С Голф в насрещното: Млад мъж загина зад волана

Тежката катастрофа станала вчера в района на Котел
21 мар 2018 15:30,
33
С Голф в насрещното: Млад мъж загина зад волана
Снимка: архив "Булфото"

25-годишен мъж загина при тежка катастрофа край Котел вчера. Инцидентът е станал около 17:30 часа на път II-48.

Младият мъж от Бургас бил зад волана на "Фолксваген Голф", когато внезапно навлязъл в лентата за насрещно движение. Там се сблъскал с "Рено", управлявано от 55-годишен хасковлия, съобщи "Дарик".

След сблъсъка шофьорът на Голфа бил откаран в болницата в Сливен с тежки наранявания и опасност за живота. По-късно мъжът починал.

Шофьорът на "Рено"-то е изпробван за употреба на алкохол  - пробата е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Пет преди 6 години
Бай Иване Голф си е нормална кола за средната класа.не знам дали знаеш какво значи- Фолксваген? Народна кола.кола за народа.а не БМВ и Мерцедес са за хората желаещи да се представят за по богати и важни! Ако си гледал крими филми.Бандити и мафиоти все с такива се перчат.
26
6
 
3
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Голф и Бмв на пътя ,обикновено водят до комплексарщина ,рискови изпреварвания и висока скорост !
25
0
 
5
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
До Andreshko Господине,на диабетиците не им пада кръвното,а кръвната захар.
24
0
 
6
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
Много правилно отбелязва един от коментиращите, никой не знае какво се е случило с младия мъж.Наистина при диабетиците може да се вдигне или падне захарта,и да загуби съзнание.В този случай да се смирим и кажем-бог да прости тази млада душа.
23
0
 
1
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
До #1 Ако пък е било ***-рено е здраво като танк...
22
1
 
4
 
! Отговори
Пет преди 6 години
Голфа е надеждна кола.карам такава от 16 години.няма ръжда.перфектен е.с много малки подобрения може да изкара още 10 години.който го е видял не вярва на колко години е.. но няма лудо каране...алкохоли и фукарии...макар моя голф да е ..видял..половин Европа.Стабилна кола на завои и магистрали а за градско каране е перфектна.Които се подиграват са фукарии.
21
0
 
3
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
До #12. Според мен такива водачи с диабет,на които лесно може да им пада кръвното,въобще не трябва да сядат зад волана,защото освен своя застрашава живота и на другите участници на пътя.
20
9
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Новината е положителна! Един ушев по-малко!
19
0
 
6
 
! Отговори
бг Сталин преди 6 години
На простия, и танк да му дадеш пак ще намери къде да се пребие.Не е виновно МПСто,или времето,камо ли пътя.Виновен е ВОДАЧА зад волана.
18
0
 
1
 
! Отговори
от Ра$$ово Ломско преди 6 години
До Дедо Гого 7: Еми щото оня е полицай ....... бил е вече!!
17
0
 
9
 
! Отговори
... преди 6 години
мдаааа...за полицай законът не важи, но оня отгоре ги спазва
16
0
 
23
 
! Отговори
Жо преди 6 години
ВИДЯХ ВИДЕОМАТЕРИАЛ от катастрофата. Загиналият младеж се е движил с висока скорост по влажен път и при десен завой на шосето колата му поднася, завърта се и се удря в насрещнодвижещото се "Рено". След това следва удар в мантинелата. Младежът е полицай от Бургас, карал е без колан. Колата му е с десен волан. Водачът на "Реното" видял връхлитащата насреща му кола и почти спрял, но колата му е сплескана отпред. Той се е обадил на тел. 112. Това видях от видеото.Жалко за загубения млад живот
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Районът на катастрофата е сенчесто дере и при тези условия вероятно настилката е била мокра и подледена на места. Възможно е и починалият да е карал бързо, защото водачът от реното видял с очите си как колата е поднесла в другото платно и всъщност го е ударила със задната си част, след което следва удар в мантинелата отстрани. Ненадеждният голф буквално се е разпаднал, а реното е с отнесена предница.
14
0
 
14
 
! Отговори
Примиреният преди 6 години
Истината е че Войната по пътищата има начало,но няма Край...
13
2
 
21
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тия рендета верно здрави каросерии май вадят. А за голф-а, че е диагноза и за естественият подбор май няма нужда да казвам каквото и да било. То е ясно.
12
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се знае дали на водача на голфа не му е прилошало. Затова неможе да се правят заключения и да се дават негативни коментари. Да не дава Господ на никой да му се случи да му прилошее когато е зад волана. Има много такива случаи в които на водачите им прилошава и катастрофират. Особено водачи които са с диабет при тях кръвната захар им пада и губят съзнание и ако няма никой до тях става страшно. Такива водачи задължително трябва да са с правоспособен придружител който да предотврати катастрофа!
11
0
 
13
 
! Отговори
Трол Горянин преди 6 години
При ПТП с пострадали, винаги се взима проба за алкохол и опиати .
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С ГолфУ в насрещното... сега ако се окаже и с купена книжка...направо класика! Добре, че другият човек е добре. Само не разбрах защо са го тествали за алкохол. Човекът си кара по правилата когато някакъв от...н навлиза в неговата лента и го блъска. Направо е извадил късмет, че е жив.
9
0
 
27
 
! Отговори
3лaтkoва Райкова преди 6 години
Гоуфо и бмв 3 винаги са с предимство
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родната полиция с тунингован голф в действие.