Откриха телата на децата, паднали в морето край Варна

Висока вълна е съборила и двете момчета от вълнолома
Обновена: 16 авг 2018 10:57 | 16 авг 2018 09:48,
45
Откриха телата на децата, паднали в морето край Варна
Снимка: pixabay.com

Водолази на Военноморските сили откриха телата на двете момчета, които в сряда вечерта паднаха в морето от вълнолома във Варна.

Още по темата

По-рано тялото на едно от момчетата бе открито на около 50 метра навътре в морето от мястото, където са паднали, пише "24 часа".

Двете деца - на 14 и 12 години, са били с още три деца. Висока вълна е съборила и двете момчета в морето, а другите деца са останали на вълнолома.

До 11 часа вечерта катери на Морския спасителен център издирваха децата и операцията бе подновена днес в 6 часа сутринта.

Очакват се екипите на Съдебна медицина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там не се ходи камоли да се прави селфи там
25
0
 
2
 
! Отговори
Дик преди 5 години
Ако беше възстановен моста на централния плаж нямаше да даваме безсмислен курбан на вълнолома.
24
0
 
2
 
! Отговори
Варненка преди 5 години
Из варненските сайтове пише, че едно тяло е открито. Издирват второто момче..
23
3
 
2
 
! Отговори
гатанка преди 5 години
В ДОПЪЛНЕНИЕ - ТРИТЕ РАНЕНИ ДЕЦА СА НА 15,16 И 17 Г БЛЪСНАТИ ОТ 18 ГОДИШЕН 25 МИН. СЛЕД ПОЛУНОЩ
22
3
 
4
 
! Отговори
гатанка преди 5 години
До До гатанка 2,АЗ ДЕЦА НЯМАМ. ВИЕ МИСЛЕТЕ . НЯМА ЗАЩО ДА ПРОЯВЯВАМ АГРЕСИЯ.ПИША ЗАЩОТО СЪМ ЗАГРИЖЕНА.НО , ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ТЕМИ ЗАСЯГАЩИ РОДИТЕЛИ БАБИ И ДЯДОВЦИ.ГРИЖАТА ,ОТГОВОРНОСТТА,СТРАХА, МЪКАТА ЩЕ СИ Е ВАША.
21
0
 
10
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
Виждал съм майки и бащи да водят деца край морето при силно вълнение.Това е недопустимо. Морето като огромен жив организъм дебне своите жертви и за секунди ги грабва в безпощадно прегръдка.Затова родители при бурно море децата далече от брега.Точка за обяснения иначе слагате точка на невинните деца.
20
0
 
8
 
! Отговори
Трол Горянин преди 5 години
От 10-15 години не съм стъпвал по вълнолома, но навремето при силно вълнение много често го затваряха, също така ми се струва че имаше разни предупредителни табели относно възраст, придружители и други от този род
19
1
 
2
 
! Отговори
Сп??нс преди 5 години
Стига с евтините пржвокации в коментарите/- хора се давят по цял свят , из ония дни казаха че в Испания вече са прехвърлили 200 удавени ...
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до гатанкаЛИЧНО ГО ВИДЯХ И ОТ ХОРА РОДИЛИ СЕ ТАМ
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До гатанка 2,НЕ Е ВЯРНО -ТОВА СЪМ ГО ВИДЯЛА С ОЧИТЕ СИ В УНГАРИЯ,ТАКА СЕ ДВИЖЕШЕ ПО УЛИЦИТЕ И ПЛЕМЕННИЦАТА НА МОЯТА ПРИЯТЕЛКА ТАКА ЧЕ СЕ ПОТРУДЕТЕ ДА НАУЧИТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги съм се чудил защо няма ограда от към морето на вълнолома. Дори и при тиху море, ако паднеш между тетраподите може да се удавиш. Те стават като лабиринт от който няма излизане. Жалко за децата. Жалко и за прекратените чествания за празника- сцени , артисти , заря , гости , чужденци ...всичкоо отиде подяволите.
15
0
 
27
 
! Отговори
Не се фантазирайте преди 5 години
Колкото и добър плувец да си при такива вълни ако те праснат върху бетонните фигури и ако оцелееш изобщо то водата те повлича веднага към водата и те удря отново и отново в острите бетонени ръбове.Там е много трудно да се задържиш в силно вълнение и се съмнявам ,че какъвто и добър плувец да си ще може да оцелееш при енергията на водата да те праска във бетона.Kораби ударени във вълнолом стават на парчета и се разцепват на 2 цели.
14
7
 
20
 
! Отговори
шаш преди 5 години
Вината за инцидента е на родителите. Пикът на туристи през лятото по Черноморието е август и е недопустимо непълнолетни да се оставят без надзор. Без значение от етноса , жалко за децата.
13
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В някои държави, ако оставиш дете/деца < 14 г сами, без придружител, ти ги отнемат и ги дават в приемно семейство.
12
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Децата не може и не е препоръчително да са вързани за възрастните, но на тази възраст те трябва да ни казват къде отиват и ние да преценим дали да ги придружим. В този случай не бих разрешил да ходят в долната част на вълнолома, децата не умеят да преценяват. Мили родители, не се предоверявайте на малките. Ужасните неща стават за секунди. Да почиват в мир.
11
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
че ако не съумееш първите 10 минути да се изкачиш гибиш сили от услията и болката.....Явно си добър плувец. За обикновен човек ако не успее до 2-3 опита е до там.
10
2
 
16
 
! Отговори
до гатанка преди 5 години
На теб кой ти каза, че в Унгария не може до 21 години да се движиш без придружител? Дай по-подробно!
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
преди 15 години се случи същото в ахтопол ... вълна събори 4-5 по-големи момчета.всички успяха да излязат живи и здрави макар амплитудата на вълната, която се разбиваше във вълнолома да беше 3-4 метрабяха доста напрегнати 2-3 минути
8
3
 
100
 
! Отговори
До гатанка 2, преди 5 години
Хайде спрете се с глупостите. Никъде по света не е забранено деца на 13 и 14 години да излизат сами. И възрастен човек може вълна да отнесе от вълнолома. Като почнете с глупостите и с обвинителния уклон, та се не усещате!Викайте "Пази Боже" и си пазете децата колкото можете. Само да не ги пък направите вързани за полите на майка си уплашени и несамостоятелни инфантили. Трудно се намира границата. Но с подобни коментари нищо полезно не правите. Дори за себе си. Освен изливане на агресия.
7
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бог да прости децата! Жалко за всеки рано отишъл си живот.Но винаги и по цял свят са ставали и стават злополуки. Нито държавата, нито никой може да опази всеки човек по отделно. Вълните са големи и човек при това време трябва да стои по-далеч от дълбока вода, дори и да може да плува. Море е това, не е басейн. А децата не могат да разсъждават обективно и трезво да преценяват рисковете. Затова и за тях е още по-опасно. Не трупайте политически дивиденти от това. Грубо, грозно и тъпо е.