Саниран блок, а без прозорци. Що е то? Работници на почивка!

Дейностите по ремонта са дело на фирмата... "Трейс София ЕАД"
21 сеп 2018 07:10,
29

Цял блок в Хасково остана без прозорци с дни, докато бе саниран по Националната програма за енергийна ефективност. Дейностите по блок 34 в кв. “Орфей” започнали преди около година и половина.

Според живущите преди 2 седмици строителите си тръгнали, като оставили терасите без остъкление. Хората твърдят, че сградата се санира от станалата скандална вече фирма "Трейс София ЕАД".

Разказват още пред Bulgaria ON AIR, че работниците са оставили строителни отпадъци и навсякъде във входовете висят кабели.

От Община Хасково заявиха, че са се свързали със Симеон Атанасов, който е представител на фирмата. Той бил категоричен, че работниците трябва да са на обекта.

След като няколкократно от местната администрация заявили, че такива там няма, Атанасов обещал проверка по случая.

На мястото пристигнали работници, които обяснили, че са почивали, затова работата спряла за толкова дълго време.

Според тях стъклопакетът не достигал, а до две седмици всичко по санирането щяло да бъде готово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
чудя се.. преди 5 години
Там където живеят дъщерята и семейството и, бяха включени за саниране, но нещо спря т.нар. програма. Понеже са на първи етаж си изолилирахме сами стените със 2 стълби, като не пестихме нищо от цена за материали . Ефектът е в пъти по-голям от залепения с топки лепило на съседния блок от фирма по програмата. Аз съм най озадачен от цената която успяват да направят по документи за цялото изпълнение, защото материалите найстина не са скъпи-всеки може да првери!
27
1
 
0
 
! Отговори
Конти преди 5 години
Изтъкването на проблем само с една фирма е тенденциозно. Хайде да сме честни и да направим списък от фирми, защото те хич не са една или две!
26
3
 
1
 
! Отговори
ай са преди 5 години
НЕ стига, че им се осигурява, па и мрънкат.
25
0
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Бреййй, тия Трейс са навсякъде, бре!!! :)
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей и тука ексминистър Николай Нанков е попрецакал нещата. То нямаше проект, който да не е.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАми така е,като всичко се краде,а за поизпълнителите на строежите остават само трохите и недостатъчно пари за свястни материали.
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брей, тези и дограма ли им слагат бе? Тарикати. Ама да си в панелка не е работа, ако ще и безплатно санирана да е. Като живеех в Пловдив бях в панелка и сега виждам каква е разликата между панелен блок и тухлена кооперация :)
21
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли поне един саниран като хората блок? С колкото хора от санирани блокове съм говорил, всички съжаляват, че са се хванали на тази въдица.
20
4
 
13
 
! Отговори
ДО 19 преди 5 години
Ми то плащането си беше 50 на 50. Половината за фирмата изпълнител а другата половина за управляващите.
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквам репортажи и за други блокове в подобно състояниеТова е нивото на бг строителните фирми
18
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата тази така наречена програма за саниране се оказа много голям цирк. Програмата трябваше да е 50 на 50 заплащана от собствениците и от държавата. Така едни се дореждат, а други не. Така не става, или е за всички или не.Сега вече програмата е с доплащане от собствениците. Но трябваше да е принципно и от самото начало. А така излиза нещо като пирамиделно - първите печелят, а следващите пият студена вода.
17
0
 
6
 
! Отговори
eй 15 преди 5 години
само такива майстори да видиш.
16
3
 
36
 
! Отговори
15 преди 5 години
1. Има огромно забавяне на обекта2. Строителите са го напуснали от 2 седмици 3. Оставили са не само прозорците недовършени4. Показаха ти в репортажа, че строителите са оставили стърчащи кабели, *** и строителни отпадъци5. Това, че се радваш на Боко и ГЕРБ не променя истината. А тя е, че санирането е кражба в особено големи размери. Нищо повече.
15
3
 
20
 
! Отговори
ГЕЙБ+ТРЕЙС=В.Л. преди 5 години
Абе, какво стана с Трейс? Защо няма разследване на случая в Своге? Защо продължават да получават държавни поръчки? Човек може да си помисли, че са фирма на ГЕЙБ?
14
17
 
6
 
! Отговори
Илиян преди 5 години
Много тенденциозна статия. Първо не били прозорци, а остъкляване на тераси, второ, работниците са почивали, а не са зарязали обекта. Или просто се опитвате да хванете вълната с плюене по Трейс?
13
2
 
28
 
! Отговори
17000 лева преди 5 години
17 000 средно на апартамент. Немска цена, нигерийско качество. Санирането е кражбата на века и на всичкото отгоре са прави с пари от националния бюджет. Да не говорим, че е толкова некачествено, че е напълно безсмислено.
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трейс фирмата обичана от ГЕРБ и Фандъкова. за нищо не става тази калпава държава
11
5
 
17
 
! Отговори
:) преди 5 години
Е, хайде сега. Едно прозорци. Нали Трейс са взели поръчката, отчели са се на ГЕРБ... какво значение имат едни прозорци. Лиготии. Бащицата Боко трябва да направи 10 милиарда до края на мандата. Това е смисъла на вашия жалък живот.
10
5
 
9
 
! Отговори
ай са преди 5 години
без прозорци и без остъклене е съвсем различно нещо, моля ви се ....
9
3
 
16
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До АзНе е без пари, поради простата причина, че тези хора са плащали данъци с години. Така, че тези програми не са с пари на любимия ви Бай Тиквонии (колкото и да се тупа по комплексираната тиква, че той бил дал), а са с пари на данъкоплатците (и на тези хора, на които се изолират домовете)! Нормално е като си дал пари за нещо, то да настояваш да се свърши като хората!