Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа!

Вебер: По-силни граници, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов
Обновена: 20 яну 2019 18:03 | 20 яну 2019 13:10,
188
Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа!
Снимка: БТА

Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа. Това пожела на националната конференция на партията нейният зам.-председател и кмет на Бургас Димитър Николов.

"За мен не е важно кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински съветник, а дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата и че имаме ясните планове да продължим да работим за тях", заяви кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Тя благодари на всички, които са помогнали на столицата да се развива.

Още по темата

"Днес ние сме изправени пред много силен противник - фалшиви новини и груби манипулации, които се коментират не само от политическите тролове, но и от политически лидери", отбеляза Фандъкова.

Кандидатът на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер направи видео обръщение към форума и заяви пълната си подкрепа за Бойко Борисов и ГЕРБ.

"По-силни граници и по-силна икономика, благодарение на ГЕРБ и на Бойко Борисов - точно това ЕНП предлага на Европа", заяви той.

"2019 е ключова година на избори - и за Европа, и за България. У вас ще се проведат европейски и местни избори. Това е страхотна възможност да покажем, че ние от ЕНП винаги сме близо до хората. Самият аз произхождам от малко селце в Бавария, което наричам свой дом. Но аз съм, освен това, германец и европеец", коментира Вебер, цитиран от "Фокус".

"Вие, в България, ни давате добър пример. Очаквам с нетърпение да се запозная с бъдещата ви програма и да се срещна с вас, при посещението ми е България като част от европейската ми обиколка", заяви водещият кандидат на ЕНП.

"ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите", заяви пък зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, да манипулират обществото", заяви той. "Когато са имали възможност да управляват, не могат да представят видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години", коментира още Цветанов.

По думите му е много важно всеки да разбере възможността и отговорността, която носи, във връзка с предстоящите европейски и местни избори.

"Платформата за граждански диалог ще стартира от 12 февруари, от Аулата на Великотърновския университет", съобщи Цветан Цветанов.

"Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ - когато всички работим заедно, "ръка за ръка". Трябва да има граждански диалог и за регионална политика. ГЕРБ направи така, че да има свързаност. Какво предлагаха БСП-нима предлагаха магистрали, които изградиха?", попита Цветанов.

Той заяви, че на местните избори ГЕРБ трябва да покаже сила, идентичност и потенциал. Според него има реална възможност след местните избори ГЕРБ да имат кметове поне още в 30-40 общини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още по темата: изборипартиясрещаГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
2
 
0
 
! Отговори
МАРУШКА преди 5 години
16-_то ЧИСЛО Ф1616 ЧИСЛО СПОРЕД ЛИНДА ГУДМАН ПРЕДСКАЗАЛА ПАДАНЕТО НА ЛИНКЪЛНИ НАТО ТЪЙ ЩЕ ПАДНАТ СПОРЕД ЛИНДА ГУДМАН САЩ АСТРОЛОГЩЕ ВИДИТЕ16-ТО ЧИСЛО СПОРЕД ДРЕВНИТЕ ХАЛДЕЙЦИ Е ИЗОБРАЗЕНО КАТО КУЛА ИЧОВЕК ПАДАЩ ОТ КУЛАТА И ТОВА БИЛО ПАДАНЕТО ОТ ВЛАСТ!
140
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност заявявам: Тези хора са луди!!!!
139
2
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Ха-ха, на тоя лозунгите като "всяко яйце = бомба срещу империализъма!"
138
9
 
0
 
! Отговори
Крадец преди 5 години
С ГЕРБ сме по-силни!
137
1
 
5
 
! Отговори
до Зозо преди 5 години
Те всички партии са трупове.Само преди изборите ги изкарват от физера за да плашат избирателите!Ако мислиш,че има добра партия напиши,но аз мисля,че няма такава!
136
2
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
герб е говорещ труп, както ще се установи след изборите. За доброто на всички ни
135
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От заглавието може да се направи извод, че ГЕРБ без бързане и с много разходи се движи към изборна победа, освен ако не вземе да срещне по пътя си някой опонент... Също като Ф-16
134
5
 
12
 
! Отговори
хуху преди 5 години
кои ще са евродепутати не ме интересува. Просто са много далече и много малко за да направят нещо. Това се видя и на организираните протести на превозвачите, че източна европа е едно гето за ЕС върхушката.Обаче живо ме интересува кой ще управлява града, в който живея и от все сърце се насявам да не е безхарактерната даскалица.
133
4
 
1
 
! Отговори
gogito преди 5 години
До Cray от 32 създанени самолета SR71 , 20 са невредими в музеите в САЩ. 12 SR71 са се разбили при различни инциденти , като само за единия SR 71 се предполага ( и то не на 100% ) , че е свален от Китайска ракета (земя въздух). 12 самолета са се разбили (повечето са паднали над САЩ) един е паднал в Японско море и един близо до Китай
132
5
 
12
 
! Отговори
Око преди 5 години
На този коя лампичка му свети?
131
10
 
4
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Какъв - що, на есен пак ще го изберете!
130
5
 
17
 
! Отговори
Прочетете преди 5 години
В Бивол за далаверите на Д.Николов и огромните му печалби от къмпинг Корал
129
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом руските политици пращат семействата си в САЩ да ги пазят с ф-ки, какво да говорим повече?
128
6
 
5
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
Умопомрачителнита разлика в цената на тези два самолета искаш ли да обсъдим?
127
5
 
8
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
Блекбърд е изчезнал вид. Съществува само на картинка и в ГЕРБаджийските ти ***. Как да бъде свалено нещо, което не съществува?
126
5
 
14
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
След появата на МИГ 25, американците закриват проекта Блекбърд. Блекбърд е свален още преди да излети. Не съм русофил, или фоб. Още по-малко пък съм ***. Виж, обаче ГЕРБаджийските *** така дразните, че на инат ще заобичаш руснаците.
125
4
 
5
 
! Отговори
Cray преди 5 години
До Тръба (130)МиГ-25: има максимална работна скорост от Mach 2.83 (Mach 3.2 е възможно, но има риск от значителни повреди на двигателите.SR-71 (Blackbird): При постоянни скорости от повече от 3,2 Mach, самолетът е по-бърз от най-бързия прехващач на Съветския съюз, Микоян-Гуревич МиГ-25, който също не може да достигне височината на SR-71. [25] По време на експлоатационния му живот SR-71 не е бил свален.Така че - продължавай да мечтаеш
124
4
 
2
 
! Отговори
void преди 5 години
До Тръба (132) И как реши че "МИГ 25 много обича да яде Блекбърд-и за закуска" след като нито един Блекбърд не е загубен, свален, пострадал или катастрофирал през целия живот на модела - от пускането до последния полет на такъв самолет? Такива изказвания са типични за руските *** - като например как "един ЗИЛ се появил на баира и никой повече не чул за противниковата танкова дивизия" или как "C400 са най-модерната ПВО система" (само че за сваляне на гражданска авиация). Червени мечти...
123
4
 
24
 
! Отговори
Койчо преди 5 години
С такава скорост само може да се краде.
122
5
 
6
 
! Отговори
Тръба преди 5 години
Пропуснах да отбележа, че МИГ 25 много обича да яде Блекбърд-и за закуска.