Русенският арест посрещна... Северин Красимиров

В 12:35 той бе докаран под конвой от Съдебна охрана
Обновена: 18 окт 2018 14:37 | 18 окт 2018 13:13, Петя Славова
61

Снимка: Булфото

Северин Красимиров, заподозрян за убийството журналистката Виктория Маринова, пристигна днес в 12:35 часа в Следствения арест в Русе, с конвой на Съдебна охрана.
Още по темата

Предстои на Красимиров да му бъдат повдигнати обвинения и да му бъде наложена мярка за неотклонение, предаде БТА.

Окръжната прокуратура Русе ще предприеме действия по предявяване на постановлението за привличането като обвиняем на Северин Красимиров и за неговия разпит в присъствието на защитник, съобщиха междувременно от Темида.

В рамките на днешния ден, Окръжната прокуратура в Русе е планирала извършване на освидетелстване на обвиняемия с участието на съдебен лекар.

Повече информация за действията на прокуратурата ще бъде предоставена на по-късен етап.

21-годишният мъж пристигна вчера с пътнически самолет от Германия, а днес стана ясно, че неговите близки се страхуват и за собствения си живот.

Жена му Емел даже е напуснала общия им дом и се е преместила да живее с майка си в село, близо до Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
2
 
! Отговори
ALL преди 5 години
трябва да си бавноразвиващ се или българин, за да схванеш че това *** е поставено лице в тая схема. кога я утрепа, кога избяха, защо в германия, кога го издириха, кога го хванаха??? мислете бе хора.
42
0
 
6
 
! Отговори
Аспарух преди 5 години
Нека бъде момиче за отмора на групи по възрастни мъжаги. Да сложим и щипка садо мазо.
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТИ НПА ПЪРЦУЦА ЛИ СИ? ЩОТО НИЕ СМЕ НА БЪРБЪН
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще го самоубият, за да не издаде поръчителите.
39
4
 
12
 
! Отговори
до 46 преди 5 години
И какво толкова не можеш да разбереш - Цацаров и Гешев са хора на ГЕРБ, както и онази мутра с ланците, която се води шеф на РПУ-Русе. Само те са имали достъп до трупа на жертвата и естествено, че са манипулирали нещата, както е угодно на шефът им - собственика на ГЕРБ и на Държавата - Бойко Борисов.
38
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
И да го убият в ареста на обществото няма да му липсва.Но ,за съжаление,той ще си живее живота,а момичето ще гние в гроба.
37
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина и на мен ми се струва,че на някои хора са им платили да го защитават.Едно и също пишат ,от време на време леко сменят репертоара,като смисъла е един-да оневинят убиеца.И що за мало.умност да се пише,че ГЕРБ са обезобразили трупа на момичето?
36
1
 
0
 
! Отговори
123 преди 5 години
123
35
8
 
5
 
! Отговори
Аз преди 5 години
до 4343 на теб от къде ти е информацията? Айде пий си парцуцата и не се обаждай ти.
34
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти съм сигурна че ще го убият в ареста и ще го обявят като самоубийство.
33
4
 
27
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Само куките виждаме от снимките както в тази статия така и в тази със самолета. Тая прикритост кара хората да бъдат подозрителни.
32
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30 коментара от 1 човек. Накрая даже обобщил "всеобщото" мнение. :))
31
13
 
33
 
! Отговори
ФХ преди 5 години
По коментарите колеги, разбираме че мнението на повечето от нас е единно и че България не вярва че това е убиеца. Българският народ не е ***, не е стадо, просто му е писнало и си затваря очите.
30
14
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не вярва на лъжите на Бойко Борисов и Сотир Цацаров.Нито българския народ, нито международната общност.Това е истината, която не им харесва.
29
10
 
32
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До xaxaxaКой на кого ще ду.ха не знам, ама "Борисов 3" си отива, ако не си забелязъл;)))
28
21
 
10
 
! Отговори
. преди 5 години
Къде е Българският Ромски Комитет да се изкаже?
27
7
 
26
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До МХДа, ама вчера по телевизията се бе изтъпанил един полицейски инспектор, който с малкото си мозък, цитираше какво би казал цоциолога Харалан по въпроса: "КОйто вярвал, че убийството на Виктория е по професионални причини, бил ***,а който пък използвал случая за политически дивиденти, бил непочтен човек". Друго мнение и виждане по въпроса, не може да има според милиционерите и цоциолозите на Бойко. В това време Бойко бързо се разправя с ДЖИПСИ ТРУП. Защо ли?
26
15
 
33
 
! Отговори
МХ преди 5 години
Вижте го само, какъв убиец ще да е този? Най-обикновен ц...ско момче. Това убийство, е кърваво предупреждение за тези които в професионален аспект се занимават с раздледваща журналистика и по неудобни като този случаи. Виктория е била удобната жертва за съжаление. Поръчителят е знаел че ще се свърже с работата и с предаването което е водила, а убиецът вече може да е мъртъв. Никога няма да разберем с точност.
25
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този случай смърди още от самото начало.Аз също не вярвам, че този е убиецът.Има много противоречия в обвинението.И големи празноти в разследването.Половината факти бяха премълчани, защото не пасват на версията, че Северин е убиецът.Трупът наистина не е видян от никой, освен от слугите на Борисов.А на тях никой не им вярва.
24
26
 
5
 
! Отговори
xaxaxa преди 5 години
Червените тролчета не спират. времето ви свършва прасета скоро курванелка ще и духнат под опашката тик так тик так тик так