Кърджалийската майка - убийца на бебе е задържана

Предстои родилката да бъде разпитана пред съдия
19 дек 2018 18:23,
41
Кърджалийската майка - убийца на бебе е задържана
Снимка: архив "Булфото"

Майката на бебето, открито в източеното днес Водно огледало, е под полицейска охрана в кърджалийската болница. Това стана ясно от официално изявление на пресцентъра на МВР в Кърджали.

Още по темата

Жената е задържана с полицейска заповед за 24 часа. Тя е на 27 години, многодетна е, и досега не е попадала в полезрението на полицията.

Сигнал, че млада жена е потърсила помощ след раждане е получен в районното управление на полицията от медици във вторник следобед.

Те съобщили, че в болницата е постъпила 27-годишна родилка, но без бебе. Незабавно са организирани полицаи, които започнали издирването на новороденото.

Направени са претърсвания в района на Водното огледало, където по-рано през деня е била забелязана 27-годишната жена. Наложило се е в сряда сутрин, към 8:30 часа, да бъде източено Водното огледало. След няколко часово претърсване по коритото на река Арда трупът е открит в района на квартал "Възрожденци".

Тялото е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина на кърджалийската болница, за да се изяснят какви са причините за смъртта.

Образувано е досъдебно производство под наблюдението на районна прокуратура и работата по случая продължава за изясняване на всички обстоятелства около това дали става въпрос за престъпление или инцидент.

Предстои родилката да бъде разпитана пред съдия. Според медици тя е в добро състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
до номер 8 преди 5 години
Пипи, дълго чорапче, имаш ли действащо сиво вещество в черепната си кутия?!
11
0
 
2
 
! Отговори
Тиня, дълбока тиня преди 5 години
Моля, не назовавайте това извратено подобие на човек с думата "МАЙКА"... Такива като нея трябва да бъдат кастрирани, да не кажа - убивани...
10
1
 
2
 
! Отговори
От кой век е таз? преди 5 години
Използвайте предпазител на онзи там долу. Всеки божи ден се убиват по 70 деца чрез аборт. Така е като го практикуват без предпазител така ще е. Сега тази сигурно си е мислила да не прави аборт и да го роди и да го изостави. Що за хора са тез. Като не искаш дете има специални хапчета които жената трябва да пие преди да прави деянието без мъжа да използва презерватив. Вие гледахте ли реклама. Когато правите секс използвай дурех. Това е.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хан КрумЕ,е........
8
12
 
3
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Коментирате без да знаете.Влезте в нейните обувки и живейте нейния живот.Тогава хвърляй те камъни Но само който е безгрешен.Такъв няма освен Господ.Че журналистите хич ги няма това е факт.Моля Ви бъдете по интелигентни от съвременните "образовани"журналисти.
7
1
 
1
 
! Отговори
АсанкУ преди 5 години
Ко каза брадчед?
6
3
 
0
 
! Отговори
АсанкУ преди 5 години
Тук много братчеди коментирали бъ.Белкем да бешИ грЪмотнУ.
5
0
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Кой ще гледа сега седемте деца на убийцата?
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България е ***, но и Турция е същата ***. Вижда се че сме били турска колония, прихванали сме им манталитета. Ако бяхме 5 века под немско робство, а не турско, сега щяхме да произвеждаме автомобили и да имаме тежка индустрия, а не да мааме кючеци по дискотеките.
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Годините на туркинята са написани а името НЕ
2
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тя има 6 броя -4 инвалида и 2 може да са нормални.Доход на месец 2-3 хиляди.
1
2
 
10
 
! Отговори
гюзелишаматюркче преди 5 години
Ужас!