2000 полицаи ще охраняват протестите в страната

Половината от тях в София, има сигнали за провокации
Обновена: 18 ное 2018 12:14 | 18 ное 2018 12:01, Александър Попов
306
2000 полицаи ще охраняват протестите в страната
Снимка: Булфото, архив

Около 2000 полицаи са ангажирани с охраната на протестите в цялата страна, каза директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски. Той уточни, че 1000 от тях ще са в София.

В следобедните часове се очаква влошаване на пътната обстановка.

Вътрешният министър Младен Маринов коментира, че в момента има събрали се протестиращи шофьори в Пловдив и Благоевград. Очаква се в София да дойдат протестиращи от Пазарджик и Перник. Както за всеки протест, така и за този има сигнали за провокации.

Младен Маринов и Христо Терзийски, заедно с директора на столичната полиция и председателя на ДАНС, присъстваха на панихида в храм-паметника "Св. Александър Невски" по повод Световния ден за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

От МВР ще разположат и екипи на Пътна полиция на входовете на градовете заради очакваните автошествия в неделния ден. Край София и други големи градове ще има и допълнителни екипи на жандармерията.

От Пътна полиция имат готовност да осигурят обходни маршрути в районите на протестните шествия.

Пред парламента и Министерския съвет ще има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Пичове умни тука няма умните си мислят че са умни. А баш умните избягаха. Сега само шлайфате *** в кавички и ни ги пробутвате временно. Дайте ни Паари! Че много взехте да имате, а нищо не правите с тях. В българия и информация да краднете не знаете какво да ь правите. Сега протести утре пак и така избори и протести ай де стига дайте нещо по иновативно че се изчерпахме по всяка гледна точка!
256
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде ееееееее българи с вас съм от Англия със ВАС СЪЪЪМ ТАМ СЪМ. Пожелавам ви всичко най Добро тук е кофти и не дават пари разпадат се от всякъде тия *** и сорос и. Ако можех щях да си стоя в България и да съм са ТАМ а аз съм там с вас мисловно. Трябва да са бира за почивката с жена ми в Майорка лятото а пък и Коледа тук е цялият декември. Иначе щях да дойда там с вас но не се предавайте.:)
255
1
 
9
 
! Отговори
Те успяха преди 5 години
Народа е беден и ***. Простотията ги прави зависими. Отгледаха си поколение глупендъри. Ще си ги избират во веки. Системата се самовъзпроизвежда вече.
254
1
 
5
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 5 години
Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.Радой Ралин
253
1
 
2
 
! Отговори
Станислав преди 5 години
Абе незнам какви протести но в моловете днеска в София не можеш да се разминеш от народ. Всеки пазарува, яде пие и викате че сте зле. Просто трябва да се работи, трябва образование и всичко е наред. Не може да си без никакво образование и да викаш малко ми плащат да чистя входове и всичко ми е скъпо. Който работи и има умения и знания в неделята си изкара в мола на шопинг, хапване пийване.
252
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен251 Искаш да щажеш,че зелият български народ протестира срещу БСП /ДСи нейните протежета.Те ограбиха българия.
251
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До V257 ГЕРБ трябваше да плати дълговете на БСП,вследствие на грабежа им,от 7 млд,с тези пари можеше да се платят заплати,пенсии,здравеопазване,образование...Още дълго ще има да се оправяме от престъпната приватизация на Нинова и компания.Арестите вече започнаха и затова ,червените грухтят и организират протести.
250
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до Анонимен 220,263 Не може да се сравняват!Докато Германия е развивала икономиката си,комунизмът на Съветите и престъпната БСП,днес БСП,я рушешелБСП ни зароби със 7 млд,които плати целият български народ.Още ли искате да плащате,заблудени хора?Или да направите синът /Граодани за БГ/,на един от най-богатите хора у нас-Андрей Делчев още по-богат?
249
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицайте 5 пъти повече от протестарите
248
1
 
15
 
! Отговори
socialen преди 5 години
Пазят от Народната Любов.На Борисов всички "управления" завършват скоропостижно.Неграмотни хора правят Ада на Народа перфектен.
247
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до Анонимен 220Кой искаш да управлява БСП и ДПС, те ли ще оправят нещата ?
246
1
 
2
 
! Отговори
Просто преди 5 години
Контрапротест на контрапротеста на контрапротеста на протеста
245
10
 
3
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Не били са продали та те половината са членов на партии бе това ли е протеста на народа Джип с руска регистрация води протестите за горивата в Бургас те ли са народа
244
3
 
5
 
! Отговори
БГ преди 5 години
То едни видеа то едни снимки сякаш спечелили първо място на олимпиада а в същото време блокирали пътя на 100 000 и са мислят за герой
243
4
 
10
 
! Отговори
до Анонимен 220 преди 5 години
Путин ли е пример за управление?!Меркел се оттегля. Обяви го. Какъв е стандартът на живот в Германия и какъв е в Бг?Защо българите емигрират в Германия, а германците не идват в Бг, щом управлението на ГЕРБ е супер? Даже мигрантите от Азия бягат тук.И инвеститори не идват.Тръгнал си да съпоставяш несъпоставими неща.Протестиращите може да са всякакви, но са в пъти над теб, защото не са се продали за 1 чиновническа заплата. И не гласуват под строй, както вие- държавната администрация.
242
8
 
2
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Те разчитат на 100тина платени и др са хора отишли да се постнат лайв в ФБ Е тей за престиж
241
11
 
4
 
! Отговори
от Оловдив преди 5 години
Смешен протест, напъни родилни да се съберат по 100 човека в по-големите градове..
240
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОТЕСТИРАЩИ ЩЕ ПИТАТ ДАРИНА ПАВЛОВА ОТ ГДЯ ЕТО ТИЯ 2.5 МИЛИАРДА- ОТ АКТРИСА МИЛИАРДЕРКА- И КАК ТАКА.
239
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОТЕСТИРАЩИ ЩЕЛИ ДА ПИТАТ БАЯ СИ ПАВЕЛ- КАТО КАК И ОТ КЪДЕ ИМА НАД 50 МИЛИОНА- ОТ СЛУЖИТЕЛ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- И ОП ЧУДО СИНЪТ МУ МИЛИОНЕР- ПА ПОСЛЕ ГО ОТЕПАХА, НО ТОЙ МИЛИОНЕР- И КАК А НИЕ СЪС ЗАПЛАТА ОТ НЯМА И 1 ДОЛАР. КАЗВАЙ БАЙ ПАВЛЕ, ЧЕ И НИЕ КАТО ТЕБ.
238
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберски кал.ъфи, оси.р.ате ли се? Жълто по гащите има ли? А бело около устата?