В Бургас скочиха на нудистите, не ги искат на плажа

Протестиращи настояват за табели, които забраняват достъпа без бански
11 юли 2018 08:14, Александър Попов
128
В Бургас скочиха на нудистите, не ги искат на плажа
Кадър: Bulgaria ON AIR

"Не на голите по плажа!". Под това мото тече подписка в Бургас, с която да се забрани нудизма на градския плаж, като вече са се подписали над 600 гласа, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мненията сред бургазлии обаче са разделени и някои нямат нищо против до тях да се разхождат хора без бански.

Основните искания на протестиращите са да има табели на градския плаж, които да забраняват достъпа до морето на летовници без бански костюми и монокини, а нарушителите да бъдат глобявани. А също и да се обособят зони за нудисти, достатъчно отдалечени от Централния плаж.

Според Нели Тончева, голите тела на плажа оказват негативно влияние върху детската психика.

Оганизаторите на подписката са на мнение, че трябва да бъде актуализирана наредбата за обществения ред на общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: бургаснудистиBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
3
 
7
 
! Отговори
Чип преди 5 години
Хм, айде нема нужда да гледам някоя разпорeтина с голем пърдeлник да прави слънчеви бани. Има си отделни плажове, да си ходи там.Относно децата, не им навираме насила порnо, нали. А на плажа *** им обеснявай лялята защо е гола, и защо така странно си разтваря краката срещу слънцето
83
1
 
4
 
! Отговори
БайХай преди 5 години
На плажа - Само с фереджета!!! ... и колкото се може повече чаршафи. И във водата също!!
82
5
 
7
 
! Отговори
Ами правилно преди 5 години
не са проблем мацките по монокини, а лелките и чичковците по голи ***. Това наистина влияе не само на детската психика. И не е хигиенично
81
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тоя град май са от контингента на Иво Христов!
80
0
 
14
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
Ние пенсионерите не сме съгласни. На протест.Един ни мерак остана само.И Симеонов да върне порното в Скат , че по цяла нощ стоим на компютрите.
79
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навсякъде по света нудисткият плаж е отделен от общия. Иначе при нас стана криворазбраната цивилизация. Реално ако на европейски плаж някоя е по монокини, задължително е българка, за съжаление
78
10
 
8
 
! Отговори
Да ви се невиди! преди 5 години
И какво като казах думата ***? Защо ме изтрихте?Мое природно право е да съм гол! Така съм се родил, така и господ ще ме вземе!
77
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голите тела оказват негативно влияние върху детската психика. Хаха
76
4
 
15
 
! Отговори
Румен преди 5 години
*** е голуем пич!Той е против нудизма,но ходи на плажа да плакни очите.Че и претенции има.Иска само млади и красиви жени.Мъжете са излишни на плажа.И децата.Само *** на плажа и голите ,млади и красиви жени!Зер,тия жени ,нали са там заради ***!
75
8
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Аз пък съм против на плажа да се пускат тюлени, моржове и т.н. обвити в дебел висящ слой мазнина телеса. Това разбива не само детската, а всяка психика.А който има нещо качествено и красиво за показване не ми пречи!
74
9
 
12
 
! Отговори
sashkodg преди 5 години
Тия па ще забраняват?!Аре да сложат сега и бурки и да си имаме хипопотами на плажа.
73
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе къде другаде ще гледаш голи жени безплатно
72
13
 
8
 
! Отговори
са преди 5 години
Знам,че със сигурност в Париж,по плажовете на Сена,са забранени такива неща и глобите са ужасно големи!Но в Европа е така,а тук,в ориента,е инак!!
71
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добрият град за живеене не става за живот отдавна. Безумен транспорт, платен достъп до плажа, но няма опция да платиш за целия ден, кофти болница с перманентна липса на специалисти. Опитват се да изгонят всички идващи през лятото, но не се усещат, колко приходи губят. Като добавим и ежедневната смрад от Нефтохима...
70
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
монокините не ми пречат,пълната голота обаче считам за грозно
69
9
 
17
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Правилно е на ехсхибиционистите да им отделят място където да си развяват "прелестите". На обществени места не може да ходиш гол...
68
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голотата е естествена. Облеклото е неестествено. И днес в някои африкански и индиански култури хората си ходят голи.Освободи се Ихинио!
67
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова си ходя в гърция, там си има плажове само за нудисти и никой, на никой не пречи, в България се чудят само с какви теми да ви разсейват вниманието от основните проблеми на държавата. Българския народ е станал най големия балък.
66
5
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Гледам, че доста хора тук коментират мъжа от 6-тата секунда. Аз дори не бях го забелязал. Примерно забелязах момичето ПРЕДИ 6-тата секунда :))) Ама всеки с интересите си де. Не всички харесваме жени :)))) Някой харесват голи чичковци и само за тях говорят
65
3
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
,,Като са се подписали над 600 гласа ,, !!! Алоуууу ,Сашко !!! Алоууу ,Попов ! Гласовете не се подписват ,хората се подписват ! Разбра ли ,Шашко ???