Престъпници се шматкат! Къде е полицията?

Убитият Пелов неслучайно отишъл в Ботевград, обясни Румен Петков
Обновена: 8 юни 2018 10:06 | 8 юни 2018 10:00, Петя Славова
43

Четири месеца занимаваме министър Валентин Радев с проблема на Ботевград. Престъпниците знаят, че в Ботевград няма полиция и си правят каквото си искат. Това заяви председателят на АБВ Румен Петков в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Дни преди избягалият от Централния софийски затвор Владимир Пелов да бъде застрелян в Ботевград, от АБВ поискаха оставката на вътрешния министър именно заради проблемите с реда в града.

Още по темата

По думите на Румен Петков убитият престъпник неслучайно е отишъл да живее там, а съставът на полицията в Ботевград може да обслужва само една патрулна кола.

"Какво означава "пуснал брада, сложил качулка"... Какво очакват - да тръгне с табелка "Аз съм Пелов"?, подчерта Петков, визирайки обясненията на органите на реда защо рецидивистът не е бил заловен по-рано.

"Не може Пелов да се шматка там месец и повече, да е ясно къде е живял... Вътрешна сигурност и прокуратурата трябва да направят много сериозна проверка. Имаме пример на тотално бездействие в ущърб на десетки хиляди граждани", каза още бившият вътрешен министър.

"Нека Валентин Радев да излезе от министерството без връщане", настоя Петков, според когото вътрешният министър е показал грозно отношение към служителите на МВР и действията му са довели до деморализация в системата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Гей Парада се мобилизираха толкова полицаи, бюджета на Ботевград за месеци.Оставиха хората да живеят на жребий.Престъпност и Мутроград, но нали трябва да се усмихваме като Еврограждани......Затова сега ще си купуваме цветни балончета и ще се молим да не бягат от затвора.А пък избягат ли, да не ги срещаме
30
0
 
4
 
! Отговори
NIKAKVI ZAPLATI преди 5 години
OT UMRELIQT NE NIE STRAX A KYDE E JIVIQT GALEVI BRENDO I OSCHTE 1000 IUNAKA DE SA BE GOVEDA?
29
0
 
2
 
! Отговори
SCHAX преди 5 години
AIDE TOQ UMRE A DRUGIQT KYDE EEE A?KOLEV LI BE KUDE EEE BE?
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 5 години
Пази политиците, плутокрацията и селските мутро-боляри разбира се... НО залавя опасни, коварни 'престъпници' като Десислава Иванчева със хирургична точност !...! Ако можеше и така ефективно да борят курупцията по 'върховете' и въобще повсеместната престъпност а...?!
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без МВР, ще ни е по-добре, поне няма да даваме милярди за издръжка, на хора който, нито са в служба на обществото, а даже работят срещу него.
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР е легалната страна на мафията!!!!Винаги милицията е била в ущърб на интересите на тези, които им плащат и е изпълнявала стриктно заповедите на престъпните групировки, облечени в недосегаема защитена власт! Създадена по модел на съветската репресивна система, МВР НИКОГА НЕ Е ЗАЩИТАВАЛА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА.
25
2
 
6
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Ако просто имахме поне 1 политик с мозъчна дейност поне на парче гипс досега да бяха приели закон, че заплатите в МВР са обвързани с работата им. Когато немогат 2 месеца да намерят 2 затворника - 90% от заплатите на всички в системата на МВР и така докато ги намерят или до следващия резил. Така или ще работят или сами ще се махнат и ще останат 2000 полицая, но читави и вършещи 100 пъти повече работа от безполезните 200 000 *** в момента.
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР е в пълен колапс. Липсата на всякакви реформи доведоха до това коматозно състояние.
23
4
 
13
 
! Отговори
до Катила преди 5 години
Що някой трябва да върши работата на хрантутници с големи заплати и ранно пенсиониране? Посочваш държави където да, има гражданско общество, но и полицията си върши работата без почти да има изтичане на информация към престъпния контингент!
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гражданска война
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е само Ботевград без полиция, повечето малки градове също са без полиция, всички полицаи са в София, Пловдив и Варна.
20
0
 
11
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Когато полицията залава 50пъти един и същи черен българин и съдът го освобождава за да си гледа децата въпреки че няма съпруга ....
19
2
 
0
 
! Отговори
до 23 преди 5 години
Явно имаш комплекси трудно преживяваш и осъзнаваш някои неща , проблема си е твой а иначе побългарени/българизирани роми като този Георги във всяко едно село и град в България
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията в България предимно охранява стадионите, когато има футболни мачове и е в изобилие по улиците при национални празници и паради. През останалото време никой не знае къде е полицията, г-н Румен Петков.
17
6
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
Не разбирам защо се дразниш като такива хора живеят от векове у нас , явно нищо не разбираш или въобще не искаш да чуваш за такива Общества у нас , според мен не познаваш добре собствената си родина , не си само ти
16
3
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
България: - Престъпниците си се шматкат, а полицаите са си шматки...
15
5
 
10
 
! Отговори
Катила преди 5 години
***, майна, за всичко ви е виновна държавата, в случая полицията. Докато няма гражданско общество което да съдейства активно на държавата ще е така. Ако беше в Швейцария или Германия до сега обществото да е съдействало милион пъти и тези двамата да са на електрическия стол. А тук си ги скатаваме и след като се разреши случая изведнъж се оказва, че цял град са знаели къде са и какво са правели. *** народ сме и това е!
14
9
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
Иска ти се , различни сме и с тебе , събуди се от таа Руско-комунистическа Пропаганда , в България живеят хора от различни Националности , актуализирай си драйвера в мозака
13
0
 
5
 
! Отговори
Стоян Динков преди 5 години
До топ секретВсички сте едни и същи
12
16
 
0
 
! Отговори
ТОП СЕКРЕТ преди 5 години
А този ром който се казва Георги в едно видео вчера не е ли скандал м/у Българи и Роми тука скобичка защото хората не познават това Ромско Общество , това са роми с тенденция към българеене и християнизиране , тоест носят български имена и изподядвад православие същите тези Роми по сведение от интернет които живеят по тези Земи от 9 век.