Мъж застреля куче с пушка. Той си ходил, то го лаело!

Инцидентът станал в пазарджишкото Алеко Константиново
10 дек 2018 21:10,
35
Мъж застреля куче с пушка. Той си ходил, то го лаело!
Снимка: архив "Булфото"

Мъж, застрелял с въздушна пушка кучето на съсед, е задържан в Пазарджик, съобщиха от МВР.

Случката се разиграла в петък вечерта на улица в село Алеко Константиново.

Още по темата

41-годишният В. Д. се прибирал със съпругата му към дома им, когато кучето на съседа му И. П. изскочило пред тях на улицата и започнало да ги лае.

Това вбесило Васил, който след като оставил жена си в къщата им, взел от там законно притежавана пневматична пушка и прострелял животното. В резултат на това кучето е починало.

Извиканите на мястото полицейски служители от Пазарджик, са иззели пушката и са задържали нейния притежател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Далеч не всички кучета са толкова мили,, като това на снимката.
23
3
 
11
 
! Отговори
Бай Гого преди 5 години
Не знам на какво налитат животните, не знам дали този човек утре може да простреля друг човек!!! Знам само че е жалко, толкова пари се пилеят за организации и органи, защитаващи правата на животните, а в същото време на хората им се налага да се оправят сами с опасни твари и техните стопани. Как може да разсъждавате така? Човека е застрелял кучето, а е трябвало да застрелят безхаберния му и безотговорен стопанин. Можело утре да простреля някой??? Ами можело е и кучето да изяде някое дете!!!
22
0
 
8
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
Ох...Не е баш така.Полицията не лови кучета, тя ме защитава. Така че се обажда на кучкар и идва макс бързо, за да ме защити. Може да застреля кучето, ако е много агресивно. А собственика плаща всичко. И кучкаря. И туй струва скъпо. Много скъпо.
21
3
 
16
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
Както се сещате аз не живея в Бг.Ако ме лае куче дигам телефона на полицията и ги питам кво да правя. Те ми дават съвет да се кача на дърво и до 5-10 мин идват. Хаащат кучето и ако няма нашииник - в приют. Ако има - собственика го глобяват и плаща идването на полицейската кола.Идването на колата е около 200 лева, а глобата е към 300. Туй е първия и най-лек вариянт. Иначе има рецидив и един куп други неща. Ако два-три пъти и различни хора се оплачат могат да го задължат да махне кучето и много$
20
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елементарно, защото няма никакви доказателства за това, че се е отбранявал. Просто се е прибрал, взел си е пушката, излязъл е отново и е разстрелял куче. Да видим какво ще предложат съдилищата като обяснение.
19
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, защо го задържат, човека се отбранява. Тия песове дотегнаха на всички. Много добре е постъпил. Значи в кланицата може да се трепат "хуманно" ***, а тука тва било нехуманно. А, недейте така.
18
6
 
18
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Мен редовно ме гонят кучета спускащи се на пътното платно и застрашаващи движението.Аз съм с велосипед с дисаги и захапване за тях ме дисбалансира опасно!Захапван съм за обувката,глезена и прасеца. Тогав носех странни дънки с двоен плат отзад до коляното. Това ме запази но имах страхотна синина и куцах близо месец.Веднъж ме захапа само за панталона едно куче на тротоара и се прибрах така с раздрани панталони.Случи се на обрасъл с трева и занемарен тротоар. По него не минава никой и кучето се
17
14
 
17
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Хаха неандерталците били и тънкообидни :) Нали знаете, че в сравнение с вас някои хора са постигнали много повече от миене на чинии. Ама всъщност няма как да знаете. Утре на улицата тоя "мъж" като реши, че сте го погледнали накриво и ви отстреля и вас, тогава ще видим дали ще сте толкова отворени.
16
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом и миячите на чинии започнаха да правораздават в коментарите, значи държавата е на прав път!
15
7
 
21
 
! Отговори
гражданин преди 5 години
При партия герб е така нито сме свободни нито има демокрация *** и кучетата имат повече права...............
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дреме ми, къде живееш! Добре, че сме се отървали от теб.
13
11
 
36
 
! Отговори
Мегавъзмутен преди 5 години
Защо собственикът на кучето не е задържан заради безотговорното си поведение? Причинил е най-малко стрес и реална заплаха за здравето на своите съграждани. А човекът, който е защитил семейството и в последствие останалите хора на улицата е задържан и сочен като виновник? Докога ще органите ще разсъждават първосигнално? Това не е никаква справедливост! Вместо благодарствено писмо от кмета, човекът е арестуван. Made in BG.
12
30
 
2
 
! Отговори
българ преди 5 години
И мен една котка ме замялка и и одрезах главата и я сложих на коткарката къдет ги храни пред вратата
11
38
 
22
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Точно заради хора, които са писали повечето коментари тук, не живея в БГ вече. Прости, ***, та вдлъбнати неандерталци, за които е нормално някой да стреля, щото го залаяло куче. Утре може тоя да се издразни от дете. Така ли се решават проблеми? Заслужава да лежи в затвора, че да му дойде акълът. Но разбира се в БГ това няма да стане и затова още такива *** ще се изявяват.
10
22
 
1
 
! Отговори
baiko ne e e преди 5 години
kyIMAM JMAM KY4E KOETOO IMAM KY4E KOETO ME OBOJAVA NO ZA SASEDITE E YBIEC 4eto si e ky4e ima past ysta kato dejva i ne se znae koga 4e se 9dosa TOVA E JIVOTNO
9
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комшии са ми кучето е питбул и много лошо лае и напада всичко квот се движи
8
4
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Добре, че куче с пушка не е застреляло мъж.
7
1
 
45
 
! Отговори
Плъхозащитник преди 5 години
До бай ганюГаню, не изопачавай истината. Според текста, В.Д. се прибирал със съпругата си, когато "кучето е изскочило пред тях на улицата и започнало да ги лае." НА УЛИЦАТА!И никъде не пише колко голямо е кучето и дали е безопасно.
6
16
 
43
 
! Отговори
WTF преди 5 години
Добре е направил.
5
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бай ганюЧукча не читатель - чукча писатель. Излязло е на улицата и ги е облаяло. Оставаше да чакат и да ги захапе и тогава да се жалват в съда.