Протест на АМ "Люлин", перничани блокираха пътя

Недоволните настояват за по-висок стандарт на живот
Обновена: 13 ное 2018 19:33 | 13 ное 2018 19:27,
136
Протест на АМ "Люлин", перничани блокираха пътя
Снимка: Архив, БТА

С възгласи "Много сме, силни сме" около 300 перничани блокираха автомагистрала "Люлин" непосредствено след пътен възел "Даскалово". Движението е спряно и в двете посоки, съобщава БТА.

Още по темата

Недоволните преминаха пеша разстоянието от пернишкия квартал "Изток" до автомагистралата.

Те издигат искания за оставка на правителството и настояват за по-висок стандарт на живот и промяна на системата за управление.

Протестът се охранява от полиция и жандармерия. За протестните действия не е поискано и не е давано разрешение от община Перник.

Майките на децата с увреждания пък отново излязоха на протест в центъра на София с искане за оставката на Валери Симеонов. Заради това бе променен маршрутът на трамваите 4 и 10 и автобус ТМ 10.

Протестиращи блокираха ключови булеварди и във Варна.

Над 400 пешеходци, мотористи и автомобили изминаха пътя от Катедралата до Община Варна с викове "Оставка" и "Мафия". Искането на хората, които излизат за четвърти ден на протест, е за свалянето на правителството, срещу високите цени на горивата и "Гражданската отговорност", съобщава "Фокус".

Шествието блокира част от бул. "Осми Приморски полк", бул. "Мария Луиза", както и част от бул. "Сливница".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стои си у еас и чакай нещо да се промени гей смотан... Аз също съм блокиран на Перник но сум солидарен с хората там само така ЮНАЦИ...
103
3
 
0
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 5 години
Ха-ха-ха... Насъбрали се 20-на селски *** неудачници дето по цял ден мастурбират върху снимката на Правешкият ром в очакване Пидорашка да ги освободи от НАТО....
102
5
 
6
 
! Отговори
КЕКС преди 5 години
"Много сме, силни сме" Верно са много. Цели 80%.
101
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Седях три часа на студа. Нямам против хората да си стачкуват, но това беше брутално. Група га мени блокираха няколко хиляди работещи хора. Международен път! Не се прави така! И полицията - нищо. Ама нищо. Е нямам думи.
100
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За първи път от 29 години протестите не са организирани от партиини деятели. Сиромашията и мизерията и мен ме изкара от панелката въпреки че никога не съм ходил на протести. Когато ножа опре в кокала става страшно. Това децата на Комунистите немогат да го разберат щото те незнаят какво е да си легнеш гладен децата ти да плачат за хляб и от студ. Това трябва да го преживее за да го разберат. Ще ги докараме до нашето положение. Ще разберат че неможе да ни правят на ***.оти.
99
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Язе , джугано го карам са по на село, ще има ли застрахователен продукт селска отговорност и каква ще му е цената?
98
18
 
5
 
! Отговори
Нека протестират ,бе преди 5 години
ВЕЧЕ И ПОЛИЦИЯТА НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ !САМО ГИ ПАЗИ , ДА НЕ СЕ ФЪРЛИ НЕКОЙ ДРОГИРАН ОТ МАГИСТРАЛАТА ....!/...щото по-рано пиеха , дрогираха се и се палеха....ха,ха,хааа../Тия вече не са толкова откачени ---ПОУМНЕЛИ СА МАЛКО!!!!!
97
5
 
6
 
! Отговори
Пляка преди 5 години
Се винкел де! С кво да карам Голфо сега?Тате продаде магарето!
96
21
 
9
 
! Отговори
Ъслъ преди 5 години
Перничани - като дойде червената БСП другарка Нинова на власт с бездомно-кучешки впрягове ще ходите до София!
95
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербераци, колкото и да не ви е кеф, че си одите. Многото крадене не е на добро.Накрая те фащат и ядеш пердаха. Ако се размине само с пердах ама може и по лоши неща да ви се случат.Айде у лево докато сте живи.
94
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 97Именията в Испания Е. Йончева ще ги покаже.
93
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АБЕ , ДРУГАРИИИ...От чиновник на държавна хранилка съвети не щем. Съветите ти не струват пукнат грош.
92
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото повече хора по улиците, толкова по-малко рушвети за ушевите. Само глад за гламавия ушаф.
91
15
 
10
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 5 години
Цяло лято Перник скиташе, не щеш ли Гърция на Узо, не щеш ли Македония с коня шарколия за Дравска ракия, не щеш ли у Сърбия на Плескавица с Лепа Брена, а сега чакат София да им зареди колите с евтин бензин и пернишките печки с чукуровски *** !Та въпроса ми е, дали да пращам пари или да ви ги донеса...ама друг път ?
90
14
 
7
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
"КАНАПИТЕ И ВИНКЕЛИТЕ" .....ПАК ИЗЛЕЗОХА ПО УЛИЦИТЕ С ГОуФОВЕТЕ...!!!МЪКА ИМ Е НА ХОРАТА ---ДАЛАВЕРАТА , ХИЧ НЕ ВЪРВИ ВЕЧЕ ,БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ......!
89
6
 
6
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Да се знае от всички, що е то регистрация N1 ?! Всеки 2-ри Джип е N1... Ауди А6, А7, БМВ Х5-Х6, Мазда 6 съм виждал N1...Шкоди Октавии...Пасатии...нормално ли е Пасат 240 кс. Alltrack да плаща 30 лв. данък аз с 130 кс. да плащам 250 лв., само защото съм регистриран като "лек" ?!
88
9
 
6
 
! Отговори
Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ преди 5 години
НЕМА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ----ИМА САМО ДУШЕВЕН ПАРТИЕН ОНАНИЗЪМ , У КРЪЧМИТЕ ЗА ***...!ХА , НАЗДРАВЕ , БРЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА...
87
16
 
11
 
! Отговори
Питагор преди 5 години
Комунисти - един долар за 3000 лв. пак не щете ли?!?
86
15
 
8
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 5 години
Профукахте парите по екскурзии и почивки в Гърция,Турция, Дубай,...пък сега си бръкнахте в джобовете и искате някой друг да ви зареди колите с евтин бензин и да ви плати застраховките !Та въпроса ми е, дали да пращам пари или да ви ги донеса...ама друг път ?
85
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 872013 год. протестираха платените софиянци, на които им плащаха Велев, Киро Гела и ГЕРБ.Организатор на протеста 2018 е бедността, нищетата, болестите, гладът, геноцидът, на който сме подложени последните 10 год.Спрете да заличавате постовете, които не са ви удобни!