Мъж загина при катастрофа край Първомай

Колата му се е ударила сутринта в крайпътно дърво
18
Мъж загина при катастрофа край Първомай
Снимка: Булфото, архив

Мъж загина при катастрофа между селата Градина и Плодовитово, съобщиха от ОД на МВР – Пловдив.

Инцидентът е станал около 7:45 часа тази сутрин. На пътя между двете села лек автомобил "Нисан" със старозагорска регистрация се е ударил в дърво.

Вследствие на удара на място е загинал 46-годишният водач, а 36-годишната му спътничка е настанена в болница с множество наранявания.

Случаят се разследва от служители на РПУ - Първомай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А сега си представете ако бяхме приели Истамбулската Конвенция - Ужас!
16
3
 
1
 
! Отговори
a1 преди 5 години
До колкото успях да видя,освен грозната гледка в колата удара е станал на 200 метра след илизане от Плодовитово
15
1
 
4
 
! Отговори
Българин! преди 5 години
До 6, 7, 8 , 10 и 12:ТОЧНО ЗАТОВА И БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! Защото все чакаме НЯКОЙ ДРУГ ДА ДОЙДЕ И ДА НИ ОПРАВИ ИЛИ ПЪК ДА НИ ПРИНУДИ ДА СПАЗИМ ТОВА ИЛИ ОНОВА ПРАВИЛО! Вместо да се светнем, че САМИ ТРЯБВА ДА СИ СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА И САМИ ТРЯБВА ДА СИ ОПРАВИМ ДЪРЖАВАТА! А колкото до правилата за движение, спазването им НЕ ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДАЛИ ИМА ИЛИ НЯМА КОНТРОЛ, а от това ДАЛИ ИСКАШ ДА СЕ ПРИБЕРЕШ ЗАЕДНО С БЛИЗКИТЕ СИ У ВАС ИЛИ ДА ВИ ЗАКАРАТ В БОЛНИЦАТА ИЛИ НАПРАВО НА ГРОБИЩАТА!
14
1
 
3
 
! Отговори
Българин! преди 5 години
До 6, 7, 8 , 10 и 12:Написал си сума ти глупости и то в няколко различни коментари! Вероятно, за да заблудиш някого, че повече хора мисля по този "гениален" начин! ДА В БЪЛГАРИЯ НЯМА КОНТРОЛ - това е вярно (единственото вярно нещо, което си написал)! НО НЕ - БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ПРИМЕРНИ ШОФЬОРИ С ВИСОКА КУЛТУРА! И НЕ - ПРАВИЛАТА НЕ СА НАПИСАНИ ДА СЕ СПАЗВАТ САМО КОГАТО ИМА КОНТРОЛ! Самият факт, че българинът спазва правилата САМО КОГАТО ИМА КОНТРОЛ ПОКАЗВА КОЛКО МУ Е КУЛТУРАТА! ПЪК И АЛЪЛА! Следва!
13
2
 
7
 
! Отговори
Първомаец преди 5 години
Пътя е кофти като цяло, НО всички карат много бързо в тази отсечка. Щом с 70км в час ме изпреварват като спрял...
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да се оправят нещата по пътищата на България, трябва да се видят истинските причини за това, а не да се слушат лъжите на КАТ, в които няма нищо вярно, но повечето хора безусловни им вярват и не се замислят, че така никога няма да се оправим. Ккави са истинските причини е ясно - по жцял свят се знае и това не са шофьорите, както успешно е внушил КАТ на онези 80%.
11
2
 
5
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Ами да...Българите...мъжете са най.добрите шофьори на света...и правилника спазват..и..въобще не пият и.. не са нагли да отнемат предимство и са кавалери ..не наричат жените...кифли.?.!...то си личи Само от днешните катастрофи и коментарите по тях!
10
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-лошите шофьори по пътищата на България са чужденците и неграмотните. Българите като цяло са доста добро шофьори с висока култура на шофиране. Разбира се има изключения, с които трябва да се занимава КАТ, но КАТ не работи.
9
2
 
9
 
! Отговори
Пешеходец преди 5 години
Преди да изкажа стандартните съболезнования искам да попитам нещо : След като този "състезател" не може да кара в собствената си лента за движение по асфалта на спокоен междуселски път, ПРЕДСТВАЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ПОРАЖЕНИЯ ЩЕ ПРИЧИНИ АКО КАРА ПО УЛИЦИТЕ НА НЯКОЙ ГРАД с толкова много пешеходци - възрастни и деца и нормалния градски трафик ? Списъка ще е като телефонен указател .
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма контрол - шофира без книжкаНяма контрол - щофира пиян и/или дрогиранНяма контрол - превишава скоросттаНяма контрол - правят се всякакви нарушения--По света не са измислили друг начин за спазването на правилата освен контрол и принуда от структурите на държавата, създадени за това, а вие си говорете за шофьорите и ще става все по-лошо, както е през последните 29 години.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилата се спазват само и единсвено, когато има контрол за спазването им от страна на държавата. Така е по света и България не е изключение, въпреки че едни тук си въобразяват, че шофьорите без принудата на държавата спазват правилата. Е, няма такава държава, където без принуда правилата да се спазват и никога не е имало.
6
5
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Не разбираш какво става по пътищата, а пишеш ли пишеш и 80-те% ти блъскат плюсове. Първо изобщо не е ясно дали в бълграин. Еторо, това дали е българин или не, няма никакво значение - всички шофьори в България не спазват правилата и за онези 80% изглеждат като ... там каквото си написал. Чужденците шофьори най-много и опасно нарушават правилата по пътищата на България. Българите като шофират в чужбина са перфектни шофьори. Това остава неразбираемо за онез и80%, които за щяло и нещяло обвиняват шо
5
2
 
8
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Отново типично..както в предишните статии...Мъж се натресъл някъде...я без книжка...я пиян..я дрогиран...и все другите са му виновни..я дървета.я камиони..я политици...
4
3
 
7
 
! Отговори
месара преди 5 години
не садете дървета, те са опасни! тоя народ изтреще! не може ли да се кара нормално?!
3
2
 
19
 
! Отговори
Българин! преди 5 години
Ама то дървото е виновно! И пътната настилка! А също и извънземните! Как пък българите така и не се научиха ДА НЕ КАРАТ ПИЯНИ, ДРОГИРАНИ ИЛИ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ? ДА СПАЗВАТ ЗНАЦИТЕ, СВЕТОФАРИТЕ, ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ И ИЗОБЩО ЦЕЛИЯТ ПРАВИЛНИК ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА? Кога най после ще осъзнаят, че НАРУШАВАЙКИ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА РИСКУВАТ ПЪРВО СОБСТВЕНИЯТ СИ ЖИВОТ, ПОСЛЕ ЖИВОТА НА ТЕЗИ, КОИТО ВОЗЯТ И ЕДВА СЛЕД ТОВА ЖИВОТА НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО?!?
2
14
 
5
 
! Отговори
Експерт преди 5 години
... А фаровете ... ФАРОВЕТЕ ... били ли са ..... включени ?!?! ... Само това ще да е ... причината !!!!!
1
2
 
20
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Тези крайпътни дървета карат като бесни