Брат и сестра откраднали "на шега" инвалидна количка

Момче на 9 и момиче на 6 я задигнали от 70-годишен мъж
23 окт 2018 22:16,
18

Две деца отмъкнаха инвалидната количка на 70-годишен дядо. За изненада на всички извършителите на кражбата се оказали момче на 9 и момиче на 6 години, съобщи Bulgaria ON AIR.

Откраднали инвалидната количка докато Али Сюлейман правил гимнастика на фитнес площадката в центъра на русенския град Ветово. Мъжът е със 100% инвалидност след прекаран тежък инсулт и ползва акумулаторната инвалидна количка, за да се придвижва из града.

Мъжът подал сигнал до полицията с помощта на своя внук. Бил притеснен, тъй като устройството струвало над 3000 лв и му било дадено от социалните служби. Освен това, акумураторната количка била единственият начин Али да се движи извън дома си.

Органите на реда реагирали светкавично. Количката е била намерена при братче и сестриче, чиито родители работели в чужбина. По думите им, те я взели, за да се повозят.

Али Сюлейман пък не им се сърди и е благодарен, че инвалидната количка е била намерена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпрос как може човек със 100 процента и валидност да прави фитнес тия журналисти ме побъркват.Той сега на двамата пикльовци да им свие близалките и ще стане като в детска градина.Ако пък вземе че ги изяде и му падне чейнето още по-забавно ще стане:
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АборигенЗабравяш, че при тях 9 г. е началото на женитбената възраст.И като вършат нередни неща, да се мълчи ли? До сегашния си хал стигнахме вследствие на толерантното мълчание, опрощаване и прекомерна загриженост относно най-безотговорните.Ако влизаш по-редовно в този и в други новинарски сайтове, ще се увериш, че хората критикуват безобразията и липсата на възпитание при всички техни прояви, а не само в случаите, при които става въпрос за един конкретен етнос.
10
5
 
1
 
! Отговори
Абориген преди 5 години
Чета ви коментарите и съм направо врещен до каква степен се е озлобил българина ... били *** зелени шведи и тн ... това са деца бре хора .. едното е на 6 години... а вие ги изкарахте най големите крадци и обирджии... журналиста изобщо не трябва да пуска дори такава статия... всичко ли вече е сбъркано в тази държава не останаха ли ХОРА ??
9
0
 
12
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Айшето и Мюмюнчо брали количката ,но не знаели че е на Али .Като разбрали я върнали.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми.......родителите в чужбина, а децата тук - на самотек. Кой ги гледа и ВЪЗПИТАВА, Господ знае. На 9 вече трябва да знае с какво може да се шегува човек и с кое е недопустимо.
7
0
 
9
 
! Отговори
Баба Яга преди 5 години
"Работещи в чужбина"...От ***?!
6
2
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
шведите още от утробата пипат ген им е
5
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имало една чудодейна река с благословена вода, в която всеки който се потопи се излекува.Приятелите на един инвалид в количка го прекарали през тази река да го излекуват. Когато излязъл на другия бряг инвалидната количка била с чисто нови гуми.Честито!
4
5
 
11
 
! Отговори
Честен човек преди 5 години
Тез *** цял живот такива колички да карат ;)
3
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както се вижда българите се раждат *** а не ставт впоследствие такива.
2
19
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Тъкмо ще проходи"инвалида" то аман вече от симуланти в колички,да оди да копа и да сее
1
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** ли са?Защото нашите деца още преди да навършат 6 г. вече сме ги научили, че чуждо не се пипа!