Бездомно куче нахапа дете на детска площадка в Кубрат

11-годишното момиче е освободено за домашно лечение
22 май 2018 12:45,
26
Бездомно куче нахапа дете на детска площадка в Кубрат
Снимка: visualhunt.com

11-годишно момиче от Кубрат е било нахапано от куче на детска площадка в града, съобщиха от МВР-Разград.

Инцидентът станал около 14:30 часа на 21 май на детска площадка в града.

Бездомното куче нахапало детето по бедрото и задните части.

Пострадалата е откарана в Спешна помощ - Кубрат, където, след оказана медицинска помощ, е освободена за домашно лечение.

За случая е уведомен дежурен прокурор. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 18Като чета коментара ти виждам, че самия ти си изпълнен със злоба и агресия. Толкова ли не можеш да приемеш, че не всички обичат кучетата и че има и такива, които се страхуват от тях. Както има фобия от затворени пространства, така има и фобия от кучета. Дръжте си кучетата вързани, защото това все пак е животно и по природа е ловец, а не плюшена играчка за гушкане и не знаеш какво му е в главата въпреки дресурата.
17
11
 
23
 
! Отговори
Родител преди 5 години
Абе зверове!!! Виновни сте си вие,с манталитета,омразата и ограничените си разбирания и душички.Съдите,тровите,убивате!!!Имам деца и куче,децата ми знаят как се гледа и възпитава куче от мен а аз от баща ми,но повече знам как се възпитават деца,да не изреждам отново обратния ред,схванахте ли?Професията ми е такава,че пътувам много и се прибирам рядко,за кучето което тежи 45кг и въпреки ръста си е любимеца на квартала,се грижи семейството ми.Та злобни душици погледнете себестойността си!!!
16
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците се справят чудесно с такива кучета....да си събирате *** от пътищата , пълно е с бълхи по улиците.....
15
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво прави това дете на детска площадка в 14.30???Може да играят след 23.00 тогава кучетата нападат само възрастни.
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А линейката закъсняла ли е - за един приятел питам
13
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 лапи на протест срещу насилието над бездомни кучета, упражнявано от невръстни деца
12
0
 
33
 
! Отговори
Край преди 5 години
Кучето как е? Взети ли са мерки да не се стресира от виковете на децата? Дайте го някой който истински ще го обича и ще го пази от смахнати гадни деца.
11
6
 
30
 
! Отговори
Така, така! преди 5 години
После като започнат да се гътват псетата по неизяснени причини, песоводците ще започнат да реват и да кълнат, и да правят анализ на кучешките погледи. Бе направо ако им се вържеш да се разплачеш от умиление. Съмнявам се да има друга държава, където кучетата да са по-ценни от децата.
10
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичкото ни таковав в БГ. Всеки озлобен, арогантен, бездушен, безотговорен. Как може да си пусне песа между децата на детската площанкй. Камъни ли имат вместо сърца тези кучкари. И се наслаждават на страха на другите хора от песа им.
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10Ти добре ли си? Пише на детска площадка??? Какво прави домашно куче на детска площадка? И до кога няма да си възпитавате кучетата? Като кучкари имате и отгоронности.
8
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аман от кучкари в тази държава. И си прокарват закони чрез кучкарите в съдебната система. Докато някой превърти и изпозастреля и кучета и кучкари.
7
1
 
32
 
! Отговори
Лъжат! преди 5 години
Истината е че бездомно дете е нахапало домашно куче.
6
1
 
39
 
! Отговори
до so it goes преди 5 години
Преди 3 години и аз пострадах от куче със стопанин.И вместо да ми се притече на помощ,той ми се развика с думите : "Не виждаш ли,че го дразниш ***,я се махай да не те пречукам",докато кучето ме хапеше.Беше ужасно и не го пожелавам на никой.Хората масово са се превърнали в плява...в ***.Безчувствени,егоистични,злобни,завистливи,лоши.
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези гадни деца тормозят кучетата, прекаляват вече. Да се забрани раждането на деца, да се стимулира развъждането на добричките и милички по;;ми.яри, покрай които се изхранват недотаковани тетки на неопределена възраст. Некакви деца, само разходи за тях. А кученцата, толкова мръсни и цвъкащи навсякъде, душички, никой да не закача!
4
3
 
31
 
! Отговори
Земен преди 5 години
Кучето не е виновно. Детската площадка му прилича на ловно поле, а слаби и страхливи момичета - на дивеч. Детето го е било страх и е провокирало инстинктите на животинката с миризмата и несигурното си поведение.Предлагам да забранят на децата да си играят там, за да не стресират бездомните животинки.
3
1
 
50
 
! Отговори
so it goes преди 5 години
Вчера едва не бях разкъсана от куче.При това не беше бездомно,а имаше стопанин,който стоеше на стотина метра,с другари по люпене на семки.И знаете ли какво направи за да възпре кучето си?Нищо,просто се смееше злобно.Ето в това са се превърнали българите-зверове.Зверове,които си заслужават съдбата и кочинката.
2
2
 
38
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Детето да се евтанизира, а кучето да се награди с месо докрая на земния му път. Точка. Сигурно детето на детската площадка е виновно. Площадките са за кучета. И сега сериозно, родителите да осъдят общината и готово.
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата са по важни от децата!Според онез мамунки с четирите лапи!