Нинова пише до Прокуратурата, заради избитите животни

Тя поиска документи, на чиято база се убива добитъка
15 юли 2018 12:30, Петя Славова
116
Нинова пише до Прокуратурата, заради избитите животни
Снимка: Пресцентър БСП

Корнелия Нинова защити хората в село Шарково: "Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните", казва тя, цинирана в прессъобщение на партията й.

Още по темата

"Жителите на Шаркото направиха жива верига пред полицаите и ветеринарите. Поисках официално документи, на база на които се избиват животни. Беше ми връчена заповед RD11-1245.

В нея пише, че решението за изпълнение на комисията е от 4.07.2018, а протоколът за лабораторните резултати е от 9.07.2018 г."  Това каза Корнелия Нинова, която е във въпросното село.

"Разговарях с главния прокурор Сотир Цацаров. Помолих МВР да оттеглят полицаите, за да не се стига до сблъсъци. Пускаме спешно жалба до Прокуратурата, с която искаме спиране на заповедта за избиване на животните. Тук съм с народните представители от региона и няма да си тръгнем, докато не се изясни истината", каза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
2
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Не допускайте комунисти до животинките,за да не ги заразят и с червена ч.ума.През 1944 година те заразиха цял един народ,та до днес още има заразени овчици,които периодично ходят на Бузлуджа за още червен щамп.
103
0
 
2
 
! Отговори
Политически пророк преди 5 години
Корнелия щом е толкова загрижена за животновъдите,да им дари някое и друго милионче от приватизацията на Техноимпекс..Всичко друго е пиар пред отрудените хорица.Но....комуниста само граби,не дарява.
102
1
 
0
 
! Отговори
venix преди 5 години
И Нинова, и Боко, НЯМА да бъдат избрани повече! За бедните хора в страната никой не мисли. Мислят само за собствените си гъзо-ве!
101
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
SAMO KORNELIA I BSP MISLYAT ZA BEDNITE HORA V BALGARIA.
100
2
 
8
 
! Отговори
До 100 преди 5 години
"да се докладва колко са арестувани и кои са виновни за тн шапна епопея довела след нагло набеждаване до убииства на десетки хиляди животни." Шапната епопея е в болния ти мозък!!! В България има ЧУ.***. Важното е, че трябва всички огнища на чу.*** да се премахнат възможно най-бързо, за да не плъзнат заразено месо, мляко и други продукти из търговската мрежа. Ето това е страшно! Ако това се случи, ще ядем само вносни продукти. Ама това червените го правят нарочно, от омраза към българите
99
1
 
9
 
! Отговори
Тошко преди 5 години
НЕ СИСТЕМАТА, а Г-жа Лъжа иска да ни УБИЕ като ни зарази с мляко и месо заразено с Ч.УМА! Това е диверсия с биологическо оръжие! Нинова на съд!
98
0
 
7
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
За първи път виждам оФца да защитава ОВЦЕ! Браво др. Нинова, продължавате да вдигате рейтинга на ББ и ГЕРБ!
97
0
 
8
 
! Отговори
ттт преди 5 години
Нинова като се разхожда покрай овцете защо не изблей Зада я почерпът с една доза
96
7
 
0
 
! Отговори
провеждат терор преди 5 години
да се докладва колко са арестувани и кои са виновни за тн шапна епопея довела след нагло набеждаване до убииства на десетки хиляди животни.След седмици показен кървав терор срещу Странджа накрая обявиха че май имало полу заразен щам който не бил опасен..
95
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не подпали гората!!! Комунистка е способна на саботаж!!!
94
3
 
12
 
! Отговори
Куку преди 5 години
Браво! Да не забрави да прати копие и до арменския поп.
93
2
 
10
 
! Отговори
До 67 преди 5 години
"Сега е по-зле.Директно късат територия.А ние пак в миналото-бил съм се бил напил.." Откъснатите територии са в твоя червен болен мозък. Всички ком.уняги са се смахнали от злоба. Ха-ха-ха!
92
0
 
10
 
! Отговори
До 95 преди 5 години
"Турция никъ.де няма шап несеговори ас слушам сякакви новини да не лъжите народа по *** такъф". В Турция има 600 огнища на чу.***, но никой не ги закача, защото не са в ЕС. Заразата е плъзнала, чрез нелегален внос на животни. За какъв шап говориш? Става дума за чу.***, която се появява за първи път в Европа, пренесена от Африка. Ваксини все още не съществуват.
91
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това герберите сте много плоски същества! Бива да вярваш до време, но вашата става вече диагноза! Толкова нередни неща виждате, но сте готови да гълтате жабетата до край! А краят наближава! Умната!
90
12
 
8
 
! Отговори
БУНТАР преди 5 години
една ДЪРЖАВА СЕ УНИЩОЖАВА КАТО СЕ УНИЩОЩАВА--ПРОМИШЛЕНОСТ ЗЕМЕДЕЛИЕ И--МЕСТНИ ЖИТЕЛИ--НАСЕЛЕНИЕ НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ТАЗИ ЧУМА--ЕС БЪЛГАРИ ЗАГИВАМЕ НЕ ЧАКАЙТЕ НЯКОЙ ДА ВИ СПАСИ СПАСЕНИЕТО Е ВЪВ ВАЩИТЕ РЪЦЕ СОФИЯ ВАРНА БУРГАС ПЛОВДИВ СА ВЕЧЕ КУПЕНИ ГРАДОВЕ НО ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИЯ ДА ИМ ГО ДОКАЖЕМ НА ТЕЗИ ***
89
6
 
16
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.
88
3
 
14
 
! Отговори
Избитите преди 5 години
Двойният стандарт на черве.ните другари - учудени ли сте?!!!Евтаназирани заразени и опасни животни - от здравните власти, за да се спре заразата. Неистов рев на ком.унистите!Избити хиляди ЖИВИ ХОРА без съд и присъда - от ком.унистите. Няма рев на ком.унистите, а само радост! Това е положението при лъжливата и двулична партия БКП/БСП!
87
5
 
17
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
*** и БСП ще хвърлят 2 милионна евро на вятъра за да си имат партийна телевизийка а от друга страна пък се правят че им пука за мъката на хората. Ей ама че наглост! Тук не става въпрос дали човек подкрепя дадена партия или не тук става въпрос за наглостта която в случая демонстрират БСП че уж мислили за хората а всъщност само мислят за това как да се докопат до властта. Да не се чудят после защо ще си седят в опозиция още дълго време. Но ако има кой да им се връзва на лъжите...
86
7
 
12
 
! Отговори
Не искам! преди 5 години
Не искам внуците ми да пият мляко от района с чу.мата! Не искаме да ядем месо оттам. Не искаме сирене и кашкавал, произведени от млякото на животните, намиращи се в огнището на заразата.Кой ще ни спаси и предпази, за да не се укрият и продадат заразени животни и продуктите от тях???Хора, бъдете нащрек, защото тази чу.*** е много заразна, опасна и смъртоносна.Жал ми е за животинките, но няма как. Заразата трябва да се спре, за да не се разпространи навсякъде в България!
85
4
 
13
 
! Отговори
Е, бре... преди 5 години
Аз предлагам майките да вземат да спретнат един нов палатков лагер в Странджа, освен ако вече не са издали черните тениски в склада на Позитано...