Заради хазарт: Мъж се запали в колата си и... изгоря

Служител е в обменно бюро и бил открит овъглен
18 дек 2018 17:00,
43
Заради хазарт: Мъж се запали в колата си и... изгоря
Снимка: Булфото

36-годишният Манол Стоянов от Тервел е открит овъглен в автомобила си, в началото на декември. Стоянов е работел в местно чейнджбюро.

В началото на декември, неговата колежка отива на работа и открива, че в служебната каса липсват около 30 хиляди лева и над 1000 евро. Няма следи от влизане с взлом, вратата също не е била разбита.

Тогава жената е подала сигнал в полицията и след като органите на реда не откриват 36-годишния мъж, го обявяват за издирване.

Няколко дни по-късно овъгленият му труп е открит в тервелското село Войниково, пише "24 часа". По случая са образувани две досъдебни производства – едно за кражбата на парите и друго за смъртта на Стоянов.

Основната версия, по която работят разследващите е самоубийство, като един от вероятните мотиви е фатално увлечение към хазарта, последвано от сериозна задлъжнялост. По думите на окръжния прокурор, по трупа няма данни за насилствена смърт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: мъжхазартпари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Тервелчанин преди 5 години
Абе хора, това момче не беше пристрастено към хазарта.Проверете.
39
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До МарияПо-зле е от наркомания.Хазарта е най-силната зависимост.Лошото е,че се рекламира като нещо което ще ти оправи живота!
38
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Абе какво стана с забраната за реклама на хазарт?!От брюксел дадоха зелена светлина по проекта и всеки си трае!Обърнете внимание,че на всеки 20ми ни рекламират я тото я литария я 7777!Айде стига вече разбрахме как се играе и какво се печели няма нужда от повече!Деца виждам всеки ден да търкат талони,а вчера пред тотото в квартала се бяха наредили 5-6 ученика да пускат фишове!!!Показването на печеливши от тая схема кара другите да играят и да се надяват!Симеонов ако спре това ще гласувам НФСБ
37
0
 
2
 
! Отговори
Тервелчанин преди 5 години
И защо не е направена аутопсия на Манол Стоянов?Защо е погребан на следващия ден след намирането на тялото му?Толкова ли бързо патолога е стигнал до извода, че това е самоубийство?
36
0
 
1
 
! Отговори
Тервелчанин преди 5 години
Манол не беше комарджия.Не би сеи самоубил Не би и откраднал пари.Просто е видял нещо , което не е трябвало да вижда.А и там където работеше не беше чендж бюро, а фирма за бързи кредити.
35
0
 
6
 
! Отговори
Вики преди 5 години
Какво е станало след един часа никой не казва. Едва ли след като си бил с приятели ще отидеш някъде с колата, ще се вържеш и ще се запалиш. Говори се, че в Силистренско има още едно момче, запалено по същият начин. Така се говори. Ако е вярно значи пак е потулено. Бандитска държава! Писна ни от мутри!
34
0
 
4
 
! Отговори
Вики преди 5 години
Само факта, че две седмици никой не обели и дума никъде по случая е красноречив. Опитаха се да го потеглят.Целият град се чудесен защо никой нищо не пише. Че е убит е ясно като бял ден. В профила му има клип как пътува към Тервел от посока Добрич. В неделя след обяд към 17 часа. По думите на баща му вечерта до късно са били в тях с приятели. Човекът ги е чул за последно около един часа и е заспал. На сутринта колежката му с баща си е отишла в тях да го търси. Той казал, че го няма в тях.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тото тото,взе ми палтото
32
0
 
2
 
! Отговори
поуката каква е преди 5 години
Един тръгнал да търси най-големият,комарджия,посочили къщата му.отива тоя и му звъни,излез разбрах че си най-големият комар.Не мога,защо не можеш да излезеш,защото съм ГОЛ
31
0
 
