Ужас от Пловдив: Пометена докато пресича

Инцидентът е станал на натоварен бул. в район "Южен"
18 юни 2018 14:33,
79
Ужас от Пловдив: Пометена докато пресича
Снимка: Bulgaria On Air

Жена е пометена на пешеходна пътека в Пловдив. Инцидентът е станал на натоварен булевард в район "Южен", съобщават от телевизия Bulgaria On Air

Автомобилът връхлетял върху нея докато пресичала. На мястото е пристигнал екип на Бърза помощ и е откарал пострадалата в болница. Автомобилът бил управляван от жена.

След инцидентът шофьорът изпазнал в шок и също бил откаран в болницата, за да му бъде оказана спешна помощ. 

На мястото има и полицейски екип, който извършва огледи. Движението в района е затруднено. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в крайна сметка, някои забеляза ли, че на тая пешеходна пътека пешеходката не е с предимство и трябва да изчака автомобила.
67
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито шофьорите такива и пешеходците
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
68, ти управлявал ли си автомобил?!Никой не засилва за да плаши пешеходците.Това как го измисли!Единици са тези които засилват, за да не спират.Основно жени по наблюдения.И аз когато съм пешеходец не правя състезание с коли.Просто изчаквам или ако ми дадат предимство пак се оглеждам и преминавам.Създавате някакъв проблем, нещо като двубой шофьор-пешеходец на пътя!Не бързам да спра някой просто за да спестя няколко секунди.Голям проблем ей.
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
67, ти сигурно буташ количка с пластмасови шишета и затова си държиш на пътното платно
64
0
 
0
 
! Отговори
За задаващия тъпизми преди 5 години
Глава двадесет и четвърта ПРАВИЛА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ПЕШЕХОДЦИЧл. 160. (1) Пешеходците са длъжни да се движат по тротоара или банкета на пътното платно.2) Пешеходците могат да се движат по платното за движение, противоложно на посоката на движението на пътните превозни средства, по възможност най-близо до лявата му граница: 1. когато няма тротоар или банкет или е невъзможно те да бъдат използвани;
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време си мислех, че съм луд. Когато пресичах по пещеходаната пътка на улицата пред нас, някой шохьори сякаш се засилваха. Еми направих си експеримент с датчици (учудващо е, какво можеш да направиш с 20 лева и китайски части в тези дни). Ами оказа се, че едно 15-20% от шофьорите наистина се засилват, преди пешеходната пътека. Предполагам, че е с цел да сплашат пресичащите, че да не се налага, да "набиват спирачки". Не, че ако караха с разрешените 40, вместо 70, щеше да им се налага, ама ...
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Е някой си ходят по платното Като по пешеходна пътека отстрани успоредно.Значи ли това че трябва да спрем движението?"А какво значи ? Че имап право да ги газиш ли ?
61
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 20 години каране в Пловдив не съм имал толкова предпоставки за ПТП колкото за последната 1. Градът се напълни с джигити и нагляри а и ми правят впечатление младите шифьорки който не само че не знаят правилника за движение ами и имат наглоста да говорят по телефона и да си оправят прическите докато шофират въпреки че са с две леви ръце.
60
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
- До Варан Пловдив и Варна лидират. Интересно, че в култови градове, като Хасково и Перник, положението значително се очовечи. Много културно карат в Бургас.
59
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се забрани движението на автомобили в градовете. Който иска да се чекне на автомобил, или мотор - на село! До 5г. това ще стане в Европа.
58
1
 
21
 
! Отговори
Варан преди 5 години
Поживях в Пловдив 3г.Пловдивчани карат без да мислят и 70% не дават мигачи,за да не хабят крушки.Просташка му работа.И това е вторият по големина град в България,срам.
57
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По - глупава, неграмотна и безумна статия едва ли може да се прочете другаде
56
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е някой си ходят по платното Като по пешеходна пътека отстрани успоредно.Значи ли това че трябва да спрем движението?!Има и такива ***...Значи пак опираме до пешеходеца и манталитета му.А нашите улици са тесни и тротоарите също.Значи ли това да спрем потока?!На запад стъпиш ли на платното спират, а не доближиш ли го.Нещата са комплексни.Пешеходците станаха нагли.Не може да пресичаш и да говориш по телефон
55
0
 
23
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
И да добавя, че не е само САЩ и Западна Европа. В една Унгария само да се доближиш до платното и колите спират. А тук си слезнал да пресичаш и някой бързак те заобикаля и даже ти свири да не му се пречкаш
54
6
 
10
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
Жените не стават за шофьорки. Чета в коментарите за мъртви точки, секунди невнимание и прочие глупости. Преди няма и седмица жена зад волана със слънчеви очила в колата едва не ме отнесе на пешеходна пътека. Беше спряла защото имаше колона. В другото направление колите спряха да ми дадат път и стигайки до средата на улицата оная потегли с мръснa газ и трябваше да отскачам назад за да не ме прегази.
53
2
 
11
 
! Отговори
МАРС преди 5 години
В Пловдив няма леви секции по улиците.Изпреварват от всички страни,не работят камерите/където ги има/.Шофират сякаш са на къра.Груби прояви от индивиди в много нисък коефициент на интелигентност!Защо не се наказват?Хващат ги и ги и пускат-това е!
52
0
 
10
 
! Отговори
10 преди 5 години
Да има доста недъзи по пътищата,но и на тротоара не липсват, много пъти ми сее случвало да карам по улицата и пешеходци да изкачат на платното да пресичат без да се отгледат да ли има коли а направо тръгват
51
5
 
27
 
! Отговори
Един преди 5 години
А вие се научете да карате долни мръсни джигити! Защото в никоя друга държава не карат толкова ненормално,като тъпите *** в тази държава! Казвам го като шофьор,не като пешеходец!
50
21
 
13
 
! Отговори
Кдйфн преди 5 години
Научете се да пресичате!!
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами така е ...от к.р на к.р на Дискавъри.Като онез от социалното министерство в Ню Йорк, а хората нямат пари да си поддържат децата.И селфи си направили от Ню Йорк.От к.р на к.р до Ню Йорк и обратно....