Полуостров "Германката" с ограда: Ще си има две вили с басейн?

Рибари се оплакват, че достъпът до морето е невъзможен
18 окт 2018 14:00, Петя Славова
55

Полуостров "Германката" в местността "Буджака" в Созопол осъмна с ограда.

Рибари се оплакаха пред Bulgaria ON AIR, че достъпът до морето е невъзможен.

Според информационната табела на мястото ще се строят... две вили с басейн.

Там се намира и защитената местност "Колокита", но от екоинспекцията в Бургас казаха, че в зоната, където няма фиорди строителството е разрешено.

От община Созопол заявиха, че нямат сигнал за незаконно строителство. Рибарите обаче обмислят протести.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
15
 
! Отговори
До 42 преди 5 години
Да бе Иво,прав си ама животат ми и твоя МИНАХА в мечти бе братче !!!30год. МЕЧТИ.А КОГА ще живеем нормално? Ако вместо да пишем тук ще ходим да ги колим ония доказаните престъпници в парламента и министерствата АЗ СЪМ ПЪРВИ.Но само ти и аз....сещаш се.Нестава.Народа е агресивен единствено и само спрямо себе си,а спрямо престъпниците който ни управляват е мълчалив,кротък и послушен.
48
11
 
8
 
! Отговори
Див Капиталисt преди 5 години
`Навсякъде по света частната собственост е неприкосновена и всички са съгласни само комунистите в България не. Има си земя - строи си къща. Дай сега да на си огражда собствеността щото рибарите искат да минават през нея. Ми да го.....``Аха, само в България морето е частно ...
47
3
 
15
 
! Отговори
Коларя преди 5 години
До Иво Щото вече не се диша.Умираш прав всеки божи ден в тази ***.А с мечти живяхме до преди 30г.-сега само наивниците имат надежда.На границите на Булгария вместо добре дошли,би трябвало да има"Надежда всяка тука оставете"
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно някой е си строи вила с укрити доходи, както прави Владислав Горанов.
45
0
 
7
 
! Отговори
Че преди 5 години
Абе по една бирена бутилка с *** и бензин ще изпепели "вилите" и собствениците ще си помислят 2 пъти дали да ги възстановяват. Толкова е просто..
44
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навсякъде по света частната собственост е неприкосновена и всички са съгласни само комунистите в България не. Има си земя - строи си къща. Дай сега да на си огражда собствеността щото рибарите искат да минават през нея. Ми да го.....
43
1
 
12
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Тази територия ще си остане *** до края на света !!
42
21
 
1
 
! Отговори
До 41 преди 5 години
На кое забранено място, в кой резерват се намира конкретно полуостров "Германката". Бил ли си някога в местноста, знаеш ли зобщо за какво говориш? Или просто ей така а приори трябва абсолютно всеки строеж в тази държава да е мафиотски и забранен? Аман от комунисти в тая държава.
41
1
 
13
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Защо бягате ,ще ви е по-добре навън ли ,тези тук безнаказано ще ви съсипят родината ,по -добре всички да се амбицираме и да не допускаме абсурди ,моята мечта е всички политици до момента в затвора и цялото имущество на родата да се конфискува
40
0
 
18
 
! Отговори
ДБ преди 5 години
как къв е проблема е бе ...вие мало***умни ли сте ?!? строят на забранени места - строят и резервати и на квот им падне ! ТВА на държава ли ви прилича бе ....
39
0
 
11
 
! Отговори
бг преди 5 години
До Спасил се.прав си - тука положението е неспасяемо ! никви закони няма всеки си прави каквот си поиска .... такова чудо не съм вжидал ...последните 2-3 гоидни тва БЕЗЗАКОНИЕ взе чутовни размери ! просто не може да се живее повече нормално ! бягам и аз навън !
38
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аре стига вече с "зеления" рев де. Аман значи. Нито теренът е защитена зона, нито е на дюни, нито троителството е забранено по какъвто и да е начин. Какъв е проблемът да се строи? То ако зависеше от зелената мафия нито една тухла никога нямаше да бъде положена повече в тази държава. Искаме да сме туристическа държава, искаме да имаме здрава икономика и свободна държава, а при всяка бизнес инициатива или частна както е в случая излиза една маргинална група от хора да реве на умряло. Не е нормално
37
1
 
7
 
! Отговори
бг смешки преди 5 години
бегам и аз ...тукла всеки си прави квот си иска ! тва вече не се търпи ! всичко е продадено - земята и държавата нищо не става и от народа ....нема смисъл да се виси повече в тая ко***чина ...
36
4
 
14
 
! Отговори
до смях преди 5 години
Човекът си е купил имот и и си строи къща. Не схващам къде е драмата.------------"Драмата" е в това, че мутроТиквите и ненаситните ни олигарси превръщат полуостровчето в своя частна собственост, а хората нямат достъп до морето!Родната ни мутроМафия си има собствена държава - Бг.! Държавните ни институции охранявят и защитават техния неприкосновен статус в обществото, докато редовият български гражданин постепено се превръща в тяхна феодална собственост!
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 32Създават се защитени местности и правила, за да се поддържа корупцията. Ако се разреши на всеки да строи където си пожелае, кмета и архитекта ще си останат само на заплата :)
34
16
 
2
 
! Отговори
смях преди 5 години
Човекът си е купил имот и и си строи къща. Не схващам къде е драмата. Всички ли трябва да са в кутийки "ново строителство". Желая само хубави преживявания в новата му къща.
33
1
 
15
 
! Отговори
Спасил се. преди 5 години
Родни истории от абсурдистан.Браво бочо.Браво диктаторе мой.Евала и на теб и на доказаните престъпници около теб.Ако не беше ти бочо,щяхме у бг. да си изгнием.Благодарение на теб бочо и ние се присъединихме със семейството ми към ония 2милиона и половина завинаги напуснали чалгария българи.Успех на все още оставащите в абсурдия.
32
2
 
10
 
! Отговори
до Манго преди 5 години
Само нашите къщурки са незаконни - по морето всичко законно---------"За кокошка - няма прошка, за Милиони - няма закони!"Така е навсякъде по света!
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, защо изобщо ги приемаме тези закони за защита на природата, Натура 2000 и т.н?Да разрешат на всеобщо основание строителството навсякъде и да се приключва.Само поставяме в неудобно положение корумпирани кметове, общ.съветници, псевдобизнесмени и т.н.
30
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мишо"Строят си, що да не." - да строиш явно вече е престъпно, трябва да забраним всякакви градежи в България, всичко да разпада и срутва, за да са доволни завистлите ***.