МВР няма милост! Глоби полицай за неправилно паркиране

Съставена му е акт, защото оставил колата си на инвалидно място
28 ное 2018 14:45,
23
МВР няма милост! Глоби полицай за неправилно паркиране
Снимка: архив "Булфото"

В МВР – Пазарджик е получен сигнал за неправомерно паркиране на техен колега от службата във Велинград.

Според сигнала полицай е спрял неправомерно на място, което е било предназначено за инвалиди, съобщава "Фокус".

Още по темата

По думите на Мирослав Стоянов, говорителят на МВР - Пазарджик , директорът на дирекцията старши комисар Йордан Рогачев е разпоредил на началника на управлението в курорта да установи кой е служителят, извършил нарушението, като след това да му бъде съставен акт.

"Тази сутрин на младши автоконтрольор от Районно управление на МВР – Велинград, който е паркирал служебния автомобил на непозволено място, е съставен акт за нарушение по Закона за движение по пътищата. Според ръководството на областната дирекция с поведението си полицейските служители трябва да дават пример на останалите, като самите те спазват стриктно правилата за движение", коментира Стоянов.





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Нагли полицаи преди 5 години
До НАБЛЮДАТЕЛПреди 3 месеци пътувах от Етрополе в посока София. До една чешма край града дадох десен мигач и видях една патрулка с разтворени четирите си врати. Кльощав полицай изтича пред мен с палка. Започна да крещи, че съм карал без къси светлини.Ясно беше, че тези заптиета бяха дошли на чешмата да налеят вода, иначе МВР колите дежуреха на кръстовището, а не да пазят чешмата. Обясних, че светлините изгасих след десния мигач, но полицаи, и то правчански, са непреклонни. Отнесох фиш..
20
0
 
2
 
! Отговори
МВР ни гази преди 5 години
Забравихте да кажете, че петима полицаи от Сандански пребиха зверски в участъка юношески национален състезател по джудо. Изрепчил се на цивилен служител на МВР, онзи се обадил на патрулките и "архангелите" довтасали. Започнали да го бият пред неговите колеги, боят продължил е РПУ и прегледалите го лекари изброили 20 охлузни рани, отделно сините и кървави резки и белези. Ком.Хаджийски отбеляза непокорното поведение на джудиста, но забрави, че той можеше в ръчичките на полицаите като Чората...
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре е първи декември, а не първи Април!Това да го видя няма да го повярвам!
18
2
 
5
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Дали ще повярвам.Това не е първия акт съставен на полицай.Акта не е глоба.НП е глобата.Дали ще му издадат НП е важното.В районното ще засилят акта в някое кошче и никой няма да разбере.
17
5
 
14
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Глупости на страхливото и некадърно ръководство....Когато изпълнява задълженията си полицаят нарушава правилата за да изпълни служебният си дълг ...пример-обират банка но отпред е забранено и полицаят търси паркинг на 3преки от мястото вместо да влезе в престрелка .Калпаво ръководство..
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този случай веднага да се запише в Мониторинговия Доклад на Европейската комисия за революционния напредък на България под вещото ръководство на Краля Слънце - Боко Тиквата!
15
1
 
20
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 5 години
Не МВР няма милост, ами просто нечия наглост няма граници!
14
0
 
15
 
! Отговори
Стефан преди 5 години
Съставен му е акт за......... неправилно паркиране - 20 лв. или за паркиране на инвалидно място - 200 лв., пита се в задачата!
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ако е истина значи има минимално подобрение! Айде сега да почнат и с колите на депутатската и президенстската охрана.
12
0
 
19
 
! Отговори
Дид преди 5 години
А в Търново кога?Пред РДВР на автобусната спирка от години всеки ден са паркирани лични автомобили на служители на дирекцията!ДОКОГА за тях ще може без глоби,паяка да е сляп и със затворени очи,а за обикновения гражданин солени глоби???ДОКОГА?
11
2
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
то от тия уяждания сме на това ниво место да гонят истинските престъпници се занимават с кокошкарски работи е затова няма да се оправим гледа това което му кажат
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бих могъл да кажа, че велинградски полицаи специално са корумпирани, но са страшно нвеъзпитани и груби спрямо гражданите, направо обиждат, ругаят и т.н. Що се касае до Рогачев са ми разправяли, че и с местните мутри във Велинград доста се е заяждал, за да не паркират дето си искат. Та има позитивно нещо, но няма как да бъдем напълно доволни, малко отношението трябва да се пооправи.
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей това е новина! Нещо ново което едва ли ще се повтори скоро
8
0
 
9
 
! Отговори
Гюро Кюмюро преди 5 години
Пишлемето явно няма връзки, не е човек на някой, което също е добра новина по някакъв начин.
7
1
 
12
 
! Отговори
65 преди 5 години
О,чудо !
6
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега колегите му, ще му оправят акта. Всеки един знае как става това. Тази седемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари има една единствена задача и тя е да осигурява комфорта на банкянския, или който и да е там, докато имитират дейност.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото има сигнал! Иначе скандал! Хо това е И самопризнание за някаква полицейска инвалидност.....!
4
3
 
11
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
я ти да видиш!!!!!ама да не става въпрос за някоя друга държава ? сигурни ли сме че няма объркване?или е просто отмъщение между колеги които си имат зъб един на друг за нещо отпреди?дали не следва отмяна на глобата от шефа ?
3
3
 
11
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
а заптието, дето върна пищова на онова нещо на летището, заедно с него в панделата- кога?
2
2
 
20
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
хахахахахаха...дали?