Мазилка се откърти в забавачка. Пострадаха деца

Инцидентът е станал в детска градина "Мир" във Варна
14 юни 2018 15:23,
13
Мазилка се откърти в забавачка. Пострадаха деца
Снимка:dgmir13.com

Парче мазилка се стовари в стая в детска градина "Мир" във Варна и нарани деца, съобщава "Фокус".

Инцидентът е станал в следобедните часове на вчерашния ден в помещение, което се намира на втория етаж на детското заведение.

Три от децата, които са били в стаята, са леко пострадали. Те са на възраст 5-6 години и веднага след нелепия инцидент са били прегледани от медицинската сестра. Оказана е и помощ на подрастващите, които са с леки охлузвания по лицата и ръцете.

Останалите деца от групата, които са били по време на падането на мазилката от тавана, са изведени от детската градина и днес са преместени в други сгради.

Пострадалите деца днес също са били заведени от родителите си на занятия. В момента се извършва ремонтна дейност в злополучната детска градина "Мир" в морската столица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
8===o преди 5 години
Появи се руски кмет там и Варна заприлича на руски град.
10
1
 
7
 
! Отговори
директорица кукувица преди 5 години
Някой познава ли некрадлива и с поне средно ниво на интелект директорка на детска градина? Или поне нормална? Тази кокошчица е уредила някоя некадърна фирма, сигурно до вчера търгуваща с мартеници и бельо, само за да си прибере рестото и дори не е проверила дали имат капацитета да извършат що годе приличен ремонт. В предмета им на дейност пише "и всяка дейност незабранена от закона", значи и ремонтна дейност! Чула, че се прибират комисионни и тя барабар Петко с мъжете да цапне някоя хилядарка
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВСИЧКО Е ЯСНО. САМО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКЪВ Е ДЕЛЪТ НА ИВАН ПОРТНИХ.
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мазилката Не е паднала !!!Децата сами са се ударили в нея !И Виновни няма !!Веднага да се състави комисия ,която да докаже ,че виновни -няяяяяяма !Ние ще платим заплати ,режийни ,командировъчни ..на Комисията ! ....:)))))
7
0
 
21
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
До нас също ремонтират една ДГ. Започнаха есента, точно когато децата се върнаха, а не през лятото, когато има сборни групи и по-малко деца. Родителите трябваше да ходят до съседната ДГ. През най-големите студове и влага правиха саниране и змазка и оправяха покрива. Не съм специалистка, но при такива външни условия като влага и ниска температура, едва ли ремонта ще е много качествен. Но просто едни хора трябва да вземат едни пари!
6
2
 
11
 
! Отговори
БКП преди 5 години
ДОЛУУУ ГЕРББББ, ТРЯБВА ВИЕ ДА ПАДНЕТЕ ОТ ВЛАСТ КРАДЛИВИ ЛИЦЕМЕРИИИ, НАРОДА НЕ ВИ ОБИЧААА НЕ ВИ ИСКААА МАХАЙТЕ СЕЕЕ...
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започва ремонт на ЦДГ 42 Мир02.05.2017 Детската градина бе открита от кмета на Варна Иван Портних, а на тържеството присъстваха Тодор Балабанов, председател на ОбС, Христо Иванов зам.-кмет, Лилия Христова директор на дирекция Образование и младежки дейности, учители, деца.
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не може да открадне толкова, колкото ГЕРБ.ФАКТ.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЕД УСВОЕНИ ГЕРБ-КИНТИ 3 047 000 ЛВ. РЕМОНТ, ТАВАН НА ДЕТСКА ГРАДИНА ПАДНА, ПОСТРАДА ДЕТЕ!
2
2
 
22
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
Тази детска градина варненския кмет - онзи с Потника миналата година тържествено я откри. То не бяха хвалби и гордост. Явно по канала с комисионните е останала малка сума като за ромска бригада. И ето резултата от ГЕРБ
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой е усвоил парите за ремонт на забавачката.