Бонуси в МВР, но... само ако останат средства

Ако има, ще се разпределят равномерно, обясни Маринов
12 дек 2018 20:37, Петя Славова
16
Бонуси в МВР, но... само ако останат средства
Снимка: архив, Булфото

Вътрешният министър Младен Маринов заяви пред медиите, след участие в правна комисия, че при приключване на абсолютни всички плащания за персонал в бюджета, това което остане ще бъде разпределено равномерно между всички служители в МВР. Той обаче допълни, че не може да се ангажира със сума, тъй като още не е приключил периода за изплащане на възнагражденията за декември месец.

Министърът коментира гласуваното от МС днес предложение директорът на Столичната полиция Ивайло Иванов да бъде назначен за главен секретар на МВР, като каза, че това се случва чак сега, защото е трябвало да се стигне до кандидатура, която да е съгласувана със съответните институции според процедурите. Като отбеляза, че тя е съгласувана с държавния глава, Маринов не обясни кой ще оглави столичната полиция ако Иванов бъде назначен за главен секретар.

Той каза още, че след несъстоялата се миналата седмица среща между МВР, прокуратура и Министерство на правосъдието за условията в арестите и затворите, няма информация за организирана нова такава по въпроса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: МВРбюджетбонуси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХаяскоВ МВР има пенсионери под 50 гоини!!!!!!!!!!
10
10
 
4
 
! Отговори
Спасение дебне преди 5 години
Ааааа, ще останат, ако ли не ще излязат с хранилките за да си съберат. Ще наглобят бедният изстрадал народ и бонуси ще има за всички от сърце.
9
11
 
4
 
! Отговори
Горанов и кръстника преди 5 години
Ние данъци плащаме а те си раздават бонуси. От какво да останат пари, ако останат ги върнете на данъкоплатците. Не ви даваме пари за да си раздавате бонуси.
8
0
 
13
 
! Отговори
МФ преди 5 години
Стига сте се занимавали с бонусите в МВР, по-добрежразучете бонусите в м-во на финансите. Бонусите там са фантастика. Средно се пада по 880лв, но някой взиматжпо 400, дриги по 1400. Днес излезе и числения състав на МФ, ат е 12215. Но има ръст на заетите в самото м-во.и там няма съкращения. А там е стрешен бардак. Още от времето на"Мони, цункай Джиджи"
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как нема за полицията да нема. Ще има и то от сърце. Справиха се с протестите, предупредени, глобени и пр всичко вече тиха , никой не вдига глава. Отделно глобички по план - коленче, светлинки, акцизни стоки , не моеш да си занесен на децата по 2-3 л. домашна ракийка на Коледа , спират и полиц. проверка и глоба и разкарвания. Как за такава полициа нема да има бонуси. Ще има и от сърце.
6
2
 
6
 
! Отговори
Ушко преди 5 години
Че останат ,че останат...
5
5
 
16
 
! Отговори
крАСАВци преди 5 години
МВР и съдебната система са така пропити с корупция ,че не капе ,а цвърчи.Пък за обикновения редови ушак няма парче от баницата и оревява орталъка ,но и нищо не върши за повече.
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази банда шкембеливи рушветчийстващи копанари на държавна хранилка, се занимава с всевъзможни престъпления, рушвети, ***, дрога, оръжия, каналджийство, примерите са безброй и се крепи на десетте процента честни и доблестни полицаи, които изнемогват сред тази седемдесет хилядна орда потомствени крадци и накрая бонуси. Та то няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ полицай.
3
5
 
17
 
! Отговори
Хаяско преди 5 години
Ами не се пенсионират на 30 години, Ами някъде към 54-55?!? И ако погледнеш бонусите, които са си раздали разни министерства, агенции и прочее държавни структури, в които над 80% се "трудят" столичани, ще ти светне, ама надали, анонимко калпав...
2
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бонус за какво? Че са замязали на *** ли? Угоени шопари, негодни за нищо!Безполезни толупи, по цял ден слухтят във Фейсбук, Вайбър и Месинджър, слухтят, *** и чакат превилегии, 20 заплати и пенсия на 30 години, срамота!!!
1
11
 
19
 
! Отговори
Ъъ преди 5 години
Ужас!Не стават за нищо