Ще продължи умъртвяването на животни в Шарково

Екип от ветеринари ще вземе втора проба в Болярово
21 юли 2018 08:01, Анисия Иванова
19
Ще продължи умъртвяването на животни в Шарково
Снимка: Булфото

Умъртвяването на животните в Шарково ще продължи. Тази новина излезе, след като Кризисният щаб заради чумата заседава извънредно снощи, съобщи БНТ.

Още по темата


Министрите на земеделието и вътрешните работи Порожанов и Радев обясниха, че се предприемат всички необходими мерки, за да не се разпространява чумата.

Относно ситуацията и напрежението в Болярово от щаба са решили да сменят ветеринарните лекари - новият екип трябва да вземе втора проба за изследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Оги преди 5 години
А дивите животни какво правим
13
0
 
1
 
! Отговори
Ali преди 5 години
Каква е тая граница смешници
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що и да сменят нещо причината се губи за тази чума,а за туй време при тази активна обстановка за борба и изучаване на веществото предизвикало заразата остава неразкрито като новичок,само че по животните пръснато със спрей по места за допир и за разкриването му както се вика му трябва аналог,а за лекуването на потърпевшите трябва курс на лечение с изолиращ режим възможно като преки защитени свидетели,но и да не са пак докато открият противодействащия лек,че и извършителите заради износ,инак внос.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не се бяха сетили до сега и от това да крадат. На някой умник му скимна, как и от това да се краде. Това е, народе. Избирайте си ГЕРБ, докато спре да мърда всичко по тая територия.
10
0
 
13
 
! Отговори
Герберизъм преди 5 години
До последния (финансово) жив българин! Мачкай Бойко сънародниците си! После бегом в Америка или на острова! Кой не скача е червен! Времето е на Боцо!
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България отдавна е съсипана и свършена! Това което прави извратената корумпирана и продажна държава, е просто геноцид към народа си! Мафията наречена държава! Искат да обезлюдят района. Това е по заповед на ЕС. А тези лакей които им изпълняват мръсната работа, да не се наричат никога повече ветеринари! Това са касапи! Вземете си мръсните пари които ще ви платят за това че унищожихте и малкото което оставаше на тези хора, както и БАБХ и разбира се правителството и вожда ББ. ***!
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете ги тези стада да живеят, щом собствениците им казват,че не са заразени. Обаче, ако оттук нататък при тях се появи чума, ДА НЕ ИМ СЕ ИЗПЛАЩА СТОТИНКА КОМПЕНСАЦИИ!
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази работа става все по-съмнителна.
6
0
 
3
 
! Отговори
МакКонар преди 5 години
Да ги пратят в българска болница. Скоропостижно ще се върнат бедните душички.
5
2
 
4
 
! Отговори
Веган преди 5 години
Ежте кучета и котки, овцете и кравите са свещени животни в Южна Корея например кучешкото е деликатес и във Виетнам.
4
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо не е наред инкубационния период е около седмица според ветеринарите, а вече минаха двайсетина дни . Не трябваше ли досега да са заминали, ако наистина бяха заразени???
3
14
 
1
 
! Отговори
Ножар преди 5 години
Днес ше кълцам кози вратлета!Нямам проблем и на някое протестантче да му транжирам мЯсото под кръста!Чума се ликвидира с повсеместна сеч!
2
20
 
6
 
! Отговори
Баба Дора преди 5 години
Продавам козя пастърма - премиум качество!Еко продукт от Странджа, от щастливикози.Стандарт Чyма.
1
3
 
28
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 5 години
Избивайте хората ! Каква е тази гавра със тях ? И по евтино ще Ви излезе......