Засилен трафик: Всички екипи на столичния КАТ на пътя

Заради трите почивни дни се очакват и задръствания
21 сеп 2018 16:00, Петя Славова
11

В последния работен ден, преди трите почивни дни около Деня на Независимостта, се очаква засилен трафик по основните пътища в страната, предаде Bulgaria ON AIR.

Всички екипи на столичния КАТ ще бъдат на пътя, докато се оттече целия трафик и се отпушат главните артерии. Най-голям проблем се очаква да бъде движението на АМ "Хемус" заради ремонтите, които все още не са завършени.

Трафик ще има и около Велико Търново, където ще се проведат главните чествания за Деня на Независимостта. Голям трафик се очаква и по граничните пунктове с Гърция, Румъния, Турция и Сърбия.

От Гранична полиция съобщиха, че има осигурени допълнителни екипи, които при необходимост ще се включат при обработката на документи на границата.

В Столицата също ще има много събития, свързани с Деня на Независимостта и Световното по волейбол.

От КАТ призовават шофьорите да имат търпение в следващите дни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
350 хиляди София е била през 1936 година. През 1988 година София беше с милион и 200 хиляди население.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новите Софиянци си отиват по родните селца. От 350 000 души през 1988 година в момента София наброява 1 300 000 селя.ндура.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много от рано почнаха да събират рушвети за празниците . сигурно тая година искат да празнуват нова година на малдивите господата с фуражките
7
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко е виновен построи пътища та се скъсват да пътуват
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом КАТ са на пътя тази вечер ще спя спокоен!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен да пречат на трафика, КАТ друго не правят. Не ми трябват всички екипи на КАТ, да са на пътя, а трябва КАТ да санкционира за всяко нарушение, за което не е нужно до всеки шофьор да седи катаджия или да има катаджии на всеки километър, както умело манипулират онези 80%.
4
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
не виждам какво общо имат КАТ с трафика освен да седят в колите да пуснат камерите и да чакат рибоци като им омръзне да спрат някой и да си им поръча в кафенето кафенце за полицайте кажи и да кажат на рибката 100лв кафето и така
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е лесно да взимаш голяма заплата - всяка седмица пътуване, всяко лято курорти, всяка година ремонти. Кога ще живеете бе хора.
2
7
 
9
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Ех, софиянци, дадоха ви големи заплати и се чудите какво да ги правите.
1
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фейк нюз.1. Българите нямат пари за коли2. нямат пари за гориво3. Изобщо пък нямат пари да излязат извън границата4. Освен това, според тука-пишещите, по добре е да се върне бай Тошо - ерго, излизането извън страната е престъплениеВенсеремос, червени другари!