17-годишната: "Открадната" или похитена?

Екатерина Георгиева е в неизвестност от 6 януари
17 яну 2019 07:30, Александър Попов
52
17-годишната: "Открадната" или похитена?
Снимка: МВР

Полицията в Сливен обяви за издирване 17–годишно момиче, чието семейство живее в горнооряховското село Писарево.

Издирването е предприето по молба на майката на на Екатерина Стоянова Георгиева.

Високата 160 см русокоса и синеока девойка е в неизвестност от 6 януари. По телефона кметът на Писарево Ахмед Мустафов обясни, че тийнейджърката била грабната от улицата посред бял ден от трима мургави младежи, които я напъхали в автомобил и отпрашили в неизвестна посока.

Още по темата

Екатерина учила до преди няколко години в местното училище, после уж отишла в Горна Оряховица. Родителите й са калайджии, пристигнали в Писарево от ямболските села.

Източници твърдят, че преди две години тийнейджърката била дадена за съпруга на калайджия от община Твърдица, роднините му платили бабахак от над 40 000 лв.

След време обаче двата рода се изпокарали и родителите на Катя си я прибрали обратно. Предполага се, че "отвличането" е станало със съгласието на момичето, което след три месеца ще навърши пълнолетие, пише "Монитор".

От прокуратурата  са образували досъдебно производство след като обявената за издирване не е била намерена на адреса на доскорошния си съжител, с когото нямат сключен граждански брак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: МВРиздирване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Професор Столипиноф преди 5 години
Ако чужденец прочете заглавието ще се шашне. Но ние знаем разликата.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази си е бегАла и са си я взели обратно ;)Етносът щом продаде - купувачите веднага си прибират стоката. Ако младоженецът е десетина годишен, тя е булка на тате, на бате...Баща й ще отнесе големия бой, но какво да се прави - ТАРДИЦИИ
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Културни особености
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
т.е на 15 е била продадена от родителите си, което се води за наказателна отговорност:- трафик на хора- склоняване към проституцияи още много други. ако имахме нормална държава виждам едни 2х10 годинки от страна на тези добри родителиот страна на купувачите виждам 5 годинки минимум ако е първо провинение.
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимния преди 5 години
17-годишната: ПРОДАДЕНА . БАЩАТА Е ПОЛУЧИЛ СОЛИДНА ПАЧКА ЗА РОДНАТА СИ ДЪЩЕРЯ .... КАКТО И Е ПРИЕТО В ТАЗИ ЕТНИЧЕСКА ГРУПА . ... А после решил че може да я продаде пак . Явно парите са били изпити набързо и вместо да се мори да прави нова дъщеря , че и да я чака да порастне , направо е отишил и си я е взел от купувачите ..И ТАКИВА ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ И КАК УВАЖАВАЛИ СЕМЕЙСТВОТО . А ДЪРЖАВАТА СПИ .... или не и пука ...или така и е изгодно .
12
0
 
26
 
! Отговори
Един преди 5 години
"Предполага се, че "отвличането" е станало със съгласието на момичето" Амчи така де, почти на 18 и още не е виснала на врата на социалните за детски на 2 - 3 чaвeта - тва си е чиста загуба.
11
0
 
21
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Мда, наистина не е редно да се смесват турски и ромски обичаи! Иначе ако имаше държава, всичките замесени и в "продажбата" на човек и в отвличането трябваше да са в затвора, да работят, а парите са отиват в някое семейство/дом където това непълнолетно момиче да има шанс да учи и да стане нормален човек като порасне! А не на 17 да има по-натоварена житейска биография от повечето 40-години (два брака са това)!
10
0
 
18
 
! Отговори
odpo преди 5 години
Продадена като *** за разплот. Сега я отвличат и съм убеден, че вече е продадена за сексробиня някъде на запад!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По сценарий на "Мъжки времена" и "Кавказка пленница"?
8
0
 
21
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
До Гoшу от пост 7Прав си на 50 %. Та, значи бабахак освен пазарлък означава и законно исков налог на фамилията. Този налог /сумата/ зависи колко сой/оправна /е девойчето. Ако всеки ден носи по 200-250лв. от кражби си е много добра.Ако не може и 50лв ,грозна и несръчна ,то направо си я връщат на родителите и си искат бабахака със законната лихваПиша това,защото наскоро един българин завършил банково дело в Прага бе смаян от способностите да изчисляват лихвения процент/от фейса/
7
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четете история и етнография, бургуджии, калайджии, к0панари са общности с много богати обичаи и се разграничават от ... дето обръщат кофите пред блока
6
2
 
15
 
! Отговори
калайджия? преди 5 години
И тази професия отиде в историята
5
3
 
24
 
! Отговори
Що е туй? преди 5 години
Родителите и са калайджии... Ко ше рече туй уа?
4
0
 
44
 
! Отговори
дърт преди 5 години
Нито е отвлечена, нито похитена, просто са си прибрали продадената им вече "стока".
3
0
 
58
 
! Отговори
. преди 5 години
Щом е "дадена" за съпруга на 15 години, дебелото лице на несправедливоста да се самосезира и родителите и плюс "жениха" в пандиза за 15-20 години и готово, конфискува се имущество за 40 000 лв. и се дава за образование на подобни индивиди, крадците на булки посред бял ден се залавят, бърза процедура, пандиз 30 до 40 години и проблема, този и подобни на него се решава завинаги !
2
8
 
29
 
! Отговори
директния преди 5 години
Абе мюсюлманите имат много изчанчени обичаи и мислене за свобода
1
3
 
19
 
! Отговори
директния преди 5 години
Мой приятел киурд ми е разправял как в Иран така спират и отвличат момичета ,спират слагат и качулка на главата вкарват я във автомобила и отпрашват в неизвестна посока :)