Бургаски самурай глобен с 1000 лв. – вее си меча в общежитие!

Пияният младеж заплашвал състудентите си
Обновена: 16 яну 2019 16:47 | 16 яну 2019 16:15,
21
Бургаски самурай глобен с 1000 лв. – вее си меча в общежитие!
Снимка: Reuters

Само с глоба, но без изтърпяване на наказателна отговорност, се размина бургазлия, вилнял със самурайски меч в студентско общежитие, съобщиха от пресцентъра на съда, пише "24 часа".

Случаят е от 1 ноември, 2016 г., но едва сега районният съд в Бургас постанови административно наказание глоба в размер на 1000 лв. за подсъдимия Стоян С.

Малко след полунощ на 1 ноември 21-годишният тогава младеж нахлул в студентското общежитие на държавния университет "Проф. Асен Златаров" в бургаския к-с "Славейков". Видимо пиян, Стоян развъртял еднометров самурайски меч с дължина на острието 73 см. и започнал да блъска силно по вратите. Най-агресивен бил пред стаята на студентка на 7-я етаж в общежитието, която в този момент имала гости. На нея въоръженият мъж крещял "Ей, кучко, боклук, излизай". Тя обаче не му отворила. Тогава пияният младеж се разкрещял по коридора и започнал да вика "Мишки, няма да ми се правите". Пред шашнати студенти Стоян нареждал "Недей гледа, ей сега ще дойда при теб и ще видиш какво ше стане".

След като е бил задържан, срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство, той е  с чисто съдебно досие, уточниха от пресцентъра на съда. Освен глобата, Стоян С. трябва да плати и разноските по делото.

Решението на районния съд може да бъде обжалвано пред окръжни магистрати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Е, браво написали сте името правилно, преди известно време колежката ви небезизвестната Джесика Вълчева написа СамОрайски меч :)
15
1
 
20
 
! Отговори
Кръвожаден веган преди 5 години
Първо, студентката не му е отворила, второ съда го глобява. Срам.Неписаният кодекс на честта на самурайте- Бушидо, повелява да си направи "сепуко" за да спаси честта си, или каквото там е останало от нея.Аре, бургашки батка- вади пак меча и давай да те видим, къф си "самурай". Мишок!
14
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 5 години
Бургаски рогоносец със самурайски меч. Селски нрави!
13
0
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
И тая простотия съдът я е размятал от 2016 до 2019 год. Тия се пребиват от работа ... Колко ли щеше да се търкаля ако беше порязал някого :)
12
0
 
7
 
! Отговори
БГ преди 5 години
КАКЪВТО САМУРАЯ ТАКЪВ И МЕЧА...РОМНИН ОТ КВ.МЕДЕН РУДНИК,РАЗМАХВА КЪСА ХУРКА,ЩОТО И ДРУГО МУ Е КЪСО,А ТАМ НЯМАШЕ ЛИ СЕЛЯНИ ОТ КУИЛОВО ДА УЧАТ ТА ДА МУ ТЕГЛЯТ ЕДИН БОЙ ИЛИ ДА МУ СЧУПЯТ СТОЛА В ТИКВАТА
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние едно време друго развявахме из общежитията.О времена....
10
1
 
7
 
! Отговори
До Jon преди 5 години
Къде в материала пише, че е било катана? Като си ровил в нета, явно е било съвсем повърхностно. Видовете японски мечове са много и с различни имена през вековете!
9
2
 
26
 
! Отговори
Язека преди 5 години
Самураите охраняват господаря си...тоя ще да е бил по-скоро ронин.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ауу аз докато бях студент това нямаше да го направя, някой колеги се бяха въоръжили и с по далекобойни нещица и току виж попаднеш на грешната врата в грешната ситуация...
7
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Първо никъде не пише че е студент,и второ как така реши че не трябва да учи.По добре да учи отколкото да си върти мече из опщежитията
6
13
 
0
 
! Отговори
Jon преди 5 години
Какво толкова станало пък и това е от късите японски мечове. Стандартен японски меч катана е с дължина от 95см-120см ,а само острието 70см.
5
2
 
8
 
! Отговори
а преди 5 години
абе не си е развявал японския кухненски нож а другия....:)))
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е пак като не е обезглавил някой добре.
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българските самураи не са като японските
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някакъв вариант да го изхвърлят от университета, общежитеито и да няма право повече да получи висше образования няма ли?
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не носи на пиене явно момчето...