Битите на светофар: Не познаваме нападателите, но бяха брутални

Ивелин и Катрин са удряни с бокс заради разменени неприлични жестове
19 яну 2019 11:33,
140
Битите на светофар: Не познаваме нападателите, но бяха брутални
Снимка: кадър Нова тв

"Не познавам нападателите ни, но те бяха брутални", разказва пред Нова тв Ивелин, пребит от четирима души на варненски булевард в четвъртък.

Още по темата


При нападението е атакувана и приятелката му Катрин, която е с 4 избити зъба.

Ивелин Илиев и Катрин са удряни с юмруци, ритници и метален бокс заради разменени неприлични жестове.

Биячите извадили Ивелин през страничния прозорец на колата му, а Катрин ударили с бокс, докато седяла в автомобила.

Свидетел на случилото се излизал от ресторант, когато видял как четирима мъже ритат падналия на земята Ивелин.

По случая е образувано досъдебно производство.

Ивелин и Катрин са категорични, че ще съдят нападателите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам кой с какво и кого е провокирал, ама жена да провокира 4-*** ? явно на тия IQ-то им сборно е 100. Да отгатна ситуацията, станало им е, за първи път от 3 години и са решили да удовлетворят нагона, ама са разбрали че няма да им се получи и от яд са скочили на бой.
103
0
 
0
 
! Отговори
from analog to digit преди 5 години
може ли някой изобщо да си представи какво ще ни сполети ако бежовите хукнат да учат за IT-та и преминат от аналоговите кражби към дигиталните.Интеграцията трябва да е с обратен и всеобхватен градиент
102
0
 
14
 
! Отговори
ДС преди 5 години
Няма значение кой е виновен. Има си върховенство на закона. Ние животни ли сме че да се млатим по улиците. Агресорите да бъдат сурово наказани и да послужат за пример на други. Това със саморазправата по улиците и където и да е било трябва да спре. Защо плащаме данъци и издържаме полиция ? На полицията това и е работата.
101
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето работех за инженер, създал във варненския радиозавод първата картечница, управлявана и насочвана от електронен датчик за движение. Било е през 80 - те години. Засекретена разработка е било. Аз го научих в края на 90 - те. Та, какво за български технологии по живково време? Имахме заводи за дискови и запаметяващи устройства, произвеждахме процесори, компютри, изчислителни машини и промишлени компютри... Сега имаме компоти и "велики" програмисти... И хардуер от великия Китай...
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Османската империя не е била турска империя. Османците са много различно племе от турците. Османците са били под 10% в османската империя, а турците са били към 90%. И са биле управлявани от османците. Та, за каква турска държава преди края на османската империя говориш? Все едно кюрдите в турция да говорят за турция като за кюрдска държава след време...
99
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 101България НИКОГА не е била империя, Карл Джераси (създателят на противозачатъчното хапче) е евреин роден във Виена с майка еврейка от Австрия и баща евреин роден в България.
98
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато управляват гробарите,ще ви бият и убиват както и където сварят,ще се гаврят със вас,това е положението,БСП и АБВ трябва да се върнат на власт!
97
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До TurkБългария е била втората европейска империя след Византия,със собствена култура и византийско образование,със собствена българска азбука и средновековна книжнина,със много учени,създали маса научни открития за света,включително и противозачатъчните хапчета,които ги пие жена ти са откритие от българин!Българите са дали много на света,а ти с какво си бил полезен,със злобата си ли?
96
2
 
8
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
До TurkОт 620 г до днес България винаги е била държава на българите, управлявана само и единствено от българи.Факт е че вие никога не сте имали независима държава, а винаги сте били под чуждо управление!
95
0
 
7
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
До TurkИмаш Браво. А сега да ги сравним с тюркските държави и империи за които ти говориш. Дай да видим и тях . Знаеш ли ги или когато са ги преподавали в училище ти си бил да береш джилязу.
94
9
 
5
 
! Отговори
Turk преди 5 години
"Но от тези 15 века, откакто има българска държава, колко века е била на българите хахаха.. -------- Винаги е била на българите! " Първа българска държава (681 1018)Византийско владичество (1018 1185) Втора българска държава (1185 1422) Османско владичество (1396 1878)Народна република България (1946 1990) (Руско Владичество)
93
2
 
7
 
! Отговори
Turk преди 5 години
А от 1990 насам Американско Европейско владичество ахахахахаха
92
5
 
4
 
! Отговори
Turk преди 5 години
"Хаха. Тъй ли ? Я ни просвети .Какви държави и империи сте създавали . Я кажи какво те е лъгал ходжата ."Първа българска държава (681 1018)Византийско владичество (1018 1185) Втора българска държава (1185 1422) Османско владичество (1396 1878)Народна република България (1946 1990) (Руско Владичество)
91
1
 
11
 
! Отговори
Су 34 преди 5 години
Но от тези 15 века, откакто има българска държава, колко века е била на българите хахаха..--------Винаги е била на българите!
90
0
 
3
 
! Отговори
то дъ райт гай! преди 5 години
ти написа: До 79 - ми ти описваш Цв.Цв. мо та мо!За Шестьорката се казава тралала та тралала, все пак уважение се иска- 3ти прогимназиялен клас е завършил сред ученици от 28 до 45 годишна слаборазвита мозъчно опорнодвигателна система
89
0
 
5
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
До TurkТова че не познаваш историята на турското племе и какви държави и империи е създавала си е твой проблем.---------------Хаха. Тъй ли ? Я ни просвети .Какви държави и империи сте създавали . Я кажи какво те е лъгал ходжата .
88
4
 
1
 
! Отговори
Turk преди 5 години
" 8 3До TurkНормално е да се чудиш, след като нашата държава е на 15 века, а вашата едва на 100-тина години." Това че не познаваш историята на турското племе и какви държави и империи е създавала си е твой проблем. Но от тези 15 века, откакто има българска държава, колко века е била на българите хахаха..
87
3
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
Все по европейско ще става ;) Това е влиянието на европейските ценности ;) А родните евродупитати как са ? Сигурно живеят зле у Банкя
86
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, к'во ни занимавате със "стабилността" в България, бе! Вижте какво става по света:Европа се готви за хаотичен Brexit. (Ужас!) :)... В транспорта, в търговията (Ужас!). :)Какво ще стане сега с гражданите на ЕС (от етноса), включително и българските "роми", "пребиваващи на острова"? (Ужас!) :)
85
2
 
9
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
на фона на тая новина искам да видя серж и плевенлиев прегърнати, да ни обесняват, как е в крим и как ще е след брекзит...