С дълбоко деколте и усмивка: Деси Радева прикова вниманието

Първата дама присъства на откриването на "Подкрепи една мечта"
24 мар 2018 11:45, Петя Славова
128

Абитуриенти от домовете за деца, лишени от родителска грижа, ще се учат на занаят. Това ще се случи в рамките на президентската инициатива "Подкрепи една мечта".

Тя стартира с откриването на Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив, на който присъства и първата дама Десислава Радева, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това беше и нейната първа визита в града под тепетата. Първата дама прикова вниманието с дълбокото си деколте и широката си усмивка.

Божана Атанасова е израснала без родители в дом в Разград. Тази година е абитуриентка. Тя е едно от всички 20 деца, които в рамките на няколко месеца ще изучат тънкостите на фризьорството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
1
 
! Отговори
Novi4ok преди 6 години
Na shofjira na samoleta zhenata e bez vkos za obleklo i elementaren takt.proletarka ovehnala
99
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 107Ами не ми харесва това, което е облякла.Кой я съветва тази жена, няма ли поне един по-изискан дизайнер около нея?Нямам нищо против всеки да се облича така, както на него му харесва и както му е удобно, но когато човек попадне в светлината на прожектора и на всичко отгоре представя България, той е ДЛЪЖЕН да бъде изряден. Няма значение дали е жена или мъж. Представя всички нас пред света. Това е много задължаващо!
98
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво заглавие, какви високопланински думи?Не ви харесвам, не говорете за хората,често издавате вашия характер , какво искате от жената?
97
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както СНН не спира да плюва по Тръмп така и днесбг е хванало на мушка президеншата и напъните са големи да създават клюки. Една и съща статия или подобни се препечатва десет пъти вече.Бай *** обаче трудно разграничава кое е важно за него и бъдещето му от това което създава само вятър на устата. Резултатите са около нас. Една Сърбия беше бомбардирана, разпарчеросана от НАТО и пак са по добре от нас, а ние с евро инжекции и пак едва кретаме. Това обаче за българина не е важно, дребни нещастници.
96
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия двамцата са си лика-прилика! Той с елече с копчета, тя с пердето от хола...Липсват им първите 50 години....
95
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уфф, паk ли цuцu?
94
10
 
29
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
Не мога да разбера само, защо занимавате цяла България със това парвенюшко, фатмашко семейство? *** до селяндурин - най важната новина в страната е кичозната дантелена рокля на Десислава с която ни прослави в цял Израел. Понелепо облекло за случая не мога да си представя. Нямат ли свестен началник протокол, който да обясни на "столичанката в повече" как трябва да се облече за случая? Корнелата вместо да плещи глупусти по цял ден, да беше я извикала на инструктаж.
93
16
 
10
 
! Отговори
damata преди 6 години
Жалки сте стотината писачи или по-скоро десетина,защото се занимавате с маргинални неща ,които нямат никакво значение в живота.По -сериозните въпроси не ви занимават ,защото нямате интелект и мисъл за тях.Жалки сте !
92
7
 
24
 
! Отговори
хаха преди 6 години
*** Деситу упорито върви към отбора на блондинките, бе! Роди ме, мама, ***, па аз сама ще се изруся!
91
2
 
17
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Интернета, свободата на информацията и възможността на всеки свободно да коментира е безспорно едно от най-великите постижения на нашето време, но ползите отстъпват на вредите, които ежедневно се наслагват и постепенно изместват здравия разум на хората.Това е и целта на упорито пишещите и натрапващи никому ненужни теми, които всячески се стремят да създават интриги на улично-махленско ниво провокирайки безсмислени дебати.Не се поддавайте, защото гневът на нормалните е удоволствие за тях!
90
7
 
13
 
! Отговори
добра инициатива преди 6 години
От репортажа разбрах за инициативата, а не за деколтето. Браво, че има такива хора, които подкрепят децата без родители. Наистина имат нужда от професия, когато напускат домовете за сираци.
89
22
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Злобари,злобари,злобари...Нищо смислено не пишете.
88
17
 
24
 
! Отговори
Ivancho преди 6 години
Уважаеми драскачи, що не обърнете внимание на външния вид на дъщерите си. със скъсаните дънки, с разпасаните блузки, с гаменското си поведение ! Защо не обърнете внимание не на дълбоките деколтета , а на дълбоките дупки по улици и магистрали ! Защо не извъртите фие по една благородна кауза- например да дарите пари или храна на тези домове, да образовате профисионално, за своя сметка поне едно дете от том! За сведение- това не е жилетчицата като Гинкината, а е сако от Шанел. Но няма как да го зна
87
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох,Деси,Деси длъжница си ми гласувах за мъжът ти....оххх
86
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто Гинка обра точките със зелената жилетчица, започнаха да й подражават. Това ми идва наум, като гледам сетрето на Радева.
85
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
просто женицата е искала да подмокри децата. В нормалните държави си има дела затова, да не говорим за ненормалните. Но деса Компоста си е компост.
84
9
 
27
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Радев сам си сваля рейтинга. Никой не може да му го свали.Просто трябва да се ангажира с общобългарски изяви и да спре да разделя обществото.Когато отиде да ни представлява в чужбина трябва да представлява всички българи.Така ако не изтрие, поне ще покаже че срама е бил от неопитност и народа ще му прости.
83
13
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога ще ни занимавате с първата ***
82
8
 
39
 
! Отговори
ЧЕЗ? преди 6 години
Какво става? Мълчим, но за деколтета, рокли, чорапи, ***, панталони, потурки и цървулки новините са на първа страница. Направиха българина *** и беден, сега го развращават.
81
16
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе. толкова ли е важно как изглежда мацката на Р.Р.? От близо 90 "коментатори" преди мен, нито един не е забелязал следния тъжен факт: Момичето от дома в Разград вече е абитуриентка, а тепърва ще започва да учи занаят!!!??? Кой от писачите не знае, че при "лошия" социализъм беше обратното: три или четири години учиш занаят, а като завършиш обучението си, чак тогава си абитуриент/ка. Ега ти и евроатлантическите ценности в BG!!!