Фирмата с кетъринга на натровените деца: Чисти сме!

Ресторантът пък отрича проблемът да е при тях
18 дек 2018 19:56,
17
Фирмата с кетъринга на натровените деца: Чисти сме!
Снимка: Reuters

Фирмата, доставила кетъринга и двете вечери за празненствата на учениците от варненската езикова гимназия "Йоан Екзарх", е "Сладки изкушения", пише "24 часа".

Още по темата

По-рано днес стана ясно, че близо 70 деца се натровиха на коледно парти в морския град. Деветокласниците от гимназия празнували на 15-и и на 16-и декември в едно и също заведение.

Според персонала му, обаче, не е ясно дали децата са се натровили от храната. От ресторанта твърдят, че от години работят с тази фирма и досега не е имало никакъв проблем.

Хапките, които са сервирани по време на двете вечери, бил с луканка, кашкавал и сирене, шунка, млечен мус, имало е и негърчета. Сервирано е в пластмасови чинийки, пластмасови чаши и пластмасови прибори за еднократна употреба.

Те ще изкачат резултатите от взетите проби и на персонала, и на храната, но са сигурни, че при тях няма проблем и фирмата за кетъринг също е чиста.

"Децата в момента са добре, назначени са всички проверки", каза началникът на РЗИ Варна д-р Дочка Михайлова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
пффф преди 5 години
Бе хора, 70 деца едновременно са се натровили, след като са яли едно и също нещо, на едно и също място, в 2 поредни вечери и пак твърдите, че не е при вас проблемът, а са се натровили другаде... Да бяха 1-2 да го кажете, ама това са 70.
12
0
 
4
 
! Отговори
до всички преди 5 години
родители,училищно ръководство ,покажете на тези деца че трябва да си търсят правата и да не се задоволяват само с някакви платени резултати от хеи ,ако сега се научат че няма смисъл да се борят ,какви хора ще станат,не може да са си платили за почерпка а те да ги тровят,не може да ги нарича главен готвач на тейти че са алкохолици и наркомани,касови бележки има ли,как така и те са опитали от почерпката -ами това да не е фидел кастро че да опитваш от храната
11
0
 
2
 
! Отговори
Политик преди 5 години
И ние сме чисти
10
0
 
6
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Луканка, шунка и млечен мус - там е разковничето, може ли на дете да дадеш луканка, някаква елементарна хранителна култура спазвайте бе хора.Действително фирмата може да не е виновна, ако са сложили в луканката прословутото говеждо замразено изкупено от БГ фирми за 25 цента килото, нищо чудно.Защо не направиха плодова, зеленчукова салата и фреш сокчета?
9
1
 
5
 
! Отговори
учител преди 5 години
Това с алкохола са пълни глупости.На две трети от децата родителите си ги прибраха лично до 10 часа. Симптомите на децата се появиха повече от 24 часа по-късно. Очакваме да научим каква е причината, но категорично е свързана със заведението.
8
5
 
3
 
! Отговори
Елена преди 5 години
Алкохолът, който са пили е бил менте.
7
2
 
6
 
! Отговори
ХЕИ преди 5 години
Нищо, ще намерим за какво да ви глобим.
6
0
 
3
 
! Отговори
Владимир Зидаров преди 5 години
Комунистите са били.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека проверката да е тройна! Ако се установи само един бацилоносител във веригата, един продукт с опасни бактерии - зашеметяваща глоба и печат с червен восък на вратата за 6 месеца! Махмурлук - глUпости!
4
17
 
6
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
Еми може и да си внесли някакъв алкохол менте и да казват, че ги боли корем, за да си мислят родителите, че е от храната и да не ги разберат. И ние, като малки правехме така понякога в 9-10 клас. При хр. натравяне обикновено симптомите се появяват до час-два, а не след 12 часа. По скоро прилича на махмурлук.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Репортнари сте за расизъм!
2
0
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Савле, Савле... Каква е тази расова дискриминация от твоя страна? Правилната дума е "афроамериканчета".
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както винаги няма виновни. Виждате ли сега сами са се натровили 70-те деца ...Хаха всички са света вода ненапита ... БГ бизнеса е за смях.