Пътят за Трън – затворен. Свлачище го срина!

Полицаи насочват шофьорите по обходните маршрути
Обновена: 21 мар 2018 08:40 | 21 мар 2018 08:35,
13

Проблемите на пътя за Трън остават, след като участъкът се срути напълно заради свлачище.

На разстояние от 10 км преди влизане в Трън полицаи насочват шофьорите по обходните маршрути.

Областният управител на Перник Ирена Соколова коментира пред Bulgaria ON AIR, че в момента се прави дрениране на терена.

Днес ще започне насипването на едър камък и скална маса.

"Тази сутрин вече няма изтичане на вода под пътното платно. Надяваме се да можем да укрепим цялата земна маса, която се е свлякла", каза тя.

При добри метеорологични условия още утре пък ще започне да се слага асфалт на пропуканите места, допълни още Соколова.

Кметът на Трън Цветислава Цветкова обясни, че вчера е била сформирана група съвместно с ВиК, цялото трасе е обиколено и е установено, че няма теч на водопровода, преминаващ през района на свлачището.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Трънчанин преди 6 години
До АнонименТова казах да за града много се направи с европейски пари но трънско не е само града а и всички прилежащи селища които се съсипват от горската мафия с одобрението на администрацията и измислената фирма Трънска гора!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТрънчанинЕ, не е така - за града се направи много от предишния кмет Николов. И улиците се поправиха и маркираха, и кюмезарниците се махнаха, и коритото на реката се поддържаше, градчето заприлича на швейцарско място. И селското стопанство се подобри коренно, няма пустеещи поля. Но си трябва поддържане!!! Особено на опасните места. А че се сече безмилостно - сече се. Нали безплатно залесявахме, та други сега безплатно да се обогатяват. Това е либералната пазарна икономика - грабеж, законен!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е ли местността Секирица - дълго дефиле с път над дълбока пропаст към р. Ерма. Страшното е, че пътят е подкопан под асфалта с огромна дупка. Тя не трябва да се запълва с камъни и чакъл, а да се укрепи с висока бетонна стена с отвори за изтичане на водата. А за да не рови водата под асфалта - над пътя да се изградят отточни канавки, ползващи наклона. Другото е опасно кърпене. Но генералното решение е почнатият от лошия социализъм и след 1990- за.бан, нов път извън дефилето, НЕ МАГИСТРАЛА!
10
0
 
3
 
! Отговори
Трънчанин преди 6 години
До АнонименМного си прав колега, от както герберите са на власт в Трънско само един площад се направи и всичко останало е сеч на гори съсипване на инфраструктура. Ще има свлачища и наводнения гората е изсечена няма какво да задържа пороите.....
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този пътен участък където е свлачището не расте гора а има люлякови диви храсти. Никой не е сякъл там. Обаче камионите на трънската дървена мафия, на няколкото мутрофирми, чиито работници роми гласуват под строй за гербавците разбиват всички пътища. То затва и гроп строи пътища, за да може българската гора да се изреже и извози в Турция, та медиите на Пеевски да хвалят гербавото управление.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със соро со идни пионки на власт, толкова. Гордостта на гербавите с прехвалените пътища лъсна. Какво да се строи като се гепи като за световно. В Трън мнозинството на герб се дължи на ромската махала. В КОЙ ромски град не са на власт.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко пада, ТОЙ стои докато падне всичко!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сеч му е майката, още може докато целия баир падне върху пътя. След това е лесно , ревеш по всички медии и Държавата да те оправя, ама пари от къде.
5
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Трънско се отопляват на дърва , защото било без пари. Е сега ще си плащате за тарикатлъка. Имаше един виц........... и накрая Българина след като изял торбата със солта , изтърпял 100 тояги, и след това си платил.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДържавата направо си е срутище.
3
2
 
9
 
! Отговори
тцтцтц преди 6 години
30 години -и още не могат всичко да откраднат не трябваше в затвора да ги вкарва тогава а направо както китаиците един в тила
2
5
 
12
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
Онова което аз съм построил, вие няма да можете да боядисате. И за да не се вижда, че не можете да го боядисате, го хвърляте в кошчето.
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавата е свлачище,гарантирано от ........знаете кой.