Млада жена е загинала при катастрофа на АМ "Струма"

30-годишната жена е изгубила контрол над автомобила, няма други пострадали
17 фев 2018 20:00,
56
Млада жена е загинала при катастрофа на АМ "Струма"
Снимка: архив, Булфото

30-годишна жена е загинала при катастрофа на АМ "Струма" при пътен възел "Бобошево", съобщиха от ОДМВР-Кюдстендил, предаде "Фокус". Дамата е пътувала сама по време на инцидента. 

Жената е шофирала лек автомобил по магистралата в посока София. При пътен възел "Бобошево" е изгубила контрол над автомобила, преобръщайки се в страни от пътя. 

30-годишната жена, която е с адресна регистрация от столицата, е изпаднала от лекия автомобил и е загинала на място. Няма други пострадали.

Водачите трябва да се движат с повишено внимание в района на пътния инцидент.

Започнато е досъдебно производство за установяване на причините за инцидента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
8
 
! Отговори
Кат преди 6 години
Хаха.Една *** кифла по малко.Тия които карат с превишена скорост и неспазват закона за движение по пътищата да *** като мухи.Те са си виновни.Всеки трети кара с по висока скорост от позволената.Тая е летяла като луда за да се разбие така.Не ми е жал за тия състезатели с бързи коли които се мислят за кралете на пътя.
38
5
 
3
 
! Отговори
Mirko преди 6 години
Разбах че поназнаивате законите на физиката и пренебрегвате професионалистите. Когато завиваш и се уплашиш завиваш по рано и по рязко, колата губи сцепление за малко и после насочена навътре влиза в завоя. Ама какво ли разбирам аз от тези работи, толкова години по пистите.
37
2
 
3
 
! Отговори
Lege преди 6 години
На плавен десен завой да излетиш в дясно..колко бързо трябва да кара човек,че да преодолее дори центробежната сила! Жалко за един млад живот :(
36
1
 
5
 
! Отговори
ИЗВОД..... преди 6 години
До MirkoМоже да си бивш шампион,но си доста зле с физичните закони.
35
6
 
1
 
! Отговори
Mirko преди 6 години
Като бивш републикански шампион по автомобилизъм ти отговарям, че по често колата се забива вътре в завоя, отколкото да изхърчи.
34
2
 
25
 
! Отговори
До анонимен #37 преди 6 години
И от космически кораб да е била засечена, пак не мога да бъда съпричастна. Скоростта й е била не само несъобразена, но и, напълно вероятно, много над разрешената. Няма как да съчувствам - такива мърли ежедневно застрашават моя и живота на близките ми, само защото така са намерили!!!
33
0
 
18
 
! Отговори
тт преди 6 години
Поредната неграмотна кифла,непроумяла,че на завой скоростта се намалява.Да беше помислила за детето си.
32
0
 
17
 
! Отговори
До Дани #37 преди 6 години
Когато дойде моментът, всеки ще получи такова отношение, каквото е заслужил. Когато безразсъдно и напълно безпричинно създаваш опастност както за своя, така и за чуждия живот - какво да е отношението?Да й отворим компот, както казват тийнейджърите?Ами ако беше отнесла със себе си и други, невинни хора?А ако бяха и ваши близки - дали щяхте да сте все така емпатичен?
31
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А замисляли ли сте се че може да е засечена от някой надрусан джигит ? Не бързайте да обвинявате ! Дано стане ясно а и свидетели 100% има , нека не си траят на тази права отсечка е невъзможно да се преобърне сама без причина !
30
3
 
8
 
! Отговори
Mani преди 6 години
До DaniТова е заради ДЕМОКРАЦИЯТА,ако беше със ЗАЗ 968 щеше да е жива на 99 %.
29
15
 
6
 
! Отговори
Dani преди 6 години
Бог да я прости! Не разбирам злобата към човешко същество загинало на пътя, дори и да е по нейна вина, което все още не е изяснено. Живота ни не е в наши ръце, както много от нас си мислят. Да трябва да сме внимателни и понякога много неща зависят от нас, но не винаги е така. Не разбирам как може да се отнасяме така към своите покойници. За мен това е жестоко отношение. Всеки от нас ще стигне до там едни по- рано, други по- късно. От там връщане няма и какво ли отношение ще получим ние тогава?
28
0
 
9
 
! Отговори
м даа преди 6 години
Първо джипките не са за състезания по магистралите, и второ техническата мисъл на кварталния "майстор" се свежда до изключване на всички системи , които сигнализират проблем- "Майсторе , върви някакво съобщение на екрана 'achtung ' " - "Няма проблем , ей сега ще го изключа""Майсторе , датчика за колана пищи"- няма проблем-"Клъц""Майсторе abs/esp дава грешка" - " Това са системи за женчовци , дето не могат да карат".....
27
0
 
8
 
! Отговори
Kirko преди 6 години
До MirkoАми няма защото завоя е десен и се предполага че не трябва и ти да излетиш от него в ДЯСНО,само че тази е била сериозна специалистка.
26
0
 
14
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
И тази кифла е карала съкратен шофьорски курс...
25
6
 
31
 
! Отговори
Mirko преди 6 години
В Дир пише, че изхвърча на завой където няма мантинела. Но пък има голям ров и колата се е забила в него и от там се е преобърнала няколко пъти. Да питам аз Боко къде в света има магистрала без мантинели на завоите ??? Може и Лили Винетката да отговори.
24
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В друг сайт има снимки на колата ... това е безумие.Джипа е помлян до неузнаваемост.Добре, че е нямало други хора в колата!Който не може да кара нормално стига до там.
23
4
 
20
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Добре че не е учистила невинни хорица
22
0
 
28
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
И тая е карала като ***, проста мутракеса, тая отсечка съм я минавал десетки пъти и винаги трябва да караш със съобразена скорост.
21
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Асиана Митева tozi B.kluk e zaginal dano da go posledvat o6te takiva B.kluci
20
14
 
8
 
! Отговори
Тръба преди 6 години
Всеки карач се има за страхотен карач, докато не се размаже на кетчуп в консерва. Карачът е много горд с бензиновата си бракма. Налива бълвочи, бълва пушеци, бучи с примитивният си двигател... Карачът иска да каараааа!