Пребити на светофара. Той с разбита глава, тя – без четири зъба

Причината за побоя станали неприлични жестове
Обновена: 18 яну 2019 18:44 | 18 яну 2019 17:30,
289
Пребити на светофара. Той с разбита глава, тя – без четири зъба
Снимка: Facebok

Млад мъж и приятелката му са били нападнати посред бял ден, докато чакат на светофар във Варна.

Инцидентът е станал преди два дни, а за побоя двамата потърпевши алармираха във Facebook.

Причината за жестокия побой се оказали неприлични жестове. Около 14:30 ч. на 16 януари Ивелин, приятелката му Катрин и още едно момиче спрели с автомобила си, за да заредят гориво на варненска бензиностанция. Тогава до тях спряла друга кола, в която се намирали четирима мъже.

Докато Ивелин бил на касата, за да заплати за зареждането, мъжете от съседния автомобил започнали да отправят неприлични жестове към Катрин, на които тя отвърнала.

Ивелин се върнал в колата и потеглил, без да подозира каквото и да било. На първия светофар, обаче, двата автомобила се засекли. Едно от момчетата вътре подвикнал на пострадалия, а той избрал да не обърне внимание.

"Каза ми: "Слез да ти сваля очилата". Не слязох, защото видях, че са четирима и нямаше смисъл да се бия с тях", разказва Ивелин пред "Дарик".

Тогава се разиграло преследване, в което "БМВ"-то подгонило колата на пострадалите Ивелин и Катрин в просължение на няколко пресечки. Отново на бул. "Васил Левски", но вече близо до Регионалната здравна инспекция, Ивелин и Катрин са нападнати докато чакат на червен светофар.

Стъклото на колата било счупено с метален бокс, а Ивелин бил издърпан извън автомобила. Биячите започнали да го налагат с юмруци и ритници, докато не изпаднал в безсъзнание. Катрин също е била ударена. Жената има избити 4 зъба.

След побоя биячите се качили в колата си и потеглили. Очевидци бързо отправили сигнал до властите, а извършителите са били установени. Оказало се, че четирите момчета, които са на възраст между 20 и 30 години употребяват наркотици. Единият от нападателите бил охрана на бизнесмен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ги гледам, да им теглиш боя без нищо да са ти направили.
218
0
 
2
 
! Отговори
ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА преди 3 години
Добре бе ! Ами защо още са живи тез четиримата ?
217
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не оправдавам побоя, но тези двамцата на снимката иначе симпатични люде как са могли сами да обезобразят лицата си? Тя с визия на магистралка а той на сводник.Какви са тези смешни вежди и да двамата а момата и джуки надула и изкуствени мигли лепнала-пълни карикатури.
216
2
 
1
 
! Отговори
бай Ганьо - бизнесме преди 5 години
бай *** - бизнесмен. Единият от нападателите бил охрана на бизнесмен.
215
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очи маслини, вежди гайтани..
214
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Долна лъжаЧовека яде бой,заради изписаната и *** мазмантия.Защото беше влюбен в нея., Защото е глупав
213
4
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
И тая *** е с четири избити зъба ? Я, пак ? Участвал съм в много свади завършили с бой и съм виждал хора с избити 1-2 зъба . Цялото лице е в сини отоци и около устата е като кайма . Зъби не се избиват лесно . А тая при 4 има само лека цепнатина на долната устна . Да не са я водили на зъболекар да и ги извади стерилно и с упойка в кабинета си че така добре изглежда ? И какви са тия нерешителни нападатели , дето не са ги подкарали още на бензиностанцията а са ги "гонили" по улиците ?
212
2
 
4
 
! Отговори
Попов преди 5 години
До АнонименЧетирима срещу двама. Това е. И жената е Човек стига с тия Старовремски Разбирания
211
1
 
5
 
! Отговори
А. преди 5 години
По 12 години на всякой от нападателти.Агресия е наказуема от всяка държава.
210
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки шофьор трябва да има под ръка по сериозно оборудване срещу такъв вид агресия. Никой не е застрахован и затова трябва да е подходящо въоръжен. Полицията може да си пее каквото си иска. Нашата държава не може да се справи с разбойничеството по пътищата. Наркоманията и разбойничеството се засилват.
209
2
 
1
 
! Отговори
А то ще излезе май.. преди 5 години
Както не се познават, може да се окаже, че истината е различна. Това с марките автомобили е смешно! Колата си е кола, хората са си хора :)А отделно, да не се окажат тези пазени бизнесмени, че всъщност те пазят някого или нещо :)
208
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвличат Ви вниманието за битови престъпления, а за КТБ - Василев е единственият виновен! За Пеевски да са писали нещо?! А и да знаете, че вече може да Ви задържат за 48 часа без да се разбира! Чешете си езиците... к'во било в Америка. к'во било в Русия, а в България к'во е не Ви ли писна да бачкате за хляба, а други да гребат със шепи от държавната пара?!
207
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, балъци спите ли, или си чешите езиците... мишки! Докато лапате мухите тъпите и напористите станаха милионери за сметка на Вас!
206
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В нета имаш спреичета всякакви, а от 2 години, заради глутниците бездомни кучета си нося винаги. За сега срещу хора не ми се е налагало да го ползвам.
205
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"неприличните жестове" са официалното и не толкова правдоподобно обяснение ....... Какво всъщност е станало, някой знае ли ?
204
3
 
24
 
! Отговори
ЛоШо преди 5 години
Аз отдавна имам сълзотворен газ. Така един път две пишлемета ме засякоха и отбиха от пътя. Почнаха да блъскат по колата... пръс пръс пръс ... двамата на земята, след което ги унижих публично ако ме разбирате .... да им е за урок
203
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво бе. Големи мъже са тия да се знае. Четирима срещу един, а те с бокс за всеки случай. Ей да бяха попаднали на някой...
202
6
 
22
 
! Отговори
серена преди 5 години
само свободната продажба на огнестрелно оръжие ще даде възможност за регулиране на напрежението.Верувайте ми.
201
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко това нямаше как да не се случи...
200
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БМВ не е марка автомобил. БМВ е манталитет.