Възрастна жена с опасност за живота, помете я кола

Инцидентът е станал близо до кръстовище в Добрич
23 окт 2018 21:37,
7
Възрастна жена с опасност за живота, помете я кола
Снимки: Архив, Булфото

Възрастна жена е с опасност за живота след ПТП в Добрич, съобщиха от полицията.

На 22 октомври, около 11 ч., е получено съобщение за възникнало произшествие в града, на 50 метра от кръстовището на ул. "Христо Ботев" и бул. "Добруджа".

На място е установено, че водач на лек автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация, движейки се в посока центъра, е ударил 79-годишна жена, пресичаща пътното платно.

Вследствие на инцидента, жената е настанена в болницата "Св. Анна" в град Варна с фрактура на долен крайник, с опасност за живота.

Водачът на лекия автомобил - 34-годишен мъж от град Добрич, е с отрицателни проби за употреба на алкохол и наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 5 години
До КомпетентЗа това си прави сметка и се прочисти преди да станеш пенсионер, защото тогава ще започнеш да пречиш на някого!И като говориш за прочистване, защо не го започнеш от родата си/ родители, баба, дядо и т.н./?Т.Ъ.П.А.К !
5
4
 
0
 
! Отговори
гого преди 5 години
до пепипич когато някой е решил да се трепе и на 15 да гледаш файда йок ..
4
7
 
2
 
! Отговори
гого преди 5 години
поредния дъртак утрепан тези дни , разсипаха живота на шофьорите ..
3
1
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Добрич >> ГолфСваген >> е равносилно на Перник и Фолксваген - в кръга на шегата това.До кога бе народе. Колко народ трябва да се инвалидизира и измре. Автомобилистите пазят пешеходците.... ОСНОВНО ПРАВИЛО..... незнам какво да кажа.Докато не разберат всияки това .... няма оправия. Ако ще пешеходеца да е ЛУД, *** , *** и т.н. сме длъжни да ги пазим или лежим. Всеки си избира кое му е по-важно.И на мен ми идвало да сляза и да питам нормален ли сте или не ... ама
2
5
 
0
 
! Отговори
Компетент преди 5 години
Пенсионерите трябва да се прочистват периодично,държавата не може да изплаща толкова много пенсии,аз поздравявам водача на МПС то
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно, Можеби тя е виновна, можеби водачът.Не знаем.Но сега можете да лаете.Срещу всички. И срещу Б.Б.Лаенето да започне сега!