Каракачанов увери: Положението в Гълъбово е овладяно!

Напрежение има и то не за първи път, смята вицепремиерът
15 окт 2018 14:00, Красимир Ангелов
94

Овладяно е положението в Гълъбово, увери пред журналисти вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Още по темата

Както е известно, в неделя група роми нападнаха полицаи, дошли да им направят забележка за силна музика. Това наложи изпращането на жандармерия в града, като в крайна сметка са задържани петима нападатели.

"Полицията върши всичко, което е по силите ѝ. Напрежение има и то не е за първи път в тези региони", отбеляза Каракачанов, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Крайно време е да обърнем политиката и да изхождаме от Конституцията, която гарантира равни права на всички. Не може една част от гражданите да имат повече права и да смятат, че имат повече права", коментира още вицепремиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
4
 
! Отговори
Гнила държава преди 5 години
Всяка държава си има силови структури. Властта в държавата е овластена да харчи за тях пари и да ги поддържа, за да поддържа и държавата, и себе си. Ако някой е агресивен срещу държавна силова структура, той е агресивен срещу държавата. И ако не бъде МОМЕНТАЛНО неутрализиран, означава че такава държава е прогнила.
71
0
 
4
 
! Отговори
ттт преди 5 години
овладяно на баба им хвърчилото. Ако *** бяха нападнали не полицията ами домът на някое българско семейство, властта щеше да обвини българите, че не са уважили етническата особеност на ***.
70
0
 
7
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
По време на "тъмния социализъм",когато в *** махала влезеше кварталния отговорник,"шефа" тичаше веднага да му докладва за всичко.Тогава всички ***,постъпваха в СВ или КЕЧ,където получаваха някаква професия в строителството.Тогава нямаше искам-не искам,да ходя на училище.*** обичат да бъдат малко потупване,защо това за тях е знак ,че ги уважаваш.Либерализма не го разбират и цялата слободия избива в такива прояви.Нека не са забравя,че за това положение са виновни всич.полит.сили
69
3
 
2
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
До Неам нервиА бяха времена когато агитката на ЦСКА беше най-вярното куче на Държавна сигурностОт червен болшевишки-национализъм доброволно сте им сатрудничели без никой да Ви насилва или изнудваДобри червени комунистически момченца предани на болшевишките идеиОткак ДС Ви махнаха трамвайчето до Централна баня от ЦСКА смърди на СПИН та не се траеМуамар Кадафи-военен,червен,цесекарзнае Ви и майчиното червено мляко и на какво смърди ЦСКАЦСКА е позор за армията
68
2
 
6
 
! Отговори
Неам нерви преди 5 години
Жалки смешни милиционерчета! Станахте за посмешище заради некадърните ви ДС началници! Направиха от вас л и з а ч и на депутатски *** и банкянски м ъ д е!Позор сте за обществото и държавата! Само пред бабички се дуете и респектирате тинейджъри... срам, срам, срам!!! Заптиета на олигархията и мангасарията!
67
0
 
11
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 5 години
Няма да откриваме Америка.Евреите са го измислили.След всяко напедение от палестинец ,пращат багерите и му разрушават кащата.Паратете проверка колко къщи са законнни.Саборете ги. Те сами ще разберат.Хем законно хем наказание.
66
4
 
1
 
! Отговори
Футуролог 2 преди 5 години
Муамар Кадафи беше вътрешен червен комунист и ВОЕНЕН-ЦесекарДържавна сигурност е използвала агитката на ЦСКА да пребива хомосексуалисти като имаше трамвайче от сборния пункт на ЦСКА:Царевец водещо до Централна баня при шефовете им от ДССлед 1989 трамвайчето моментално беше премахнато барабр с релситеЗаради няколко фена на Левски в агитката на Лацио в мача с Разград шефът на 6 упр. на ДС Митьо Гестапото се изтапанчи в ТВ СКАТ и каза че левскарите са:антибългариЧервени са а не синифакт
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Положението е овладяно на всички римляни битилките с автограф ка Джак Спароу ром са предадени всички гълъби в Гълъбово са заловени и заврени в *** кокоши гълъбарник всички борчове на *** от МВР в магазина за понички са платени на Симеонов звукомерите са занулени на Каракачанов синьото цукало на главата е свалено по предназначение употребено и на главата му наредено парите от Тръмп са взети вече и всичко е точно понеже правих кекс.
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телевизия АЛФА е спряна защото червения цесекарски фюрер назначен от Митьо Гестапото за когото левскарите са антибългари е тръгнал да воюва срещу всички *** в Западна ЕвропаЯвно че СПИН в които е замесен ЦСКА не помагаДе я Африка.....де я България обачеЗа арабите,Турците са монголоиди с дръпнати очички то ест ФАЛШИВИ МЮСЮЛМАНИ каквито са и АЛБАНЦИТЕ с тяхната Майка Тереза и СкендарбегИстинските мераци за разширение на Турция са на Балканския п-ов препълнен с фалшиви мюсюлмани като тях
63
0
 
2
 
! Отговори
ко? преди 5 години
Само кат я гледам таз душа, стомаха ми се обръща!
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама защо телевизия Алфа е спряна! Някой има ли отговор?!
61
0
 
11
 
! Отговори
Фанта лимон преди 5 години
За 5 рома без кола цял министър се обяснява....Валери Симеонов да пускат по махалите да им спира музиката....
60
0
 
21
 
! Отговори
Американ преди 5 години
В Америка, която много от вас мразят поради завист, когато бъдат нападнати ченгетата стрелят на месо. Щото нападение над ченге е нападание над властта. А властта тука е силна.А при слабата и корумпирата власт ги бият и те превиват врат, понеже така иска въпростана власт..
59
2
 
16
 
! Отговори
Павел преди 5 години
Жандармерсисти! Бийте, докато спрат да мърдат. Както умеете да биете българските момчета - Без капка жалост.
58
0
 
6
 
! Отговори
кебабчо преди 5 години
До Анонимен 56КебаПчета
57
0
 
28
 
! Отговори
Край преди 5 години
Нападнали полицай. Ако има държава и власт - който го направи трябва да го СМАЖАТ.Власт в България няма. Има една шайка от партийци дето се узорпирали властта и се интересуват само от харченето на бюджета и парите на държавните дружества за лично облагодетелстване.
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Алфа ТВ е спрянаАми тез казани от вас държавни институции отдавна спят дълбок сън от време на време се събуждат да за поискат увеличение на заплатите.
55
0
 
13
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Изпуснах НОИ - заради Ромите няма да има Пенсии .
54
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предизборните кебабчета които се даваха дават още резултат на безнаказаност. А Каракачанов пак да си говори за конституцията която никак и от никой не се спазва пък не е само тя.
53
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво като в момента е овладяно?Ако след някой и друг ден ромите в Гълъбово или някъде другаде решат да се съберат пак 100 човека и нападнат обикновен гражданин, тогава какво ще стане???Полицаите поне имат оръжие и могат да извикат подкрепление, а обикновените граждани кой ги пази???