19-годишен в тежко състояние, помете го кола в Своге

По първоначална информация той пресичал на пешеходна пътека
15 окт 2018 22:42,
30
19-годишен в тежко състояние, помете го кола в Своге
Снимка: Архив, БТА

19-годишно момче е настанено в "Пирогов" в много тежко състояние, след като е било ударено от лек автомобил в Своге тази вечер, съобщава bTV.

Зам.-кметът на града потвърди информацията за инцидента.

Той е станал около 19 ч. близо до бензиностанция.

По първоначална информация пострадалият младеж е пресичал на пешеходна пътека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 24В истинските държави този тип мислене не минава и ти стържат *** дорде кокъл се покаже! Пешеходната пътека тип зебра е изцяло на пешеходеца а този който трябва да внимава е шофьора! Българският шофьор на запад кара 100% по правилата а новодошлите нашенци остават много лошо изненадани след пътно нарушение! Милост няма!
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първопричината за блъснатият младеж е, че КАТ не работи, съответно няма контрол за спазването на правилата, а където няма контрол навсякъде по света всички шофьори правят много нарушения и има много катастрофи. В случая, поради липса на контрол, този шофьор прави три нарушения и блъска младежа. Истинският виновник е КАТ, но само шофьора ще бъде осъден.
25
3
 
2
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До КоментаторАми така е като не си гледаш пътя а си се зазяпал по къщите
24
6
 
7
 
! Отговори
Ужс! преди 5 години
Не може да бъде! В Своге шофьорите не правят така. Асфалтът трябва да е бил хлъзгав. Корнелията да свиква пресконференцията и да сваля правителството!
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У нас има неправилно поведение и от пешеходците и от шофьорите на пешеходните пътеки. Много пешеходци тръгват по пътеката без да се оглеждат. Не малко говорят в това време и по телефона демонстративно, което си е направо деградация. Шофьорите пък профучават под носа на пешеходеца, даже и изпреварват на пътека.Пред пътека е задължително пешеходеца да спре и да се огледа, и ако карача на возилото има намерение да спира тогава да пресича. Всичко друго е рисково.
22
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един нашенец от Дания така си научи урока за задължително спиране на пешеходна пътека та в момента намалява от 200 метра преди нея! Така добре го сефтоса датската полиция че не му остана дирник за сядане! Ама къде е Дания - къде е България! Значи може но трябва ренде!
21
1
 
10
 
! Отговори
мак преди 5 години
Анонимен 17, десетки пъти ми се е случвало следното - почти стигам тротоара, на пешеходната пътека естествено, когато някой бързак, да не кажа ***, да минава на сантиметри зад гърба ми. Така че не само пешеходците са виновни и неизрядни.
20
1
 
4
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
Да, неприятен навик. Само че когато са се вперили в телефона, ходят бавно и не изскачат. Колкото до спирачките и реакциите, ако караш с максималната разрешена скорост в населено място (50 км), не ти се налага да правиш чудеса.
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 17"Много пешеходци ще гушнат букета"А за това стигане нямаме! Но да съобразим е нещо непосилно и много тежко. Е за това сме *** на Европа и такива ще си останем докато не се ***. За това сме скапан народ и загиваме.
18
4
 
3
 
! Отговори
Честен човек преди 5 години
Колко трябва да сте слабоумни за да си мислите че на пича (тука говоря за шофьора) ще му дадат затвор, бе? НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!
17
1
 
5
 
! Отговори
ИСКАМЕ НОВ ВОТ... преди 5 години
....ЗА "ТРАНСПОРТА "......!!!ВИЕ СТЕ УБИЙЦИ!!!!
16
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десетки пъти ми сее случвало да изкочат на пешеходна със слушалки в ушите и забит нос в айфона. Само бързата реакция ниската скорост и отличните спирачки са ме спасявали да не убия зомбиран пешеходец. Много лошо ги научиха селските управници. Казаха им че са с пълно предимство на пешеходна. След като разбраха грешката си селянчетата започнаха да изписват на пешеходната погледни на ляво погледни надясно. Ефекта е нулев. Много пешеходци ще гушнат букета.
15
0
 
7
 
! Отговори
до 13 преди 5 години
Не си патолог, психопат си.
14
2
 
15
 
! Отговори
Стефчо преди 5 години
За превишаване на скоростта в населено място трябват чудовищни глоби и отнемане на МПС -то в полза на държата. Ако има инцидент с ранен или осакатен човек виновния плаща до живот на постардалия и бачка за него.Страха върши много добра работа!
13
0
 
6
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Как какво каро ти дава предимство? Ми да магнем тогава светофарите, знацитв за предимство, знака "Стоп" и да си се оглеждаме. Щом има предимство, значи има предимство.
12
3
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Патолог съм. При мен да те пратят ;)
11
0
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 5 години
Да те огледат, знаеш кои.
10
0
 
20
 
! Отговори
до 5 преди 5 години
Амитам е работата - пешеходната пътека дава безусловно предимство на пешеходеца, за да не се чуди какво да прави, да чака ли, да не чака ли, де да гледа.Живея в Германия. В момента, в който се изправиш пред зебрата, всички коли спират. За такъв инцидент ти отнемат книжката и те пращат в затвора.
9
14
 
4
 
! Отговори
Честен човек преди 5 години
Четете малко закона, бе, необразовани индивиди. Защо да му дават затвор на шофьора? За това че малкия кавал не се е огледал ли? Аре стига вече сте се филмирали. На всеки шофьор може да се случи. Дано не ви се случва, само това ще ви кажа! :)
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Основна грешка... да се бяга при пресичане на пешеходна пътека...Нито шофьора, нито пешеходеца могат да реагират навреме в подобна ситуация...Или, пък с велосипед...