Полицаите с блокада на ромския квартал "Надежда" в Сливен

Акцията е след нападението на полицай вчера
Обновена: 20 окт 2018 15:11 | 20 окт 2018 14:46, Александър Попов
63
Полицаите с блокада на ромския квартал "Надежда" в Сливен
Снимка: Булфото, архив

Полицейски патрули проверяваха влизащите автомобили и багажа в тях, както и документите на хората в квартал "Надежда" в Сливен. Акцията е в отговор на вчерашното нападение над полицай и възникналите безредици.

През цялата нощ дежурни екипи проверяваха всеки автомобил, който влиза в махалата.

Пострадалият полицай, който беше нападнат, след като се е отзовал на сигнал за силна музика, остава в болница.

24 часа след нападението полицаите останаха на входа на квартала и проверяваха всички влизащи автомобили. Акцията беше посрещната с протести заради сватбите в петък вечер.

Униформените често срещат агресия при проверки за силна музика, признават от полицията в Сливен. Преди година техен колега е нападнат на същата улица, където беше пребит полицаят Цветан Иванов, припомня bTV.

Той остава в болницата с мозъчно сътресение, без опасност за живота.

Четирима от нападателите са в ареста за 72 часа, петима са освободени. Всички са криминално проявени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато не се мисли превантивно, идва момент в който вече нищо не можеш да направиш. Честито на печелевшите които си избраха поредните некадърни управляващи. България си остава най- бедната държава в ЕС, с най- лоши показатели, но за сметка на това, лошия материал се увеличава, както и броя на милярдерите.
38
2
 
3
 
! Отговори
Руси преди 5 години
Защо са им тия патлаци на полицаите бе, да си ги мерят ли, да стрелят ли?, ако е за първото, нека ги бият докато се сетят за второто.
37
0
 
22
 
! Отговори
Кърджалиец преди 5 години
Още помнят Карабашев в кърджалийската махала ! Щом го водеха ,ставаха кротки като агънца ! А през 70-те една вечер точно в градинката при пазара един кафяв беше извадил нож на милиционер . Гръмнал го беше на секундата!!!
36
1
 
21
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Когато политиците от всички цветове и разцветки използуват *** за свои политически цели,а правосъдието им раздава правосъдни индулгенции,така се получава.Нека някой ми обясни,как по времето на "тъмния и човеконенавистен соц", когато в маалата влезнеше кварталния ,то веднага към него тичаше местния "барон" с изчерпателен доклад.Сега ще трябват много усилия,нещата да се урегулират нещата.Крайно време е да се разбере,че *** не подлежат на интеграция,а само някаква незначителна част от тях
35
0
 
19
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Защо въобще крими проявени са на свобода?Само при нас го има..еди кой си на 25 г с 48 висящи дела?? Колко трябва да направи..112 висящи ли?? Защо висят??или маловажно наруш до 1 мин заплата?? Че според съда овца и 5 кокошки са 200 лв..и нищо за шведа.Ами нека е с натрупване и третата му кражба вече ще е много важна!! Ами..с такъв вожд и мин на прасовъдието ци цка е така.Затова и не приЗнават камерите
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криминално проявени на свобода аз живея в САЩ и тук няма такива Мой приятел го хванаха за втири път пиян зад волана и му дадоха 235 дни пандела и като казвам пиян имам предвид на 2 бири .1вия път лежа 7дни и плати 10 000$ глоба .
33
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Смешна работа след дъжд качулка 99891
32
0
 
37
 
! Отговори
месара преди 5 години
една жена написа :свършиха морковите, време е за тоягата! всички тия дето я плюха и упрекваха, още ли са на същото мнение?
31
2
 
17
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
защо ли онзи извратен падарин симеонов водещ се вице на тази страна моеше да търчи по плажовете и да наказва а не му стиска да влезе в махалата да е падарин и да се разпорежда? уж се мисли за всевиш а като опре до наистина да се свърши нещо по трудно него го няма или онова изкукуригалото сидеров що не влезе той там за да се справя с проблем ? може да вади пищов в парламента а не му стиска за нищо друго по плямпане имат 6 но до там ето какви популисти си избира ***
30
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аве , направете един екперимент , докарайте в Сливен 50 американски полицаи и тогава да видим колко полицая ще набият .
29
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 34Не е въпросът в музиката колега и това къде се намира,махалата!Проблемът е в това,че подчовеците не зачитат и посягат на българската законност!Посягат на държавата и хората,които плащат с част от данъците си пиенето,веселбите и живота на на гнусните ***!
28
39
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЗа какво ми натискате минуси?Това е самата истина,ромския квартал "Надежда" е извън останалите жилищни квартали на Сливен,под ЖП линията,в края на града.И ако пускат музика ,то тя ще думти на самите роми и никой друг,така че не виждам къде им е проблема ако има музика.
27
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са пълни глупости и провокации!Този квартал "Надежда" е извън жилищните квартали на Сливен,под линията на ЖП гарата и каквато и музика да пускат,няма на кого да пречат.Така,че не виждам с какво им пречи музиката.Имам чувството,че умишлено създават конфликти в страната,за да не сме обединени като обшество и се делим,за да имат повече власт.
26
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито един глас за измислените патриоти на следващите избори! Това,че министърът на МВР,Бялата Златка,Шкембето и Цръното шебек,повтарят,че било "недопустимо" грее ли някой! Днес подчовеците посягат на въоръжени представители на властта,смятате ли какво би се случило на обикновен гражданин?Само Освиенцим за тях,нищо друго !
25
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чак под гаранция ги пуснаха хахахТЕЖЪК ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД 10 ГОДИНИ ЗА НАПАДЕНИЕ НАД ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛ С толкова кандисати магистрала Хемус ще е готова за нула време
24
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да закачате пра българите ей...
23
2
 
23
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
Много скоро ,ще има вече новини и то не за бити полицай защото това си е ввчв нещо нормално а за бити и изнасилени полицай!!!
22
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако бг полицията продължава да търпи такива своеволия,то ще загуби изцяло респекта на гражданите,а пък от маалата след поредния запой ще почнат да си поръчват по една патрулка за пребиване,за да не се налагат помежду си
21
0
 
42
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Интересно, някой от управляващите чете ли ги тези коментари? За да разбере какво мисли народът и да направи най-после нещо!
20
0
 
54
 
! Отговори
Митака преди 5 години
Не мога да разбера закони ли няма какво ли. Нещо тотално е объркано. Трябва особено щом си рецидивист за побой на полицай поне 5-8 години ефективна присъда веднага и ще се кротнат нещата. Какви са тия - хванали ги и сега ги пуснали. Как може да биеш полицай ей така и последствия никакви - разпад на държавата е това.