Вход – изход! "Погрешен завой: Ахелой" А сега, накъде?

Трябва или да карат по черен път, или да заобикалят
19 юни 2018 13:00,
69

Жителите на Ахелой излязоха на протест, тъй като след построяването на 4-лентовия път от Бургас до Слънчев бряг, се оказва, че градът остава в страни от пътя.

Още по темата


Демонстрантите недоволстват, че новият обходен път не осигурява връзка за пътуващите от Слънчев бряг до Ахелой.

Така ако трябва да стигнат от курорта до Ахелой, шофьорите трябва да стигнат чак до новото колело до Каблешково и после да се върнат обратно. Мотото на протеста е "Погрешен завой: Ахелой".

Кметът на Поморие Иван Алексиев отбеляза пред Bulgaria ON AIR, че до края на следващата седмица проблемът ще бъде решен.

Жителите се притесняват и от катастрофи, тъй като в момента от Несебър за Ахелой може да се влезе само чрез черен път, а включването от него е много опасно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както се казва в такива случаи: Хубава работа, ама българска!
60
0
 
5
 
! Отговори
Ахелой без гости преди 5 години
Браво! На проектанти, на изпълнители, на контрольори и т.н. Гениално решение! Плаче за Гинес. За ахелойци ни стана ясно-на връщане от работа в Сл.бряг ще вървят няколко километра до къщите си. А какво ще кажете за нещастниците, които са платили, за да почиват в Ахелой? Ще посетят Сл. бряг и после, посред нощ ..Дали ще успеят да открият обратния път?
59
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално е май забравихте га магистралите на баце свършваха в нищото - кръгово и после в нивата. Па гласувайте за герберастията!
58
0
 
10
 
! Отговори
опетков преди 5 години
До Анонимен А какво стана със стария главен път, който минаваше през селото? Дайте карта да ги видим тези селски пътища. Не можеше ли просто от кръговото да се продължи по стария главен път? И какво общо има Каблешково, което е на майната си?
57
3
 
1
 
! Отговори
Митко преди 5 години
До АнонименДа бе! До всеки. Ахелой жителите не са "всеки", а съседи на Слънчака. Или само да е удобно на Софиянци? А съседните села да го ... ако не са доволни. Важно е от София да са доволни и Бойко да отреже лентата...И аз има до нас един магазин с парите на ДПС. Всички селяни пазаруват в него и са супер доволни. Само дето имам запушени обратни води /само аз/ безразборно паркиране пред гаража и входа на къщата ми /пак само аз/ и като какап 8 шумни клипатика /бонус смо за мен/
56
3
 
7
 
! Отговори
Митко преди 5 години
До Вчера минах от тамАма 3 км всеки ден са 10 лева на месец за тоо де духа. Мутренска история. Гледаме да *** ленти, ама съседите кучета ги яли...
55
2
 
9
 
! Отговори
qw преди 5 години
Пътят ги подминал?Стига бе! При управлението на Асфалт Паша?Да се радват че този 4 лентов път не води към некоя *** в морето... Щото съм виждал отклонения да водят към бетонни блокове. Ако случайно блееш и решиш да вземеш завоя, се размазваш като плюнка в плочка.При нас строиха канализация и я пуснаха по най-високите улици в селото. За по лесно и бързо. Трябвало да се усвояват евро средства. А ние да си направим помпени станции за мръсния канал.Съдба. Управляват ни винаги тикви.
54
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И мен ме кефи да гледам как комунистите се гърчат от злоба срещу Борисов. Затова винаги гласувам за ГЕРБ на избори.
53
2
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен53 Колеги по форум, а какво стана с Гинка, от Пазарджик, личната приятелка на една министърка на Герб, която изненада и министърката и Баце, и щеше да супува ЧЕЗ?Купи ли го в края на краищанта, защото и там се оплетоха герберите с лъщи, та чак на високо държавно ниво от Цехия се наложи да им казват в прав текст че лъжат на поразия? А вие сте тръгнали за едно кръстовище да се чудите, лъгали ли ка ви, или не. Лъжат ви, още като ви кажат "Добър ден"!Добър е, но за тях, влачат от всякъд
52
1
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен53Доказателствата в подкрепа на тезата ти за невинност на Герб са бързото следствие, кправедливи присъди, конфискация на имоти и авоари на граждани, фамилиите им, и всички свързани с тях , както и на запора на имуществото и авоарите на замесените фирми, и публичната им продан, за осигуряване възвъщаемостта на кредитите от КТБ.Щях да забравя-и десетките, да не кажа-стотици длъжностни лица, в затворите в момента, защото са източили КТБ.Много бързо, експедитивно действа Баце при КТБ.
51
0
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
Анонимен 45 Ленторезов не се е скрил , а премина на по високо ниво.Сега урежда Балканите , а после и Европа. А Нинова е една нищожна махленска клюкарка.
50
2
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
"Не стреляйте по пианиста, той толкова си може!" - надпис в каубойска кръчма едно време на запад....Те толкова си могат. По време на управлението на Баце, доби гражданственост термина "Калинка".Калинки са на всякъде.Даже не са се разбрали предварително какво да лъжат и мажат, тия тримата.Първия-ще има, сега има просто почивка на строителите, и след 2 седмици-почват.Втория-АПИ се отказа от завоя, ще се ползува общинска инфраструктура, след консултация предварително с първия.Третия вярва на първия
49
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаш ли някакви доказателства, че "Боко" бил получил някаква банка или вие от БСП такса си пишете?
48
0
 
5
 
! Отговори
пепе преди 5 години
Ceляни сър!!
47
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хаха 43става както Боко-тиквата не познаващ нищо друго освен пожарникарски маркуч идва от село Банкя и получава като подарък БАНКА от славчо Христов (по професия КРЪЧМАР).Сега стана ли ти ясно КАК?????????Както Цецу-апартамента се е сдобил с 6 апартанмента "официално" и стотици милиони"неофициално".
46
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Вход изход! "Погрешен завой: Ахелой" А сега, накъде?"Е как така накъде??Питайте Боко-тиквата нали той ви дава наклона 10 години и си го АресватИ.
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея където според тях е нищо 3-те километра до кръговото, трябва да знаете че не малка част от тия хора пътуват с рейсове, които няма да отидат то кръговото и да върнат до Ахелой. Просто в момента са оставени без транспорт от Слънчев бряг до Ахелой. Единственото решение я лична кола, но това не е по силите на всеки. Пълно недомислие си е.
44
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те комунистите 45г стройха Светлото Комунистическо бъдеще Сега 45г ще строят Светлото Социалистическо бъдеще А накрая децата им ще се върнат от Капиталистическа чужбина построили своето Светло Капиталистическо бъдеще ето какво строят другарите леваци
43
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак да питам, защо вие от БСП не построите метрото и тази детелина на АМ Тракия?
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък магарето Таско вече не пие вода а само сливова на *** от сливата малко му е била солена ама била по добра от водата