Влюбен предложи брак пред Крепостните стени на Несебър

Какво е да се осмелиш на такова предложение пред публика?
16 авг 2018 20:52, Петя Славова
4

Несебър се превърна в град на любовта навръх празника си. Трима влюбени предложиха брак на своите половинки на сцената пред Крепостните стени преди на нея да се качи Васил Найденов, предаде Bulgaria ON AIR.

Пред хилядната публика в града на ЮНЕСКО изненадващо на сцената се появи чужденец, който с нетърпение търсеше своята любима Сандра, за да поиска ръката ѝ.

Оказа се, че романтичната идея за предложение за брак пред близо 30 000 души е заразна и след малко на сцената се появиха двама младежи в търсене на любимите си Валентина и Йоана.

Двете момичета се качиха на сцената със закъснение като оставиха половинките си малко да се изнервят. Но последва заветното "Да!".

През последните години магнетичният град е предпочитано място за сватби, но за първи път предложения за брак се правят от празничната сцена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а после къде ще търсят ПРАЗНИЧНА сцена, да и връчат молбата за развод ?
3
0
 
2
 
! Отговори
V преди 5 години
Тва жените журналистки само такива статии пишат. Като всички други жени си юислят че живота е турски сериал, а да си клюкарка е занаят :)))
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е жалко...
1
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Пълна тъпотия това се прави само между двамата така не позволяваш на партньора си да мисли глупости и повечето от тези бракове се разпадат не продължават дълго.