Юмруци, бой и откраднати ключове: Момиче нападна таксиджия в Бургас

Причината – шофьорът отказал да качи пътник, който пуши
24 юни 2018 10:00,
107


56-годишен таксиметров шофьор е бил нападнат от свой клиент в Бургас. Куриозното в случая е, че побойничката е младо момиче в добра спорта форма. Шофьорът е с наранявания на ръката и ухото.

Таксиметровият шофьор Димитър Киров още не може да се отърси от шока. Разказва, че младата дама се качва в таксито видимо ядосана, след като той отказва да вози приятеля ѝ, който пуши цигара.

"По пътя тя започна да ме хваща за гушата, да ме души. Започна да ме удря с юмруци... Тя беше дама може би около 167 см висока, но много силно удряше може би беше тренирала нещо", разказва Димитър пред Bulgaria ON AIR.

Докато го удря в ухото момичето завърта волана и за малко таксито се разминава с катастрофа. Димитър успява да спре до близка бензиностанция и звънне в полицията. Тогава младата дама отново го напада.

Момичето му отмъква ключовете за колата. Според таксиметровия шофьор най-вероятно дамата е била дрогирана. Полицията я издирва по описание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 25-годишнияМоето момче, ти ако помиришеш истинска казарма така ще ти се дръпне изпражнението, че 10 дена няма да припариш до нужника.По темата - в Града на трите Ленти /на Адидас, за незапознатите/ е така. Само у.тайки и б.оклук.
60
2
 
6
 
! Отговори
От мухата слон преди 5 години
Какво толкова щеше да им стане на ако бяха изчакали 3-5 минути докато таксито ги откара до дестинацията и после да си пуши цигари колкото иска. Или като толкова му пуши цигари да дръпне на бързо и после да се качи в таксито. Аз съм пушач, но ако бързам и искам да съчетая пушенето и прехода, първата ми работа като си хващам такси е да попитам дали се пуши. Ако не- добре, ако да- още по- добре. Когато "моторчето" ти е слабо не употребявай наркотици. И аз съм вземал, но никога не съм постъпвал така
59
7
 
2
 
! Отговори
от 65 преди 5 години
И какво означава някаква луда , дали че има психологическо разстройство или поведението е неразгадаемо за тебе и затова и слагаш етикет луда.при първото наистина е сложна ситуация просто не си заслужава труда, но ако е втория случай може да се окаже че в един момент може да сложиш този етикет на всички жени просто защото са мистерия и такава ще си останат, а тогава наистина има проблем.Случая ще кажеш че е фрапантен и може да имаш желание за отмъщение, но методиката не е от позиця на силния п
58
2
 
2
 
! Отговори
до 61 преди 5 години
Прочетох я още преди да си напиша коментара, обаче те съветват и ти да я прочетеш . Значи дама се намесва в спор между двама мъже и им отнема инициативата и на двамата, като си мисли че защитава единия от тях а другия е потърпещ от нея физически .Нали за това говоря.Между другото има двама мъже ,на които отмъква инициативата не знам защо никой не забелязва че са двама не един.
57
8
 
3
 
! Отговори
дядо Петко преди 5 години
Хванала го била за гушата. Ами като няма за какво друго да се хване...
56
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Условия за живот в България:1 - Да носиш на гаври от шефа, иначе ще умреш от глад, защото всеки шеф се гаври с хората си.2 - Да си трениран боец, защото постоянно те нападат случайни хора, от всяка възраст, пол, раса и сексуална ориентация.3 - Да си некякво IT или да си приятел/роднина с мутри, политици и/или бзнесмени, че иначе ще бачкаш за 1100 лева макс.
55
2
 
12
 
! Отговори
Неокй си... преди 5 години
Най-накрая доживях - нацепена кака!
54
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 58Пич, прочете ли статията ? Става въпрос, за някаква луда, която напада случаен човек. Ако ти налети с юмруци в зъбите, какво ще направиш ? Ще изчакаш да я заболят кокалчетата и тогава ще поговорите ли? Защото не работи точно така ...
53
1
 
11
 
! Отговори
Али баба преди 5 години
До 25годишния *** дето не е ходил в казармата ти там сигурно ще си принцеса такива *** като теб лаят само в чата дане мислиш че е много лесно да удряш момиче на възраста на децата си бе *** виш твоито тъпо канче щеше да е начупено качествено
52
4
 
9
 
! Отговори
Катя преди 5 години
Като ратифицираме истанбулската конвенция, тази дама ще бъде ненаказуема.
51
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи комплексари има в този сайт , повечето са готови да се бият с жена , т.е. аз мисли че съм на ясно че не мога да се справя с жена като мъж с жена и затова ще се бия да си избия комплексите.сори момчета ваш проблем оправяйте се, но определено не мъжко мъж да допусне боя да е решаващ в взаимоотношението мъж и жена , така че падате директно на нивото на въпросния които коментирате.
50
36
 
2
 
! Отговори
25-годишен преди 5 години
Ха-ха браво! И на мен ми е писнало от разни смотaни чичaци които само обясняват колко са велики, стреляли два пъти с автомат в казармата и се мислят за велики воини и едва ли не са ходили на истинска война, пълни въздухари! Вечно свикнали да си траят, винаги с пораженчески манталитет, затова държавата 30 години копае дъното! Ние сме младото поколение, то се вижда даже едно момиче ги бие такива "корави" cмeшници!
49
3
 
10
 
! Отговори
пак ще стане преди 5 години
До ЛъчоПо комунистическо гробищата бяха пълни с такива като теб!Пак сте се навъдили,бoклyци такива!*** няма проблем,що е време,пред нас е!
48
1
 
14
 
! Отговори
Moi до Лъчо преди 5 години
Лъче, по-добре се занимавай с работи дето ги разбираш. Имаш си Десислава и Левислава, и двете по-корави от тая. *** в банята и му удари два шамар на твоя. 🤗
47
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам че си е свалила токчетата и го е налагала с тях, този белег на лакътя му е от токчетата й. След това два три токата с дамската й чанта по тиквaтa му, а ония сигурно само е стоял като гърмян заек. Къв мъж си ти бе?
46
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По вероятно е да го е набил сводника и а тая версия е скалъпена
45
3
 
34
 
! Отговори
И.Б. преди 5 години
Този случай ме провокира да направя коментар. Ако описаното е вярно, жалко за нацията, наречена "българи". А и коментарите по-долу с нищо не отстъпват на манталитета на някои българи. Показно е и презрението на някои от младото поколение към възрастните българи, които все още работят и си изкарват хляба без просия. Много отрицателен пример за липса на уважение, който се харесва на незрели ***.
44
60
 
5
 
! Отговори
Лъчо преди 5 години
Арее големите биячи ,сигурен съм че тая мацка ще ви нарита задницитее на всичките чичаци тука!Евала и прая и аз съм на 17 и не мога да трая дърти таранари!Тая мацка е суперр искам я за гадже!!
43
8
 
15
 
! Отговори
Въртоглав преди 5 години
Тази му е правила дудуци и той не и е платил уговорената сума. Девойката се ядосва, бие му един тукат и взима ключовете. Обажда се на сводника, онзи идва и оправя нещата в полза на девойчето. От личен опит знам. Честно. Как иначе приятеля и не се е качил, щото пушел? Айде моля.
42
6
 
4
 
! Отговори
**** преди 5 години
До-45Ти кого заблуждаваш бе човек,как при височина от 190 см.ще тежиш само 100 кг.май послъгваш малко.