Куче на пътя... Кола в насрещното, сблъсък, смърт!

Инцидентът е станал между великотърновски села
Обновена: 20 авг 2018 11:59 | 20 авг 2018 11:50, Веселина Йорданова
56
Куче на пътя... Кола в насрещното, сблъсък, смърт!
Снимка: архив, БулФото

48-годишен водач на товарен автомобил е починал при катастрофа на пътя между селата Кесарево и Кавлак, съобщи полицията във Велико Търново. Произшествието е станало в петък около 14:30 ч.

По първоначална информация 31-годишна варненка, водачка на "Мерцедес", опитала да избегне внезапно появило се на пътното платно куче.

Тя обаче навлязла в насрещното и блъснала челно товарен автомобил "Шкода", управляван от 48-годишен мъж от Варна.

Шофьорът на шкодата е починал във великотърновската болница. Водачката на мерцедеса също е откарана там - в кома. Пътник от колата е бил прегледан и освободен за домашно лечение.

По случая е започнато досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: кучекатастрофазагинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
1
 
! Отговори
СВ. преди 5 години
да не е бил последният истински мъж в България.
39
3
 
7
 
! Отговори
Св преди 5 години
съобразяват с вас. Е да ама има и нормални хора които се смеят на глупоста ви. Скоро един много умен човек ми каза "тези хора които не ценят живота много скоро ще изчезнат от обществото което ще става все по можещо,знаещо и благородно.Това което сега пишат всички тези жалки същества утре ще бъде срам за хората. А мен в момента ме е срам че съм мъж. Истинските мъже винаги са честни, благородни и състрадателни. Те никога не посягат на невинни същества." Винаги ще помня думите му и дано
38
5
 
5
 
! Отговори
СВ преди 5 години
управляващите са виновни,няма сила на света която да направи от българина нормален човек. Пълни нещастници,пияндури и комплексари,това са българите,особено мъжете.За мен която съм видяла доста хора и животни в живота си, не бих се поколебала да спася животно. Те заслужават да живеят много повече от всеки коментирал тук И така е във всяка нормална държава по света където не се прави разлика между живота на хора и животни. Но откъде да знаете това,вие се смятате за център и всички трябва да се с
37
3
 
3
 
! Отговори
С.В. преди 5 години
Добре че беше кучето за да има виновен. Вие изобщо гледате ли какво става по пътищата. Всеки ден по няколко катастрофи,смъртни случаи,пияни.шофьори убиват деца по тротоара, дрогирани.*** правят погроми с колите си, и никъде там в тези стотици всекидневни катастрофи нямаше куче. И тези *** не са виновни,но кучето е виновно и жената опитала се да го спаси е орестъпничка. Вие всички ***,болни и некадурни мъже,защо не отидете дабсе разправяте с поредния психар изхвърлил животното си. Не
36
0
 
6
 
! Отговори
DBS преди 5 години
Паника...ясно . Но ако не можеш да го избегнеш безопасно ...газиш.Броня ,радиатор и евентуално фар не са човешки живот.Преди около година на магистрала Струма...лява лента ...тъмно ....изпреварвам няколко коли и камион и внезапно пес....ако бях опитал да го заобикалям какво щеше да стане не е за мислене.Друг е въпроса как се озовало там....уж огради има .
35
4
 
8
 
! Отговори
Гостилничаря преди 5 години
Мерцедес, жена зад волана, ПТП - позната история от родните пътища. Само кучето нещо не се вписва в случая, ако го издирят да даде показания съвсем друга история ще лъсне. Жена шофьор и *** скиор няма, няма и да има, шофирането е генетично противопоказано на жените.
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-голямата част от този път минава през населени места , участъци със завои и са ограничени на 50-60 км/ч , за да може да отреагираш на внезапно изкочило куче или тъмен субект.
33
7
 
9
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
Истинските българи и истинските комунисти са едни и същи хора.Без значение е дали са или са били с червени книжки. Прочети Ботев и давай насам!
32
11
 
13
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Добре е че до четвърт век самозваните българи може да са в историята. Никой няма полза от толкова *** същества. За жалост истинските Българи комунистите ги ликвидираха.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой е виновен в случая?
30
1
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Умствено ограничени хора, как им дават книжки не мога да им се начудя?
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
невярна преценка на ситуацията и приоритетите-когато емоцията води пред разума , не трябва да се шофира първосигнално,винаги е необходима мисъл в критични ситуации,тя спасява животи
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 18Каква Шипка те гони. На Витоша бяха и се опитаха да изкарат КАТ и Общинска полиция виновни.
27
5
 
16
 
! Отговори
Paxnas преди 5 години
Дано да не ми се случва,иначе едно куче по малко.
26
10
 
37
 
! Отговори
Марсианец преди 5 години
Въпрос на елементарна сметка, кое е по-важно да спасиш живота на куче или да спасиш своя или нечии друг човешки живот ?! Изпадал съм в подобна ситуация и без колебание преминавам през животното ! В противен случай рискувах да се преобърна и да стане още по-голяма беля! Жените не разсъждават така и вижте ,какво се случва!!! Слаба математика и фатален изход от ситуацията!
25
6
 
31
 
! Отговори
Да го бяха сгазили преди 5 години
Проклето куче. Трябвало е да го сгази. Сега нямаше да има мъртъв човек и един в кома. До всички дето изхвърлят кучета , виждате ли какво се случва по-късно с нежеланото от вас животно. Може да е причина за смъртта на хора по пътищата.
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв точно е моделът на лекия автомобил? Искам такъв
23
8
 
4
 
! Отговори
Inter преди 5 години
До 13Много си назад бе мой човекАз казвам на иконома си да каже на слугата и той да предаде на шофьора...Аз с шофьори не разговарям !
22
9
 
14
 
! Отговори
Анималия преди 5 години
А кучето добре ли е?
21
0
 
21
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
поредното заглавие на статия, достойно за новия албум на Сашо Роман