Фалшива любов: Мъж измами глухоняма! Задигна 30 бона, телефони...

36-годишният пловдивчанин омайвал 25-годишната жена във фейса
21 ное 2018 11:07,
56
Фалшива любов: Мъж измами глухоняма! Задигна 30 бона, телефони...
Снимка: Dnes.bg

Нагъл измамник е задигнал 30 000 лв. и мобилни телефони от глухоняма бургазлийка и я зарязал на пътя.

30-годишният пловдивчанин и 25-годишната жена се запознали във Facebook през лятото и поддържали известно време онлайн приятелство. Общуването протичало предимно по чат, докато се гледат на видеокамера.

След няколко месеца мъжът решил да се премести в Бургас заедно с двете си деца и отишъл в апартамента на своята "възлюбена" в к-с "Меден рудник".

Не след дълго решили да посетят родителите на пловдивчанина, които живеели в Турция.

За да разполагат с пари за закупуването на апартамент в съседската ни страна, в който да живеят съвместно, бургазлийката изтеглила от банков клон 15 000 лева. Други 15 хиляди взела от дома си - част от тях били наследство от починалите й родители, а друга - помощ от ТЕЛК за това, че е глухоняма.

Двамата "влюбени" се качили в автомобила на мъжа заедно с двете деца и потеглили за Турция. В село Крушевец пловдивчанинът помолил спътницата си да слезе и да му купи цигари от крайпътен магазин. След като тя слязла обаче, автомобилът потеглил към Малко Търново.

Измамената дама се оплакала в полицията. Мъжът е обявен за общодържавно издирване, а на 19 е заловен на ГКПП-Малко Търново при влизане в България. Конвоиран е до полицейското управление в Созопол.

Мъжът е заявил, че ще възстанови паричната сума, както и трите мобилни телефона, собственост на измамената дама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 5 години
До ТедиНЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ
45
3
 
0
 
! Отговори
Теди преди 5 години
И последно при кого са тръгнали в Турция? При родителите й? от които е получила пари в наследство, защото са починали?
44
1
 
0
 
! Отговори
:) преди 5 години
Не се вързвайте, това е фалшива новина. Джесика Вълчева от нямане какво да прави, си е написала лек разказ с привкус на ***. :)Глухонямата с 3-те gsm-a, отишла да му купи цигари. Тръгнали към Турция, при положение че е извън ЕС, а самата Турция драпа всячески да влезе в него.Толко елементарно съшита история не бях срещал отдавна. Има само още една такава, ама тя е във Facebook - с отровените кучета в Пазарджик.
43
1
 
0
 
! Отговори
Аха преди 5 години
Жените го правят редовно и на глухи и на неми и на безпроблемни мъже, стига с тия ИК простотии...
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв поми-яр трябва да си,за да ограбиш глухоняма жена
41
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 5 години
До ЕмаДо някъде са прави турците!
40
2
 
10
 
! Отговори
Ема преди 5 години
Някой от вас познава ли щастлива жена, която е омъжена за турчин?В турските традиции конете и овцете имат повече права от жените!1-2 години привидно щастие - турците носят жените си на ръце в началото, но роди ли им се първото дете, жената става по-долна от прислуга!А пък ако детето не е момче, а момиче, жената бива нагрубявана и принудена да ражда, докато роди момче!Жените, омъжени за турци, са достойни за съжаление, но все пак това е техен избор, направен от простотия!
39
1
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Дойдоха още 4ма и ме накараха да подпиша договор в които накрая да напиша собственоръчно, че ще платя накрая! Отказах а той каза, че вече са направили половината! Казах им ама тука не пише колко !? а той каза, че не може сега да ми каже. защото не е готово . Щом подписах каза Давай 1500 лв. капаро! После преговаряхме защото аз не исках и той каза добре ще ти направим всичко за 2000 лв. после след като ги вказа, че имал предвид само покрива където сложиха само един пласт а каза не може само един.
38
1
 
1
 
! Отговори
Убава работа... преди 5 години
ама знаете каква...Най-вероятно сценарият вече е филмиран в южната ни съседка и просто влюбените* са решили да го разиграят на живо, сега ще се радват всички тарамбуки от родата, че са станали известни. Класически екшън от Мала Азия, достъпен до всяко едно българско семейство! ЕВАЛА, АФЕРИМ, АХШКУЛСУМ, само такива новини да ни радват! Листопад, дъждобран, огледален дом и Али Реза на макс!!!!
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До питанката"тази "сълзлива" история трябва да я предадете..."---С тая "сълзлива история нямаше да ни занимават, ако и на "пловдивчанинът" родителите не бяха в Турция (!) и "бургазлийката" не живееше в к-с Меден рудник".А, сега ме трийте. :)
36
1
 
5
 
! Отговори
до 37.. преди 5 години
Вайбър, Скайп, Месинджър... Или ти още караш на нокия с фенерче?
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глухоняма с три телефона...
34
0
 
7
 
! Отговори
аскет с каскет преди 5 години
Щом ми триете коментара, заклеймяващ измамника-u3pog ,значи и вие сте като него, явно му симпатизирате !
33
0
 
11
 
! Отговори
до Питанката преди 5 години
Tъп си като rъз ... Наследство от починалите и родители е...
32
17
 
4
 
! Отговори
питанката преди 5 години
тази "сълзлива" история трябва да я предадете на прокуратурата. Как тая глухоняма жена на 25 години успя да извади 30 000 лв? Трудов стаж никакъв, а какво стана с "голямото реване" за хората с увреждания, когато от помощи се правят спестявания в хиляди лева. Много гнила историйка ни разказват и аз не им вярвам.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 22Статистиките- там в канцелариите, където сте събрани всички чиновници. Вие чиновниците сте най- големите гладниците и сметкаджии, и без това. Поне 3-*** от колегите ти са готовани, чакащи жена да ги издържа, но не си го признават. Българският мъж е аван.таджия по природа.
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПродължениеИзмаменото лице е било въведено в заблуждение, че ще купят заедно семейно жилище с тези пари. Измаменото лице е било накарано да слезе от колата под претекст да му купи цигари и той духнал. Кой нормален мъж кара глухоняма да му купува цигари? Тя има трудности в комуникацията с хора.
29
3
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
xa xa jenite sa glupa4ki podvela se po van6niq vid 100% i dopalnitelno onq izpolzval decata si kato alibi i taq lapnala vadicata kato e s deca seriozen e xa xa
28
6
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Явно това търсят мацките - турци с които да живеят заедно в Турция,! Цялата история е доста съмнителна и едва ли това е цялата история.
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заявил е, че ще върне отнетото, защото го е страх от фамилна вендета. Не от нашето правосъдие.