук всички кучета от най-малкото до най/голямото се разхожда на повод.За толкова години никога в парка даже не съм видяла свободно да тича някое.А ако покаже и най-малка агресия се приспива колкото и да е "мило и дружелюбно"на вид
12
4
 
21
 
! Отговори
Плъхозащитник преди 6 години
За питбула, който преди няколко дни уби 3- годишно дете, се разбра, че са го приютили от някаква кучкарска фондация. Във Фейсбус имаше над 3 000 лайка за новината и над 150 възторжени коментари за "милото кученце".Абе, тия кучкари съвсем са изтрещяли!Що не затворят в една стая някое свое 3-годишно детенце с питбула-убиец?
11
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отново питбул!Чел съм, че тая фалшива порода е кръстоска между куче и нещо диво! и е много агресивна порода и към хора и към животни!!!Защо българина си взима точно тази порода явно е ***!
10
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На един познат от "дружелюбен" дог, детето му вече цяла година заеква. Кучкарите ги предупреждавам - пуснатото им свободно куче без намордник доближи ли се на по-малко от няколко метра от детето ми ще бъде ликвидирано. Повечето се подсмихват, докато не им покажа ясно как точно възнамерявам да осъществя намерението си.
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само комплексарите отглеждат питбули.Какво трябва да стане още за да се забрани тая порода?
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи тея с кучетата са ми ...... защитават си ги повече от собствените деца. А ако им направите забележка, че разходжат кучето си без намордник или каишка, край - привидно интелигентни хора стават мега агресивни. Отговорността за животните си я носите вие, за децата също. Абе ***!
7
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не кучетата, а кучкарите са за въжето. Днес в градинка в центъра 3 пъти предупредих един младеж с изсулени ***, дълга коса и тичащо и лаещо навсякъде куче, че децата ни ги е страх, да му сложи каишка и да го разкара. Нагло и с усмивка ми обясни, че той тук искал да го разхожда. След малко седеше тъпо на поляната и си пипаше бузите от два свирепи шамара. За повече не се нави. Твърдо трябва с кучкарите!