Британец педофил зад решетките за... 10 месеца

Рецидивистът има и наложена забрана да напуска страната
20 апр 2018 20:55,
14
Британец педофил зад решетките за... 10 месеца
Филип Хендерсън Робъртсън; Снимка: архив, Булфото

60-годишният Филип Робъртсън ще излежи присъдата си от 10 месеца и 10 дни в бургаския затвор. Робъртсън има и наложена забрана за напуска страната, съобщи "24 часа".

Още по темата

Делото в районния съд в Несебър се гледа днес и премина по реда на съкратеното съдебно следствие, тъй като британецът призна изцяло вината си и изрази разкаяние. Заседанието се гледа при закрити врата заради спецификата на обвинението.

На 27 юни м.г. педофилът, който бил на почивка в Слънчев бряг с дългогодишната си приятелка, издебнал шведско девойче в хотел "Маджестик". 12-годишната Елса била на басейна, където педофилът я наблюдавал известно време. Когато момичето тръгнало към фоайето, Филип я последвал.

Влязъл с нея в асансьора и там ѝ налетял. Опитал се да я целуне по главата, след което започнал да я опипва по бедрата и през бельото, в областта на интимните ѝ части. Девойчето се разпищяло и успяло да се измъкне.

Срещу британския педофил има още един сигнал за осъществени блудствени действия с малолетно момиче от Дания - също в Слънчев бряг, миналото лято, но този случай е отделен и по него разследващите все още работят. По неофициални данни момичето отново е било притиснато в асансьор, където англичанинът си извадил половия орган.

По случая с момичето от Дания се чака изпълнение на международна съдебна поръчка, уточни административният ръководител на прокуратурата в Несебър Радост Бошнакова, която бе и наблюдаващ прокурор по приключилото вече дело срещу Робъртсън, заедно с прокурор Христина Апостолова.

Решението на районния съд в Несебър може да бъде обжалвано в 14-дневен срок пред Бургаския окържен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
не знам преди 5 години
Ама все си мисля толкова ли няма едно-две полицайчета , дето да му стопят лагерите!?Ама така да ги стопят,че след време като чуе "България",и моментално да се пoсерe!?
8
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ето какви хора идват от англия пияници педофили геиове убиици и за какво сани само неприятности
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от Дания се чака изпълнение на международна съдебна поръчка,..........ами да го пращат в дания. тук ще се извинява всяко лято, ще се "разкайва" и ще си продължава.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На кого е бутнал рушвет
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една дума и едно решение за тези случаи - кастрация.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типичен британец.
3
1
 
15
 
! Отговори
ИК преди 5 години
Да го направят преподавател !
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10 месеца е малко, трабва поне 3 години че да лежи 2.
1
1
 
30
 
! Отговори
ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕН преди 5 години
Може и новата "европейска - истанбулска конвенция" да го защити човека.Такива като него вече открито създават и партий.. ще излезе че е грешно набеден !!!СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА, против неестественото и изродията ! КОИТО тихомълком ни подпъхват под вратата.. :(