Снегорините в готовност от полунощ

Очаква се лошо време, а на места и снеговалеж
17 мар 2018 14:45, Александър Попов
21
Снегорините в готовност от полунощ
Снимка: Булфото, архив

През нощта и утре се очаква съществена промяна във времето и няма да има помен от температурите от над 20 градуса днес.

По високопланинските проходи е възможно дъждът да премине в сняг. По разпореждане на председателя на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов всички областни пътни управления и снегопочистващите фирми са в готовност за поддържане на републиканските пътища при зимни условия.

АПИ апелира шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на "Пътна полиция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
5
 
! Отговори
??? преди 6 години
Засега само духа много силен вятър.Вятърът ли ще спира Фандъкова с тези снегорини? По-добре да беше организирала своевременно да се провери кои дървета и кои козирки са заплашени от падане при силен вятър, за да не стават такива чудесии като тези днес!
15
1
 
3
 
! Отговори
53140 преди 6 години
До АнонименНай-добре е колите от провинцията, които ежедневно идват в софия, да се спират на входовете на града.
14
2
 
3
 
! Отговори
3989 преди 6 години
Най-важното е да извозват изринатия сняг, за да не стават морета от лапавица, кална вода и разлято гориво.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** от провинцията, по-малко кола и повече метро!
12
10
 
4
 
! Отговори
Спите ли? преди 6 години
Днес имаше яко пръснаке със химикали и резултата вече е налице. Вчера 20 градуса и слънце, днес очакваме сняг. А вие продължавайте да си мислите че световната геоинженерна програма е просто налудничава теория на конспирацията.Пускайте си чалгата, гледайте мачовете, пийте си ракията и си мислете че всичко е наред.И да знаете - това което ви го говорят по телевизора е 100% истина.
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви снегоринии ве ? На вън е 21 градуса. До сега бях с къс ръкав на плажа .
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква сфера, бе? Ти си на две ракии май.Огледай се малко преди да говориш глупости. В България ако не си шеф в някоя фирма е абсурд да взимаш толкова. Иначе си в правото да се правиш на важен.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виж, обаче, определени позиции са, не е за всеки. В същата фирма има и хора на 1к-1.2к. Според зависи. Капитализма така е отредил. Неискахте всички да сме равни, сори. Аз го заварих така, на готово, оставено от вас.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А познавам хора в Мегапарк, еди коя си фирма, взимат по 100к бонус, момче, сънувай ти :P
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че сънувам. Колеги с двойно на моя опит взимат 6, заплатите се вдигат всяка година в сферата, сънувай ти :) :D
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4,5 к сънуваш.
5
2
 
11
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Много е просто, Уотсън. В провинцията ще работя за 1к-1.5к лв, най- много в Пловдив да ми дадат 3к. В Прага - 2к евро, 1к ми е наема. В Кралството, грозни хора, 3к паунда, 1.5к наем, щото трябва да взема и жената. В София взимам 4.5к, плащам 0.5к наем и в ресторанта ми е в пъти по- евтино от в Копенхаген, Лондон, Брюксел. Разбираш ли сега защо съм тук?
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В равнините райони няма как да се задържи сняг. Така че снежна покривка доколкото ще я има няма да може да се задържи. В планинските райони може и да понатрупа в зависимост от температурата и валежите. Но зимата като цяло вече не е в силата си както през 60-те 70-те и 80-те години на 20-ти век. В онези години зимата свършваше чак в краят на април а се е случавало и на 1-ви май да вали сняг. Климата тотално се промени към лошо. Вече няма 4-ри сезона както през онези години!
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки сняг са хиляди кинти по сметката Крушованката от Белчин баня. От днес плюнчат моливите за да надписват курсове, гориво, време, километри.
2
10
 
24
 
! Отговори
От провинцията преди 6 години
Много се кефя винаги когато има много сняг в София и софиянци и всичката арабска пасмина се гърчат от студ, лед, трафик и трудност при паркиране. Чудя ви се на акъла как живеете в град с такъв отвратителен климат. Студ, сняг, лед, висулки, смог, мъгли. Ужас, но щом това искате -гърчете се.
1
21
 
9
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Така и на русофилите са готови дупетата им от полунощ да дежурят на загорели руснаци