19
 
! Отговори
СОБСТВЕНИКА НА ЧЕЙНЧ преди 5 години
МУ НАРЕЖДА ДА ВЗЕМЕ ОБОРОТА И ДА СЕ СРЕЩНАТ ДА МУ ГО ПРЕДАДЕ.СЛУЖИТЕЛЯТ СТАВА НЕУДОБЕН ЗАЩОТО ИМА ЛОШИ КРЕДИТЕ И СОБСТВЕНИКА СИЛИСТРЕНСКОТО КУЧЕ ЧРЕЗ ЗАПИСНА ЗАПОВЕД МУ ГИ ПРИПИСВА НА НЕГО.ПОСЛЕ *** ОБЕВЯВА КЕАЖБА УБИВА МОМЧЕТО ЧРЕЗ ГРУПАТА ЗА РЕКЕТ И ВЗЕМА ЗАСТРАХОВКАТА РЕАЛЕН СЛУЧАЙ НА ПЛИТКОИМЕН НЕКАДЪРНИК.УЖ ЧЕ ИЗЧЕЗНАЛИ ПАРИ А СИЛИСТРЕНЕЦА ДЪРПА ОТ ЗАСТРАХОВКАТА.....ПАЛЯТ ЖИВИ ХОРА ПОЛИЦИЯТА Е СЪУЧАСТНИК ПРОКУРОРА СЪЩО РАСЛЕДВЙТЕ ГИ!
30
6
 
7
 
! Отговори
Мария преди 5 години
ТОВА Е СЕРИОЗНА ЗАВИСИМОСТ,ПОЧТИ КАТО НАРКОМАНИЯ, НАШ СЪСЕД С ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ ПРЕДИ ГОДИНИ СЕ ОБЕСИ.
29
0
 
8
 
! Отговори
Страх мн страх преди 5 години
Страхът да бъдеш бездомен е огромен. Чух че цял подземен град с цяла армия бездомни се крият под краката ви в София. Кат някви плъхове са. Между тях избягали затворници които са обявени за издирване и никой не ги е хванал. Може би Радослав Колев на Пелов партньора се крие точно там.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самозапалили са го момчето...
27
1
 
6
 
! Отговори
иван ментора преди 5 години
Абе хора за младост кметицата викате че не е виновна ама ето че след половин година се явиха записи и при тоз самоубииствен акт няма лъжа и измама ако не вервате може да се намери един свидетел кво толкоз
26
0
 
25
 
! Отговори
. преди 5 години
Егати наглите типове. Как ни представят Убийство, като самоубийство.
25
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам ,защо си мислите ,че ядем сеноооооооооо!
24
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите взеха урната с праха на чичо Тошо и в института по криминалистика на секундата направиха заключение, че "НЕ Е ИМАЛО НАСИЛСТВЕНА СМЪРТ!".
23
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И как от овъглен труп се разбира, че е нямало насилствена смъpт?Това за патоанатом става ясно при изследване на кости (ако се видят счупени или наранени от остриета и други предмети), ако месата са овъглени, техните (мускулните) наранявания НЯМА как да бъдат пълноценно изследвани. Кръвта също може да се изследва, но до определена степен. При пълно овъгляване почти няма как, просто защото не остава материал с нужните качества. А за сериозни изследвания се иска време, което нашите слабаци нямат.
22
0
 
24
 
! Отговори
lol преди 5 години
смятайте обаче колко са се самозабравили във властта, след като смятат, че могат да пуснат толкова нелепо оправдание на видимо престъпление и да не им пука, че някой може да задава въпроси? самозапалил се в кола? а случайно да се е потопил и в киселина преди това? а да е оставил и бележка - 'не е Гошо'?
21
1
 
37
 
! Отговори
Плуват ли корабчета преди 5 години
Да, точно това ще избера за да се самоубия - възможно най-мъчителния и болезнен начин, а и несигурен.. Е.б.а.т.и полицията!