"Честитка" от 800 лв. за джигит, прелетял до село със 134 км/ч

Десетки са хванатите нарушители в Шуменско за 24 часа
Обновена: 19 апр 2018 19:12 | 19 апр 2018 19:10, Веселина Йорданова
28
"Честитка" от 800 лв. за джигит, прелетял до село със 134 км/ч
Снимка: архив, БулФото

Фиш за 800 лева ще бъде издаден на шофьор, преминал покрай мобилна камера край шуменското село Градище със 134 км/час. Ограничението там е 60 км/ч. Това съобщиха от ОД на МВР след приключила 24-часова полицейска операция в областта.

Полицейски служители, работили в село Панайот Волов, са засекли и водач, който е преминал през населеното място с превишение на скоростта с 54 км/час над максимално позволената за участъка 50 км/час. Той ще бъде лишен от правото да управлява моторно превозно средство.

На територията на Велики Преслав е установен водач, който е преминал в населено място с 97 км/час. За превишението от 47 км/час ще му бъде издаден електронен фиш в размер на 700 лв. Служители на полицейското управление в Нови пазар ще издадат електронен фиш на същата стойност и на водач, който е преминал със 112 км/час по пътен участък, на който ограничението на скоростта е било 50 км/ час.

Още трима водачи са били засечени за 24 часа да шофират в населено място с превишение с над 50 км/час от максимално допустимата скорост.

Общо 229 са установените нарушения на скоростните режими по време на 24-часовата операция, проведена на територията на ОД на МВР- Шумен.

Операцията по линия на ТИСПОЛ за контрол на скоростта в областта ще продължи до 22 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
3
 
! Отговори
Скорост преди 6 години
Хора купете си по един читав радар детектор за 600-800лв а тия шапкари да си снимат колкото искат......Лови новите радари и всички други .....
24
2
 
1
 
! Отговори
Ps преди 6 години
Какви глоби .... арест,конфискация на колата и книжка през крив макарон. Иначе яко помени за умрелите докато се сетите да трепете тарикатите.
23
0
 
3
 
! Отговори
До 22 sport преди 6 години
Ограничението трябва да е като за скоростен път - 120 км/час, въпреки че там безопасната скорост е по-висока. 90 км/час означава повече катастрофи, заради по-голямата разлика между безопасната скорост и разрешената скорост. Всъщност на Ококоловръстното малко му трябва да стане магистрала, както правят по света. Като пътни платна отговаря на мафистрала, но има разно огради и други, които ги няма.
22
0
 
3
 
! Отговори
sport преди 6 години
До Анонимен 21Подкрепям, но с уточнението, че там ограничението трябва да е 90.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
София, Околовръстното при Казичене, две отделни платна с по 3-4 ленти във всяло платно, но ... ограничение от 40 км/час в едната посока и 50 км/час в другата посока, като всички си карат с поне 90 км/час. Безопасната скорост е като на магистрала - поне 140 км/час. Но спред някои лоши са шофьорите, а не тези, които нарочно са поставили знаците така, че да глобяват за голямо превишение на скоростта. Там и маркировките са неправилно поставени.
20
1
 
26
 
! Отговори
Кон преди 6 години
Не се нарушава правилникът, а само неправилно поставени знаци. Не е едно и също. КАТ не казват конкретната обстановка. Има направо даже незаконни знаци - все за скоростта. Но ограниченията 40 в равно поле, са безумия, които позорят органите на реда - КАТ и местните общини. Ето двата източника на глоби, но гарван гарвану око не вади. И използват *** да врещят, че шофьорите са лоши, като че ли Катаджиите ни са за пример в света.
19
2
 
11
 
! Отговори
Фф преди 6 години
Това не са новини. Новини ще са, ако си платят глобите.
18
1
 
9
 
! Отговори
Чича Ви Митко преди 6 години
Колата му струва най-вероятно 500-600 лева. Глобата - 800лв. Дали ще плати ?
17
1
 
