Двама каналджии и 26 мигранти задържани на Драгоман

Бежанците били превозвани с два високопроходими джипа
18 юли 2018 21:50,
14
Двама каналджии и 26 мигранти задържани на Драгоман
Снимка: БТА, архив

Граничната полиция в Драгоман задържа над 20 бежанци и двама каналджии по време на акция край българо-сръбската граница, съобщава "24 часа".

Два високопроходими джипа са от органите на реда в землището на село Мало Малов Граничарите веднага предприели действия за спиране на превозните средства, но единият от водачите не се подчинил на разпорежданията и се насочил към тях.

Вследствие са произведени няколко предупредителни изстрела. Шофьорът на джипа е дал на заден ход и се е блъснал в другата кола, движеща се зад него.

При проверката властите установили, че в джиповете се намират 26 чуждестранни граждани, а двамата шофьори са каналджии, които се опитали да ги преведат през границата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Защо на Драгоман!? Защо не ги оставят да напуснат територията а са спали като са дошли?
10
0
 
12
 
! Отговори
10 преди 5 години
И защо в Драгоман?Прекосили оградата на винкела и цяла България!?
9
0
 
7
 
! Отговори
POPA преди 5 години
Каналджийте да се скопят и да ги пуснат.......
8
1
 
12
 
! Отговори
каналджия преди 5 години
Хванали са две от момчетата на ББ . Но за Баце това не е проблем - губи дребен приход, бълха го ухапала ....
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Всичко що е семка на БКП!
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е кои са каналджиите не се разбра. Нещо ги крият, дали не са хора на ГУЕРБ.Преди имаше една дама съща каналджиика шеф на една патриотична партия в един регион. Дали е сега не е така?
5
3
 
13
 
! Отговори
БАН-ката преди 5 години
Да се провери за чу.*** по Обеднели Патриоти ! Може Цветанов да остане с впечатляващите 85 народни представители победили народната воля на последните избори ! Помним .....съкрушителна победа ! Така се управлява с гласовете на 15 % от българите !
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърбите ще трябва да намалят малко бройките , а според статистиката на Тиквата границата на Шенген , опа тази златна мина , даже платинена в сравнение с Югоембаргото ! се пази не може физкултурен Цвъки да я прескочи. Камо ли чумата от Шарково !
3
2
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
За какво ги спирате да си ходят бе балами. Да ги бяхте спрели преди да влезнат в България а не като излизат. *** работа. Както всичко в тази страна.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Драгоман беше и е на запад от София нали , абе Валери Симеонов бързо ги разкарваш , добра опора или патерица си на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ за управление на територията .
1
0
 
23
 
! Отговори
Опааааа преди 5 години
Значи са се опитвали да избегат от бойколандия! А за да избягт е трвбвало да влязат. Това ли е нулевия натиск на талпата?