Шмекер на дребно: Как се крадат допълнителни 10 лв.?

Вижте видео с наглеца и как мами продавачка
26 сеп 2018 09:30, Александър Попов
49
 

Класически пример за измама на дребо се разпространява в социалните мрежи, като най-вероятно става въпрос за клиент в магазин в Добрич.

Той е заснет от камерите на търговския обект как си докарва едни допълнителни 10 лева.

"Нагъл измамник си купува студен чай за 1.40 лв. Дава банкнота от 20 лв., а продавачката му връща 18.60 лв. Докато тя подрежда парите в касата, скрива 10 лв. в ръкава си и пак си иска 10 лв.", описва случая потребител в мрежата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: добричкрадец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
1
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Е тоя герой от клипа няма ли си име, никой ли не го е разпознал. Сега продавачката която работи днес за 20 лева ще трябва да извади 10 да покрие загубата.
41
0
 
10
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Камерите Hikvision нямат грешка! И в нашата кооперация сме с такива. Да благодарим на китайските братя за тези евтини и качествени IP камери!
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пешо ПешевКолко пъти по 1.50лв , бе!? И това е всеки ден. Големите измамници много ги обичате и защитавате.Подарявай ти по 1.50лв всеки ден на верига!
39
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големите измами ги прикривате.С шмекер за 10лв занимавате цяла Бг.
38
1
 
10
 
! Отговори
Пешо Пешев преди 5 години
До Анонимен10лв крие, не 1,50!!!! Пообиколи 10 магазина и те ти една прекрасна надница! Но нали знаете приказката, гаргата скачала от кол на кол, и на края се ндянала..;)
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 36Беше първият ден на промоцията. Не беше стара промоция, а актуална.
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой ще каже 1.50лв не е нищо. С което не мога да се съглася. Днес 1.50лв подарени, утре 1лв подарен, на другия ден с 2лв прецакан. Купувам хляб от кварталния магазин, набутали ми в торбата хляб от предния ден, млякото срока му до днес. На пазара не дават да избереш зеленчуците и в торбата сложили 3 изгнили пиперки, а доматите толкова разложени, че потекли и направили пътека зад мен. Иначе пипера 2.50, доматите 2лв. На какво отгоре?! А някой да открадне 1 пастет- гл'ей к'во ста'а!
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 34По супермаркетите се получава често така понеже не се махат старите табели с промоционалната цена. Така хората виждат промо цената която вече е изтекла. Трябва да се махнат хартиените табели и да се заменят с електронни които да се синхронизират с компютъра на касата.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е заделил много банкноти по 20 лева и е решил да обикаля из страната.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търговците са най- големите крадци, но най- много реват, че някой ги крадял.Във верига обявена промоция на картофи- от 0.99 намалени на 0.69. Разликата не е голяма, но никой не купува 1 картоф, а купува килограми. В 12 часа купувам 5кг. картофи, навън проверявам бележката- те маркирани на 0.99. От сутринта до обяд не въвели промоцията. Колко кг картофи са продали през това време и колко клиенти са излъгали? Само мен ме прецакаха 1.50, а от 8 до 12 часа колко клиенти са подвели? Кой видял-видял.
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕДНА КАСИЕРКА В КАУФЛАНД НЕ МИ ДАДЕ БЕЛЕЖКА ЗА ПОКУПКИ 29 ЛЕВА! ПРИЗНАВАМ, ЧЕ САМО ВЕДНЪЖ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ТАКОВА НЕЩО В КАУФЛАНД!!УБЕДЕН СЪМ , ЧЕ ТИЯ 29 ЛЕВА СИ ГИ Е ПЪХНАЛА В ДЖОБА И Е НАТИСНАЛА НЯКОЙ БУТОН ЗА ОТМЯНА НА ВЪВЕДЕНИТЕ ПОРЪЧКИ:D
31
2
 
5
 
! Отговори
ако не знаете преди 5 години
Просто не пазарувайте в хипермаркети шансът да ви измамят е равен на 100% прадавачките,охраната и управителките от това живеят поне в БГ е така!
30
0
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Това е много стар номер, в Тубата е пълно с такива примери. И хич не е шмекерия на дребно. Този като бръмчи цял ден и направи 20 врътки, вие смятайте колко пари прави
29
0
 
19
 
! Отговори
Геле преди 5 години
Преди няколко месеца бях измамен с 10лв. Касиерката от сладкарница "Пчела" (жк. Младост 3, София) не ми върна точно дължимото ресто. След като помолих да се проследи случилото се на охранителната камера, тя ми отговорич, че това е възможно само след разрешение на управителя на заведението. Той щял да посети сладкарницата в края на работния ден. Помолих да ми се обадят при неговото пристигане и оставих номера на моб. си телефон. Все още очаквам обаждането. Така сладкарницата загуби редовен клиент
28
3
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Точно тази новина ме интересува най-много...
27
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ,когато касиерките масово в Бг те забаламосват и връщат по-малко ресто ,тогава камерите не работят ли ? наемат се да работят на ниска заплата ,ама си докарват двойно от схемите.- първо ти връща стотинки,рови рови левчета дребни връща и чака вече да си тръгваш и ако ти дърдори забравяш ,че има още 20лв да връща .
26
0
 
8
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
Поредния абсурдистански герой.
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имала,...дала..
24
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧИСТ БЪЛГАРИН Е НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ АНТИХРИСТИ ПО ТЕРТИП НА РУСИЯ И АТЕИСТИТЕ ТАМ!!!ТЕЗИ НЯМАТ НИТО СКРУПУЛИ НИТО СРАМ НИТО МОРАЛ НИТО СЪВЕСТ!
23
1
 
5
 
! Отговори
сит преди 5 години
Другия номер е по-***. Докато купува получва ресто за 20 лева, прибире 10 лева. започва да спори с продавачката . После се ядосва и иска да му върнат парите. той ушким връща рестото и иска 20 сто лева. Продавачкта се е ядосана че не забелязва че са и върнали по-малко.