Отровено куче в Пазарджик: Полицията работи

Мъж съобщил, че неизвестен е причинил смъртта на домашния му любимец
Обновена: 21 ное 2018 06:36 | 20 ное 2018 22:20, Красимир Ангелов
29

Полицията в Пазарджик разследва случай на отровено куче.

В полицейското управление е получен сигнал от 47-годишен мъж, който съобщил, че неизвестен е причинил смъртта на домашното му куче. На мястото е извършен оглед, а животното е откарано за аутопсия.

Сигнали за отровени кучета заляха социалните мрежи през последните дни. Властите в Пазарджик вече започнаха разследване по един от тях, след като 47-годишен мъж сигнализирал, че при разходка на улица "Пловдивска" домашният му любимец попаднал на отрова.

Жителите на града недоумяват кой и защо е поставил отрова из целия град и се страхуват не само за животните, а и за играещите по градинките деца.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
10
 
! Отговори
Кучешка полиция??? преди 5 години
Ама в България и кучешка полиция ли имаме? Полицията дето е за животни май повече работи.
16
0
 
9
 
! Отговори
Депутатска простотия преди 5 години
Правят *** закони за да търсят работа на полицията
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Града е за хора не за кучета. Кучето прибрано, на разходка с наморник на определените места и да си почистават. Иначе отрова!!!
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ано това е цената полицията да заработи, тровете кучетата!
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията за поработи и над това, защо кучето е било пуснато свободно и без намордник и да наложи предвидените глоби на собственика.
12
2
 
15
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Полицията само по случай на отровени кучета ли работи? Звучи ми сякаш има специални изследователи, които ще разпитват виновници и търсят доказателства заради мотива на престъплението. Собственикът да си признае кого е нахапало четириногото му и случаят ще се реши. А полицията съветвам така настървено да работи и дири ало-апашите, че много станаха.
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука при нас в Казахстан дьржавата не се занимава с глупости бездомни ***-кучета няма по улицата защото от рано сутрин се разкарват коли с ловджии специално за тази цел и ги отстелват ба-бах и айде помияра в ремаркето няма бьлхи няма нахапани.
10
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си държат песовете ня каишка. Проклети кучкари. Така ще гледа какво яде гадината му и няма да лапне отрова. Превърнахте градовете в помиярници - всичко смърди по градинките на кучешки продукти от отделителната им система. Като ги обичате толкова u3cupaйтe cu ги у дома! Проклети кучкари!
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нов случай на отровено куче"---Е, днеска няма нищо за "ало-апашите", та ... :)
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време, когато имаше виетнамци у нас, никой не тровеше кучетата!Направо си ги консумираха ... :)P.S. Абе, Краси! Все на теб ли се пада да "работиш" по такива "публикации", бе! :)
7
1
 
21
 
! Отговори
Мюмюн преди 5 години
РВ *ей вмирисан, апай и се потапяй. От вечно чакащите държавата да го оправи. Хората вземат съдбата, в собсвените си ръце, Браво! Нека всеки ден има такива новини.
6
1
 
30
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Обичам кучетата,но не разбирам с какво едно куче е повече от едно агне,крава или каквото и да е друго животно,живота е ценен за всички еднакво,не може само едни видове да са под защита,а други не.
5
30
 
5
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Коментираните, какви " хора" сте вие бе? Със ве а въпрос за домашно куче. Това че има бездомни животни в градовете, е показател в ква " държава" живеем. И тази" държава" си я заслужавате с това мислене. Който не обича животни,не обича и хора. Много сте далече от цивилизацията драги,щом си мислите че всичко се оправя с убийство. Варвари.
4
14
 
39
 
! Отговори
115 преди 5 години
Жив и здрав да е човека и да продължи да ни отървава от тази кучешка напаст.
3
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я кажете куче с намордник и на каишка или което се разхожда на определените от общините места ,как ще хапне отровата.Или е нормално по улици и паркове да тичкат и подскачат малки и големи зверове.Те ако мислеха кучкарите за чуждите деца ...
2
8
 
43
 
! Отговори
Ристу преди 5 години
Е, след като общината не си е свършила работата и е пълно с бeздoмни пoмияpи, съвсем нормално и логично е, че ще има съвестни граждани, които ще отърват жителите на града от зъбaтитe, бълхяcaли, лaeщи псeтa. Браво на тях.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой може ли да ме светне,как се работи по отровено куче?