11
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Ами не съм нищо от това което си написал. С колата си мога вдигна 200 без проблем, но не го правя. Глоба 700-800 лв са ми надницата. Обаче не разсъждавам като елементарно кухо парче "щом мога да вдигна 150км, значи трябва да го направя и този който ми забранява е смотан"...ти на колко си, на 19 ли?! Дано убиеш само себе си и никой друг. На такива им викаме галено, донори.
16
2
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До ДжигитаТъпаците караме с 40 покрай училища,детски градини,без значение дали ни е "хубава" колата или не.Хубавата ти кола не те прави безопасен на пътя,безопасен те прави разумното шофиране,без да пречиш на другите,а и ти да пътуваш спокойно.Такива философи обикновено ни гледат от паметните плочи покрай пътищата,които за съжаление се увеличават непрекъснато.Лошото е,че нерядко завличат и невинни със себе си.Уважавай живота,за да уважават и твоя.Лек път!
15
2
 
10
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Щом пътя позволява това , повечето шофьори неволно прекрачват границата от 50км в час и стигат до 60-70км. И тва са пак едни 50-100лева нали. Народа си лае те си лапат парата, пък ако стане белята тогава се разпъват големите локуми. Първо оправете пътната мрежа да е безопасна за ползване тогава глоби. На места са абсурдно ниски ограниченията, но на идеално равната магистрала(лява лента)имаме 140км ще летим и ще се клатим и дано не се хвърлим някъде.
14
0
 
5
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Аз до сега не съм чул да обезопасят с тези пари пътища пътеки кръстовища. В затвор няма да лежат такива защото не е изгодно за държавата. По добре им е на кучетата да си прибират парите да глобяват да снимат....И това ако не е с цел....Не удобрявам и хората които в населеното място са се движили с толкова висока скорост. Но има едно Но ако има 3-4 легнали полицая през 100метра дали ще има шанс някой да кара с над 50км отгоре. Разбирасе че не. Защо не го направят това , ами само си снимат...
13
8
 
6
 
! Отговори
Джигит до 12 преди 6 години
"Баце" ти сигурно си най-изрядния шофьор, но следващия път като направиш някоя тъпня на пътя се сети какви умни слова пишеш. А може би си кука или катаджия дано не разбирам - защото изобщо не ме интересува. Лека вечер.
12
8
 
9
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Баце ти си директно за панделата, като превантивна мярка. Престъпното ти мислене с глоба неможе да се промени.
11
19
 
18
 
! Отговори
Джигита преди 6 години
Прав хубав път с видимост от всякъде какъв е проблема да си кара човека ????? Никакъв просто там е най-лесно да му вземат парите да напълнят минусовата си касичка КАТ. кога сте видели да седят пред болница, детска градина, училище дето *** карат с 40- 50 км. и не са в нарушение, но са 10 пъти по опасни от това, че човека на хубавия път с хубава кола си карал с 130 км. Обаче тук всеки иска глоби и затвор, защото всичките драскачи карат трошки за по 500 лв. с които дори с 60 км. са по-опасни
10
6
 
9
 
! Отговори
1984 преди 6 години
Бла Бла.... И дали ще ги плати?Колко % е събира е мостра на глобите в БГ?
9
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има два начина народа да се научи. Или заплаха със затвор за опит за убийство, или солени глоби. Първото очевидно няма да стане, така че давайте смело с второто. А тези 700-800 лв са много малко. Трябва да се направи например процент от дохода на нарушителя (семейството, ако е безработен евентуално), или процент от стойността на колата. Ние само от това разбираме. С добри думи и пожелания не става.
8
3
 
3
 
! Отговори
Жигит от село преди 6 години
Я па че платим.Нема начин
7
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за тоя изпростял и озверен комплексиран народ глоби от минимум хилядарка!и преди дървените философи да започнат да ни обясняват как глобите били високи за стандарта ни ще им кажа че глобите не са за да можеш да си ги позволиш.... те са единственно да те спрат да извършиш нещо нередно защото няма да си струва затова глобата за скъсано цвете в сингапур е $500 ...и всичко е по конец
6
5
 
22
 
! Отговори
Това е проблемът преди 6 години
До Анонимен 4В това е проблемът, че е веднъж и само за скоростта, а трябва всеки ден, на много места и за всички нарушения. За какво са ни толкова много полицаи (най-много на човек), а не могат да спрат нарушенията на пътя.