Движението по "Тракия" след ПТП-то – ту отворено, ту затворено...

Автомобилите отново се отклоняват през Нови хан заради мъглата
Обновена: 9 окт 2018 09:25 | 9 окт 2018 09:25,
8
Движението по "Тракия" след ПТП-то – ту отворено, ту затворено...
Снимка: Архив, Булфото

Движението на АМ "Тракия" остава затворено след тежката катастрофа в участъка Ихтиман-Церово в посока Бургас.

Автомобилите се отклоняват през Нови хан, съобщиха от МВР. В посока София колите също се отклоняват по път I-8 заради намалена видимост и задимяване.

Преди минути движението беше пуснато за кратко, но гъстата мъгла в участъка се е спуснала още по надолу и затруднява значително видимостта.

Още по темата

Припомняме, че по-рано днес между Ихтиман и Церово в посока Бургас се случи тежка верижна катастрофа със седем превозни средства.

Двама от пострадалите са настанени в УМБАЛ "Света Анна". Това са 40-годишна жена и 30-годишен мъж.

И двамата са в стабилно състояние и контакти, съобщават от лечебното заведение.

Женатае с порезна рана на лява ръка, но остава за наблюдение. Мъжът освен травмите на двата глезена има и счупване на подбедрица. Има нараняване и на главата.

По преценка на лекарите днес или утре му предстои ортопедична операция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
свидетел преди 5 години
Каква мъгла, мъгла има всеки ден там, но не и верижни катастрофи - вчера 08.10.18г сутринта около 10:30 минах от там и гореше като в пещ всичко от сметището, нямаше вятър все още който да разнесе всичкия дим към магистралата, имам подаден сигнал на 112 на момента, с идеята да вземат мерки за да не се повтори катастрофата от миналата година. Резултатите: 18часа по-късно верижна катастрофа заради дим + мъгла която си е нормална за Ихтиман....
6
2
 
6
 
! Отговори
.. преди 5 години
Редовно минавам през това място. Не знам защо, но дори и лятото рано сутрин, там има мъгла. Явно там си е такова мястото, кучо.*** като види мъгла... газ до ламарината и се получават такива неща.Там даже сложиха знак, който гласи: При мъгла и дим - 50.Ефекта е този - *** бримчи и това е.
5
0
 
12
 
! Отговори
А кой!?Кой!!! преди 5 години
Кой докара тези бали там преди 10-на години? Не беше ли един Кмет на София,днес Премиер?
4
5
 
8
 
! Отговори
-10 преди 5 години
До АнонименНякой от "еколозите" дето ревът всеки ден срещу автомобилите ......Опорните точки са ти ги спуснали на теб. Какво общо имат еколозите с това сметище? Задай си въпроса към министъра на околната среда, ама не става, щото от тях си получил опорните точки, нали!
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтоянА ааа вземат мерки как да не вземат ! За винетка ти вземат, за замърсяване на въздуха ти вземат утре и брояч за крачкомер ще ти вземат. Някой от "еколозите" дето ревът всеки ден срещу автомобилите сега ще се опита ли поне да каже какво е замърсяването от това сметище или пак ще е гробна тишина оти си нЕмат опорни точки.
2
0
 
19
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
И миналата година имаше верижна катастрофа и поминалата.Гори сметището + мъгла.Не се научиха да вземат мерки тия глупци.
1
4
 
28
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Мъгла ви е в главите, пак гори сметището, обаче в страната на пожарникаря на никой не му пука за това, важното е да се вдигат цени и данъци.